daiwa windcast

Moderatori: gor965, florentiniuga

Tibi30
Veteran
Veteran

Re: daiwa windcast

Mesaj de Tibi30 » 27 Feb 2010, 06:00

la Arrow,modelul 5500 era 620 ron...pe site-ul ala unde ai pus tu link,e 520??undeva e o greseala...oricum,eu am fost ieri sa o vad,la Arrow la magazin,si nu m-a impresionat...ma asteptam ca tamburul sa fie mult mai lung(nu ca la Basia,dar oricum mai lung..)ln afara de sistemul quick drag,nu mi se pare ca e cu mult peste modelul Emcast advanced(din care si am 4 buc,modelul 5000,nu 4500 care e la noi)...poate cand si daca or aduce si modelul Z..oricum pe mine Z-tul ma interesa...

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 27 Feb 2010, 14:12

Ma duc si eu luni s-o vad.Nu ai putut afla din ce material e facut corpul?Din cate am inteles S-ul e din grafit dar X si Z?Vreau sa-mi cumpar la toamna inca un set de mulinete mai usoare pentru lansete mai moi de max. 3 lb.Daca zici ca Windcast-ul nu e impresionant s-ar putea sa ma axez pe Emblem Pro. :) O alta varianta ar fi un set de Linear X 5500 BR.(mulinete superbe,le-am avut si imi pare rau ca le-am dat :-< )
O sa fac eu o comparatie intre cele trei mulinete cand dupa ce vin de la Arrow.

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 27 Feb 2010, 15:24

ce sa zic despre windcastu asta nou nu m-a impresionat deloc mai bine mai pun ceva bani si iau Emblem pro 4500 care este totusi o mulineta calumea ;)

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 27 Feb 2010, 21:50

Neamtul scrie:..............Vreau sa-mi cumpar la toamna inca un set de mulinete mai usoare pentru lansete mai moi de max. 3 lb.Daca zici ca Windcast-ul nu e impresionant s-ar putea sa ma axez pe Emblem Pro. :) .
Pai Emblem Pro sunt mulinete usoare ? Au in jur de 700 gr ,asa ca nu-s tocmai usoare ! ... poate doar in comparatie cu BBRLC !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 27 Feb 2010, 22:15

corpul mulinetei e din grafit..la fel ca Emcast Advanced..nu vreau sa fiu rau,dar am cerut si un Emblem,sa ma uit mai bine la ea..si nu as da banii pe ea..lmi pare rau ca nu am unde sa vad si modele de la Shimano...firma care a are Shimano,sau mai corect,distribuie pe Romania,e firma importatoare din Ungaria,iar la sediu am lnteles ca sant doar cateva persoane,pt preluarea de comenzi,secretariat..etc..nu au un showroom,unde poti vedea toata gama de mulinete Shimano...le vezi pe catalog la magazin si comanzi...ca pe un site on line..pe mine ma mira acest fapt,ca nimeni nu ,,pune mana" pe distributia(unic importator) acestei marci ln Romania...sant destui oameni cu bani zic eu,chiar se da cu piciorul la o asemenea ocazie??pescuitul e un segment care nu va fi niciodata afectat de criza...cu cat e criza mai mare,cu atat pescarii cheltuie mai mult.. :))

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 28 Feb 2010, 11:20

poate la romexpo aventuri daca o sa mergi Tibi,acolo e posibil sa vezi mai multe mudele din gama Shimano la prezentare si o sa ai ocazia sa le probezi,in rest ce sa zic nu cred ca se complica cineva cu aducerea unor mulinete si lansete prea scumpe deoarece vor sta cu ele in raft cel putin 1 an daca nu mai bine pana ce o sa apara un cumparator in rest numai admiratori ai marcii.Stiu personal situatia magazinului Aroow din Alba Iulia care are de ex: o daiwa basia,un emblem pro ,un cormoran big ben,o infinity 5500 si nici macar una nu a reusit sa se vanda asa ca putin oameni dau pe o mulineta peste 400 ron,in schimb Okume si alte marci pe la alte magazine se vand in draci cel putin in Alba se vinde f f f bine mulineta de la Energo Team ET Long Cast 8000 cei drept mult mai ieftina :D Si eu sunt un potential cumparator deocamdata in primul rand ca sunt incepator pe segmentul crapului si in al doilea rand ca inca strang banii pt niste mulinete adevarate gen daiwa-- shimano.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Feb 2010, 11:47

Tibi30 scrie:corpul mulinetei e din grafit..la fel ca Emcast Advanced..nu vreau sa fiu rau,dar am cerut si un Emblem,sa ma uit mai bine la ea..si nu as da banii pe ea...))
Emblem sunt mulinete...nu ies in relief ,nu arata deosebit , nu torc ca o pisica , dar trag la jug ca niste cai de povara ! Generatiile mai vechi de mulinete au rezistat pe piata tocmai datorita fiabilitatii si nu a aspectului cu care ar trebui sa impresioneze la prima vedere !

Imagine

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 28 Feb 2010, 13:47

sa nu fim rautaciosi acum dar daiwa emblem arata oricum bine si pe deasupra are si calitati multiple chiar daca greutatea nu este mica.Oricum pt. D-l George cele mai greoaie sunt bine venite ca si pt mine de altfel.Imi place sa simt ca am ceva in mana nu greu tare dar nici chiar ca o pana dar nici un shimano sau o daiwa nu mi-ar displace :)) chiar daca au 200 gr in minus 8->

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 28 Feb 2010, 15:00

Poate nu m-am exprimat eu corect...Emblem nu arata iesit din comun precum modelele noi ,cu design f@turist ,subtiri ,usoare...asta am vrut sa zic !
Ptr. cineva cu pretentii multiple de la mulinete ,cand ai pe piata mulinete precum Basiair , Emblem par si vechi si grele si groase... >:)
28-79-thickbox.jpg
28-80-thickbox.jpg
148-1276-thickbox.jpg
148-1277-thickbox.jpg
148-1279-thickbox.jpg

Imagine

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 28 Feb 2010, 18:51

perfect de acord, insa mie unu imi chiar place emblem pro care parca mi se potrivesc mie atat ca si infatisare cat si ca mecanica doar ca is putin cam scumpe pt buzunarul meu deocamdata dar sper sa strang banii necesari de 3 buc ca sa fiu impacat cu mine insumi pe balta si inca un emblem spod si asta mi-ar pune capac la toatre dorintele cel putin in urmatorii 2 ani sa nu zic mai mult :x

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 01 Mar 2010, 00:32

eu cred ca o sa ma orientez pe Shimano...pacat ca nu le pot vedea...sant ln tara,ca daca eram plecat...aveam unde.. :-q

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 01 Mar 2010, 08:18

pai daca ai ales sa margi pe Shimano atunci trebuie sa ai unde sa le si vezi cel putin modelele care te intereseaza sau poate cunosti deja modelul si o sa iti comanzi din afara.Nu ai gandit rau sa alegi Shimano,dar n-o sa gasesti nici la pret de nimica ceva bun tinand cont ca si daiwa+shimano sunt doua marci consacrate in industria articolelor de pescuit,dar o sa ai un plus de siguranta zic eu.Oricum deocamdata tre sa ne multumim cu ce avem fiecare pana o sa avem finante si de ceva "artificii" in trusa noastra,cel putin eu inca nu am banii necesari de un set (lansete + mulinete de la daiwa sau shimano ) sa fie din clasa de varf.Mentionez ca acum am in dotare shimano alivio 3,6m/3lbs si mulinete trabucco maxis 8000.

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 01 Mar 2010, 14:37

tocmai asta e..ca nu ma pot hotara pe un model daca nu le si vad....vroiam ceva care sa fie mai bun ca BBRLC..si apropiat ca bani..deoarece m-am hotarat,si nu merita sa dai banii pe mgs,fliegen,kisu..etc.(parerea mea)...acum ca sa-mi sara George ln cap(stiu ca e fan Daiwa..)cand am fost la Arrow,sa ma uit la Windcast,am cerut si o Basia QD,primul model,sa o mai studiez putin,deoarece aveam ln cap sa-mi iau 4 bucati...si nu mi-a placut..sincer,nu mi se pare ca face banii 1500 ron/buc..la banii astia as lua-o eu..nu aveau modelele QDX sau Basiair,ca vroiam sa le lncerc si pe alea...iar la Shimano,ma interesa gama Ultegra,modelele noi..ultegra 1000XSB(la greutate aproape ca BBRLC,dar are 2 tamburi de rezerva)..Shimano ultegra 5500 XTB,care are doar 570g..sau Shimano ultegra tribal XTA(cea care e vopsita ln camuflajul real three)si vine cu o gentuta de transport,cu burete ln interior,decupat dupa forma mulinetei,si tamburul de rezerva tot acolo..dar unde sa le vezi??stie cineva in Bucuresti,unde se pot vedea aceste modele?? :-/

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 02 Mar 2010, 01:01

ce avioane mancatiash @-) si ce da preturi le zice baieti astia 15000 da ron o mulineta mah? :-? da ce are televizor color ? :-B
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

tonny
senior
senior

Mesaj de tonny » 02 Mar 2010, 15:50

gogule mai taie un zero =)) ca intra vreun necunoscator si chiar crede ca este mulineta cu 15000 ron =))

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”