Oricand cu placere informatii din zona Sulina !iuuli scrie:Acum vad o alta fata a Sulinei obisnuind sa intru pe google earth.Acum doi ani am pescuit pe bazinu mare avand un numar mare de driluri dar foarte putine reusite.Anul acesta pana in prohibitie as vre sa revin si poate un pic mai pregatit pt bazin.Mi-ar fi de folos putine informatii la vremea respectiva.Multumesc.
Sulina
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: Info Sulina
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
frumos.pacat de tarisoara asta
- craparulsef
- Veteran
SEBI - sa-ti dau o veste buna a inceput sa scada cota - barcile dupa cum observi din imagine coboara in groapa!sebastian scrie:frumos.pacat de tarisoara asta
asa daaaa in sfarsit.sa inceaaappaaa vanzarile,sa inceapa pescuitul.apropo ai fost ?
- craparulsef
- Veteran
De cate ori mi-am propus sa merg, a trebuit sa intervina ceva la servici!!! Vin seara tarziu, nu mai am timp nici de televizor, mananc ceva si la soi caci dimineata devreme dupa cafea iar la servici, vin putin la pranz acasa si seara iar la servici pana dimineata...cad mort de somn...Am ramas putini, colegii in concediu sau mai rau bolnavi...Macar fac zile libere pentru la toamna!!!sebastian scrie: asa daaaa in sfarsit.sa inceaaappaaa vanzarile,sa inceapa pescuitul.apropo ai fost ?
adevarul este ca la doua luni cat dureaza expeditita ta ,cam ai nevoie de libere
- craparulsef
- Veteran
Corect Sebi, mai ales ca in ultimile zile s-a facut simtita ceva miscare pe Dunarea Veche...voi verifica si eu personal si nu peste multa vreme!sebastian scrie:adevarul este ca la doua luni cat dureaza expeditita ta ,cam ai nevoie de libere
miscare in ce sens?hai fi mai stufos.
- craparulsef
- Veteran
Pe 09.03.2010, in prezenta presedintelui ANPA se va tine o sedinta de lucru, probabil la sediul Primariei Sulina...postati repede intrebari, sugestii, idei novatoare, de interes comun, pe care le voi transmite cu aceasta ocazie, dupa care va voi face un comentariu la eventualele raspunsuri pe care le-am primit. Rugaminte.... cineva dintre dvs. care are mai mult timp la dispozitie sa creieze un document word,(........doc) ca si copie a postarilor
si voturilor de pe petitieonline referitoare la modalitatea de eliberare a permiselor de pescuit si sa puna documentul me mail-lul meu pentru al putea inmana personal presedintelui ANPA. Multumesc anticipat.
si voturilor de pe petitieonline referitoare la modalitatea de eliberare a permiselor de pescuit si sa puna documentul me mail-lul meu pentru al putea inmana personal presedintelui ANPA. Multumesc anticipat.
- craparulsef
- Veteran
cine o sa castige campionatul anul asta? ce rost mai are anpa?ce crezi tu ca o sa faca cu sugestiile si petitiiele noastre?iti spun eu-o sa isi aprinda trabucurile impreuna cu alti presedinti [ajvps,apm,ar...etc samd]
- craparulsef
- Veteran
Cota Sulina 05.03.10
Mai am putin si merg cu barca pe strada I-a, culmea e ca de doua zile, au inghetat si toate baltoacele... n-au bietii maidanezi de unde sa-si potolesaca setea dupa saramura, noroc ca pentru ei cota ridicata e de bine - se apleaca putin si lapaie direct din Dunare!
Mai am putin si merg cu barca pe strada I-a, culmea e ca de doua zile, au inghetat si toate baltoacele... n-au bietii maidanezi de unde sa-si potolesaca setea dupa saramura, noroc ca pentru ei cota ridicata e de bine - se apleaca putin si lapaie direct din Dunare!
presupun ca la ora asta mergi cu barca sa iti cumperi paine.si in loc de helloo taxi se aude aalooo o barca pe bulevardul cutare va rog
- craparulsef
- Veteran
De ieri !!!
La primele ore ale diminetii, Primaria a scos apa de pe strada I-a, cu pompele si ulterior a pus saci cu nisip!!!
La primele ore ale diminetii, Primaria a scos apa de pe strada I-a, cu pompele si ulterior a pus saci cu nisip!!!