Vand Rod Pod Daiwa Infinity - 4 posturi
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- raduionescu45
- senior
Vand Rod Pod Daiwa Infinity - 4 posturi
Construit din aluminiu, se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.
Foarte stabil, cu 4 posturi
Se livreaza impreuna cu husa din material textil.
Buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm
Impecabil, 4 partide scurte in toamna lui 2009, apoape nou
Pret: 375RON
ps: de preferat din Bucuresti pentru predare personala
Foarte stabil, cu 4 posturi
Se livreaza impreuna cu husa din material textil.
Buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm
Impecabil, 4 partide scurte in toamna lui 2009, apoape nou
Pret: 375RON
ps: de preferat din Bucuresti pentru predare personala
Re: Vand Rod Pod Daiwa Infinity - 4 posturi
Mai este de actualitate???? Ai MP
nu pera inteleg daca mai e valabil sau nu? team trimes pm da nimic nici un raspuns si team oferit pret de pret 340 lei. pei tu crezi ca o sa iei mai mult pe iel?
E CRIZA

Tel0762.865.274
- Razvan Garcea
- senior
Pot sa-ti raspund si eu la aceasta intrebare deoarece rodpod-ul este acum la mine ptr ca nu are timp sa-l vanda.Deci rodpod-ul nu pleaca fara 350 ron si se poate vedea la mine.LARY scrie:nu pera inteleg daca mai e valabil sau nu? team trimes pm da nimic nici un raspuns si team oferit pret de pret 340 lei. pei tu crezi ca o sa iei mai mult pe iel?![]()
E CRIZA
Ptr alte detalii stau la dispozitie la nr de tel:0765200002 sau 0727508509
Razvan
SENIOR CRAP CLUB
ofer 320 de lei, oferta de 340 a picat.
daca vrei bine daca nu asta e vieata.
E la oferta 360 de lei
de la 470

E la oferta 360 de lei

Tel0762.865.274
- raduionescu45
- senior
@LARY
si atunci de ce te mai chinui sa-mi faci mie oferte. mai pui 20ron peste cat mi-ai oferit mie si ia-l nou.
sa pui si numele sau linkul magazinului sa-l vedem toti. la asa o oferta cred ca multi iti vor multumi!
rod pod-ul se poate vedea la shimanobig. aveti datele de contact mai sus.
multumesc!
si atunci de ce te mai chinui sa-mi faci mie oferte. mai pui 20ron peste cat mi-ai oferit mie si ia-l nou.
sa pui si numele sau linkul magazinului sa-l vedem toti. la asa o oferta cred ca multi iti vor multumi!
rod pod-ul se poate vedea la shimanobig. aveti datele de contact mai sus.
multumesc!
Ultima oară modificat 24 Feb 2010, 11:52 de către raduionescu45, modificat 1 dată în total.
- Razvan Garcea
- senior
Mai Lary uite am stat si m-am gandit mai bine si tot ce pot face ptr tine este sa-ti dau rodpod-ul nu pe 320 ci pe 640 Ron.Da....asha cum vezi.Deci ptr tine si numai ptr tine rodpod-ul urca la 640 Ron,asta este viata asha cum bine spuiLARY scrie:ofer 320 de lei, oferta de 340 a picat.![]()
![]()
daca vrei bine daca nu asta e vieata.
E la oferta 360 de lei![]()
de la 470
![]()

In rest pretul ramane acelasi asha ca spor la cumparaturi

SENIOR CRAP CLUB
ma eu va fac oferte pe pm prima oara 320 de lei. a doua oferta 340 de lei si voi ma loati la misto.
bunul simt sa raspunzi la un pm, sa zici (nu merci nu pot sa il dau cu 340 de lei) poate mai lasam de la mine poate ne intelebam.
consider ca vam facut o oferta buna, nu am loato in bataie de joc, nu am oferit 200 de lei.
poti sa il lasi si la 100 de lei ca nu ma mai intereseaza.

bunul simt sa raspunzi la un pm, sa zici (nu merci nu pot sa il dau cu 340 de lei) poate mai lasam de la mine poate ne intelebam.
consider ca vam facut o oferta buna, nu am loato in bataie de joc, nu am oferit 200 de lei.
poti sa il lasi si la 100 de lei ca nu ma mai intereseaza.

Tel0762.865.274
- raduionescu45
- senior
@ Lary
va suparati degeaba. pur si simplu nu am avut timp si chef sa raspuns la pm-uri.
daca erati asa interesat de pod, sunati la nr de telefon afisat de shimanobig si va intelegeati.
in rest... sanatate si bafta la cumparaturi!
va suparati degeaba. pur si simplu nu am avut timp si chef sa raspuns la pm-uri.
daca erati asa interesat de pod, sunati la nr de telefon afisat de shimanobig si va intelegeati.
in rest... sanatate si bafta la cumparaturi!
- Razvan Garcea
- senior
LARY scrie:ma eu va fac oferte pe pm prima oara 320 de lei. a doua oferta 340 de lei si voi ma loati la misto.
poti sa il lasi si la 100 de lei ca nu ma mai intereseaza.![]()
![]()
MA lary si eu consider ca-ti pot da maxim 500 ron pe tot echipamentul tau de crap ,eu cred ca ti-am facut o oferta buna

Sti care este toata treaba?Toata lumea vrea moca pe motiv de criza....si asta cum? Cei care cumpara aceste accesorii de pescuit ,in mom in care vor sa le vanda pun si ei niste preturi de bun simt iar cei care ar dori sa cumpere sau doar chibitzeaza ,vor sa mai scada omu la pret pana ii vine boala pe el si daca se poate sa il dea si gratis.
Asha ca poti face tu acum o mega oferta de 1000 Ron ca tie oricum nu-ti vand nimic....nici macar un amarat de plumb

SENIOR CRAP CLUB
- Razvan Garcea
- senior
Adjudecat si cu multumirile e rigoare se poate inchide topicul.
SENIOR CRAP CLUB