cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Lume rea, dar rea rau de tot, nu mai poate manca omu o fripturica ihtiologica, stropita cu ceva acolo bahusian, sa fie primit... toata lumea prinde si elibereaza...si eu trebuie sa cred tot ce citesc pe net!? Va invit cu falsa modestie la micutele gratare ale craparului sef!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
E ATATA LINISTE PE TOPICUL ASTA !!! - PARCA AM FI IN DELTA !
pai daca nu se prinde nimic e post, e criza , e vreme de rahat etc samd.e lunga mult prea lunga asteptarea astacraparulsef scrie:E ATATA LINISTE PE TOPICUL ASTA !!! - PARCA AM FI IN DELTA !
Da, Marius, dar poate fi linistea de dinaintea furtunii...asa ca-n delta.
Ia zi, ai mai aflat ceva despre concesiuni, majorari de taxe, taxe noi, alte autorizatii si avize, alte piedici care sa ne altereze mult asteptata aventura in delta?
Ia zi, ai mai aflat ceva despre concesiuni, majorari de taxe, taxe noi, alte autorizatii si avize, alte piedici care sa ne altereze mult asteptata aventura in delta?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Imediat e gata si ciorba.
yami,yami.....buna poza ta,in primul rand pt cei care cred ca noi mergem acolo si defrisam padurea.totusi este ceva sa transporti 800de km pina si lemnele de foc.si vorba aia salau stropit cu vin demidulce la foc din lemn de fag.... .cred ca ar trebui inainte de plecare sa vedem in ce toane este raduta,ne impusca sau nu ?=))
Cina e servita !
cura de slabire in delta
- liviu_neacsu
- membru activ
Foarte frumos sebi. Ei.... cam asa "se pescuieste linistit in delta"!!sebastian scrie:cura de slabire in delta
- craparulsef
- Veteran
Liviule - nu cam asa ci mai degraba exact asa !!!liviu_neacsu scrie:Foarte frumos sebi. Ei.... cam asa "se pescuieste linistit in delta"!!sebastian scrie:cura de slabire in delta
EXACT ASA AR FI IDEAL INSA.....ROMANIA,LOCUITA DE ROMANI.chiar ma astept sa se schimbe pina si imnul Romaniei, si sa fie o manea plina de salam ,vijelii,gute ,maimute si alte minuni
Sebi, nu generaliza ! Altfel suna cand spui : Romania este locuita si de unii romani...Problema e ca unii romani se inmultesc mult mai rapid decat ceilalti. Si uite-asa se vor inmulti gunoaiele pe malurile apelor, in ciuda campaniei "O ROMANIE CURATA" pe care o fac ceilalti romani. N-o sa te poti deplasa decat cu mare atentie, altfel existand riscul de a ajunge la destinatie cu un pantof maro ( oare-n ce-ai calcat mai Gheo? ). La fel muzica de proasta calitate si decibelii. La fel injuraturile si urletele inumane. La fel si unele dintre dotari care-ti dispar precum vapoarele in Triunghiul Bermudelor. Toate s-au inmultit de la an la an, iar tendinta se mentine.
Din pacate nici delta n-a scapat. Din fericire mai sunt locuri in care sa poti pescui linistit. Sfatul lui Stan Patitu` : nu va lasati trasi de limba. Anul asta ma vad nevoit sa-mi iau traista-n bat si sa execut deplasarea in alt loc, asta deoarece fostul meu loc (folosesc deja timpul trecut) a devenit un fel de Gara de Nord. Nu mai poti avea nici un pic de intimitate. Cand te crezi mai linistit cu pantalonii in vine, trece unul prin spate, cu unditele pe umar si-ti pune "fireasca" intrebare : trage, trage? sau merge, merge? sau chiar,... iese ceva?
Din pacate nici delta n-a scapat. Din fericire mai sunt locuri in care sa poti pescui linistit. Sfatul lui Stan Patitu` : nu va lasati trasi de limba. Anul asta ma vad nevoit sa-mi iau traista-n bat si sa execut deplasarea in alt loc, asta deoarece fostul meu loc (folosesc deja timpul trecut) a devenit un fel de Gara de Nord. Nu mai poti avea nici un pic de intimitate. Cand te crezi mai linistit cu pantalonii in vine, trece unul prin spate, cu unditele pe umar si-ti pune "fireasca" intrebare : trage, trage? sau merge, merge? sau chiar,... iese ceva?
nu generalizez ci ma bazez pe faptul ca se simt acei indivizi la care ma refer.procentul este,din pacate, din ce in ce mai mare [pina si base facea deunazi o afirmatie de genu acesta-99 la suta ....]restul de unu la suta se zbat ,se revolta....scriu aici pe acest forum.am intrat toti intr o stare de amorteala, de complacere,unde sunt actiuni de genul piata universitatii,sau protestele care altadata schimbau guverne?stam si ne uitam cum pina si delta dunarii este nimicita,privind timp ecranul tv asteptand manipulati salvari miraculoase de origine divina,salar ,avans,somaj, munca ,acasa ,pat ,si uneori scotind tinguiri de domnisoara batrana.poate inca un an ,doi o sa ma gasim unele refugii nealterate inca ,dar in ritmul acesta ,vor fi descoperite,concesionate,se va construi un mall , un bingo,o rampa de gunoi,iar pe forum nu vom vedea decit poze cu somotei pricajiti iar in planul doi un lantisor gros de aur,un tel mobil mic si un mercedes alb cu usile larg deschise.spun toate acestea cuprins totusi de un optimism naiv si nebun
Ia te uita unde statea ascuns micul revolutionar Gavroche...Cand o iei spre Piata Universitatii sa ne dai un bip ca sa ne instalam confortabil in fata televizoarelor cu naveta de bere si alunele la indemana si sa vizionam cum iti tabacesc jandarmii pielea . Toti suntem asa inclusiv tu, o sa ne dai bip si o sa te instalezi si tu la televizor .
Nu trebuie revolutie, ci doar civilizatie pentru a pastra nealterat darul acesta : NATURA.
Nu trebuie revolutie, ci doar civilizatie pentru a pastra nealterat darul acesta : NATURA.
somn usor.pe chestia asta mizeaza si guvernanti.dupa cum cred ca ai obsv.am vb la plural,si nu imi evidentiam eu calitatile de revolutionar.un nivel inalt de civilizatie nu dobandesti stind cu berea si alunele in fata tv,ci prin multa munca ,respect ,culturalizare si da, chiar si pin intermediul unor revolutii mentale sau nu.ps.daca ai fi citit mai atent v.hugo,ai fi observat ca,personajul gavroche,e doar arbitrar insinuat in cadrul rev.franceze,redate in mizerabili.mai degraba marius sau jean valjean .dar acesta este o alta poveste si nu cadreaza cu portretul bautorului de bere din fata tv.sorin1362 scrie:Ia te uita unde statea ascuns micul revolutionar Gavroche...Cand o iei spre Piata Universitatii sa ne dai un bip ca sa ne instalam confortabil in fata televizoarelor cu naveta de bere si alunele la indemana si sa vizionam cum iti tabacesc jandarmii pielea . Toti suntem asa inclusiv tu, o sa ne dai bip si o sa te instalezi si tu la televizor .