Tehnici si momeli !
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
Re: Tehnici si momeli !
e pot si prinde la plasa trasa prin mil numai ca dami voie sa iti spun ca e o specie ocrotita deci vezi cum faci,in magazine se gasesc depinde de zona, in tulcea gasesti sigur. in rest mai rar dar in sezon gasesti, cel putin la mine .....gasesti
4lei tiparul a fost anul trecut la mine si am mai avut o specie inrudita si aseamanatoare numita la noi grindel care era la2lei.sper si anul asta sa am incepind din primavara si dupa prohibitie iar pretul sa fie acelasi
- Agent-Bond
- utilizator
problema e cum fac sa-l iau de la dumneavostra, eu stau la Pitesti....
in bucuresti gaseti cu sigurantaAgent-Bond scrie:problema e cum fac sa-l iau de la dumneavostra, eu stau la Pitesti....
- Agent-Bond
- utilizator
dap poi e bine, o sa dau si o fuga pe la bucuresti multumesc pentru sfat
nu iti garantez ca acum in aceasta perioada o sa gasesti dar cind incepe sezonul cu siguranta.incearca in obor in primul rind.acum inclin sa cred ca nu ai sa gasesti pt ca iti dai seama ca nimeni nu isi baga bani intro marfa perisabila care nu are trecere, dar sa te tii cind e sezon,oooo bataie pe tipari, licitatie cel putin la mineAgent-Bond scrie:dap poi e bine, o sa dau si o fuga pe la bucuresti multumesc pentru sfat
abia astept ca imi este pina in gat criza si vremea asta
2,5 lei/buc la Aiud in 2009.
- cosmin mihut
- Veteran
oare de ce sunt asa vechi posturile la pescuitul somnului-2007-,nu se mai pescuieste somn ,oare?
MERCEDES S
junior nu ai fost atent,mai citeste topicul din nou, si vei vedea si pe anul 2009sfaturi si capturi.cosmin mihut scrie:oare de ce sunt asa vechi posturile la pescuitul somnului-2007-,nu se mai pescuieste somn ,oare?
o singura data in disperare de cauza.culmea l am si prinsold_radu scrie:@ sebastian
...la voblere nu ai incercat?
- cosmin mihut
- Veteran
cu placere oricand si in special in ceea ce il priveste pe domnu mustacios pt ca e favoritul meucosmin mihut scrie:Mersi tataie sebastian.
- cosmin mihut
- Veteran
Eu de obicei pescuiesc la crap ,dar intotdeauna am la mine 2 bete ptr.somn,am incercat diverse momeli,dar parerea mea ca matele de gaina raman SFINTE pentru acest "animal".
MERCEDES S
ma rog fiecare cu preferintele lui,dar inclin sa cred ca tot ce este natural si mai des intalnit in alimentatia somnului este pe primul plan.la mine pe primul loc sunt lipitorile de pamint negre ,pe doi tiparul iar locul trei este impartit de broasca mare si de caras.[rimele si corop. nu le mai folosesc de vreo trei ani , nu ca nu ar fi prinzatoare dar pericolul ca moacele si alte soiuri de pesti sa intre este mai ridicat]cosmin mihut scrie:Eu de obicei pescuiesc la crap ,dar intotdeauna am la mine 2 bete ptr.somn,am incercat diverse momeli,dar parerea mea ca matele de gaina raman SFINTE pentru acest "animal".