Lansetele Berkley
Moderatori: gor965, florentiniuga
- mircearusu
- senior
Lansetele Berkley
As dori pareri despre aceste lansete.Le-am vazut azi la Arrow si mi-au placut farte mult.Finisajul este exceptional.Ma refer la Berkely PP Shuttle,de 4,5 lbs.Am vazut si XLR de 3 lbs.Le-a folosit cineva?Sau le recomanda cineva?Va multumesc.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
- mircearusu
- senior
Re: Lansetele Berkley
Azi am comandat 2 lansete Berkley B1 XLR 13" 3.5 lbs care abia astept sa imi ajunga.Le-am vazut ieri la Arrow,sunt de-a dreptul superbe,blank impeltit Cross-wave,inele Sic Fuji,mandrina Fuji,ultra slim...o minunatie.
Le-am gasit la un pret incredibil(450),dat fiind faptul ca la Arrow erau 957 lei bucata.
Le-am gasit la un pret incredibil(450),dat fiind faptul ca la Arrow erau 957 lei bucata.
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
si mie mi se par frumoase dar atata tot ca in rest nu stiu nik despre ele si dupa cum vad nici altii nu prea stiu deoarece nu am postat,intradevar au finisaje f bune si vanzatorul de la aroow le lauda, ca ce chestie le lauda nu stiu ca l-am intrebat cate a vandut in ultimele 6 luni si mi-a zis ca nici una deci oare de la pret sa se traga vanzarea asa slaba sau de la altceva si in plus mi se par chiar greoaie
apropo ti-au ajuns betele?
- mircearusu
- senior
Da,mi-au ajuns.Nu mi se par grele deloc,sunt chiar usoare dupa mine.Le-am echipat cu Tica Abyss TF6007 R si se echilibreaza foarte bine cu aceste mulinete.Sunt foarte incantat de lansete si sunt convins ca la banii la care le-am cumparat nu puteam alege ceva mai bun si de calitate.Lansetele sunt noi noute,sunt lucrate minunat.Acum mai ramane sa ies putin la teste cu ele sa vad cat arunc cu noul echipament.Mulinetele sunt echipate cu Ultima Distance de 0.28 mm.O sa va tin la curent cu rezultatele.
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
in legatura cu greutatea lansetelor se poate sa fi pus eu mana pe una tot Berkley dar mai greoaie poate nu este vb despre aceeasi lanseta.Astept sa imi spuneti ce ati reusit in urma testelor de lansare si cum vi se par betele in aruncare.Stima
de unde le-ai luat Mircea,la banii aia..si de ce doar 2.??nu dai cu 4 lansete??
- mircearusu
- senior
Am cumparat numai 2 deoarece persoana de la care le-am cumparat nu a adus decat 2 bucati.Deocamdata bateria mea este formata din 2 lansete si 2 mulinete.Nu ma plang,pana acum am fost obisnuit cu baterie de 3 lansete asa o lanseta in minus nu cred ca o sa ma afecteze prea tare.Lacul meu de suflet este Livada de Bihor,iar acum din 2010 regulamentul nou prevede folosirea a doar 2 lansete,asa ca...e suficient deocamdata.Pe parcurs o sa mai cumpar inca una,nu vreau baterie decat de 3.Referitor la greutate,lansetele au 340 gr,personal nu mi se par grele.
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
cel care le-a adus ,le-a cumparat de ,,afara"??sau importa Berkley,are magazin...deoarece la 450 ron buc.,e afacere..
super alegere d-l mircea rusu in legatura cu nr de lansete folosite 3 sunt peste cap,indeajuns ca sa poti prinde peste suficient.Toti cred ca daca dau cu 10 lansete prind mai mult peste dar poate ca nu este asa de fiecare data si pe deasupra le au degeaba daca regulamentul baltii este strict asa ca 3 lansete am si eu si ma simt indestulat.Dar as vrea sa schimb si eu arsenalul cel vechi(shimano alivio 3,6m/3lbs + mulineta trabucco maxiss 8000) sunt satisfacatoare si bunicele tinand cont ca nu sunt un expert in pescuitul la crap"inca"
- mircearusu
- senior
Domnul de la care am cumparat lansetele le-a adus din Anglia,nu este importator si nu are magazin.Pur si simplu le-am prins la ocazie.Tibi30 scrie:cel care le-a adus ,le-a cumparat de ,,afara"??sau importa Berkley,are magazin...deoarece la 450 ron buc.,e afacere..
Acum referitor la numarul de lansete,si pentru mine 3 lansete sunt suficiente pana peste cap.Daca este sa prind peste,prind si cu 2 sau 3,nu am nevoie de 4-5 sau mai stiu eu cate.
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
eu am zis 4 lansete,pt ca majoritatea pescarilor la noi dau cu 4..si ln concursuri tot cu 4..eu tot cu 4..nu zic ca prinzi mai mult peste,dar ai mai multe optiuni,la care sa-l ,,lncerci",si sa vezi la ce mananca.. ..multumesc mircea..ma pun pe cautat,sa vad unde le gasesc si eu..sant destul de rare ln UK..daca te uiti pe site-uri,cel putin cele cu preturi bune,nu vezi Berkley...
- mircearusu
- senior
Dupa cum am zis ieri,am sa trec in revista rezultatele testelor de casting efectuate cu noul echipament.
Lanseta: Berkley B1 XLR 3,90 3.5 lbs.
Mulineta:Tica Abyss TF6007R
Fir: Ultima Distance 0,28 mm
Inaintas: Berkley Whiplash Pro 0,24 mm
Plumb: Korda Square Pear Swivel 100 gr
Azi am efectuat doar 2 aruncari,din lipsa de timp fizic.Urmeaza pe vineri sa ma fac o iesire mai lunga.
La prima aruncare am avut o oarecare retinere,insa am aruncat fara nici un efort 91 m.
La a doua aruncare am aruncat 112,5m,tot asa lejer.
Masuratoarea s-a facut in felul urmator:
S-a marcat locul de lansare cu tarus,urmatorul marcaj a fost pus la 50 m,inca unul la 70m,pe urma la 80,90, si ultimul la 100 m.S-a masurat cu ruleta de 10 m.
O sa postez rezultatele de vineri,sunt convins ca o sa arunc mult mai mult dupa putin antrenament.Mentionez ca astea 2 au fist singurele aruncari care le-am facut cu noul echipament de cand il am.Lansetele parca arunca singure.Toate cele bune,Mircea
Lanseta: Berkley B1 XLR 3,90 3.5 lbs.
Mulineta:Tica Abyss TF6007R
Fir: Ultima Distance 0,28 mm
Inaintas: Berkley Whiplash Pro 0,24 mm
Plumb: Korda Square Pear Swivel 100 gr
Azi am efectuat doar 2 aruncari,din lipsa de timp fizic.Urmeaza pe vineri sa ma fac o iesire mai lunga.
La prima aruncare am avut o oarecare retinere,insa am aruncat fara nici un efort 91 m.
La a doua aruncare am aruncat 112,5m,tot asa lejer.
Masuratoarea s-a facut in felul urmator:
S-a marcat locul de lansare cu tarus,urmatorul marcaj a fost pus la 50 m,inca unul la 70m,pe urma la 80,90, si ultimul la 100 m.S-a masurat cu ruleta de 10 m.
O sa postez rezultatele de vineri,sunt convins ca o sa arunc mult mai mult dupa putin antrenament.Mentionez ca astea 2 au fist singurele aruncari care le-am facut cu noul echipament de cand il am.Lansetele parca arunca singure.Toate cele bune,Mircea
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design