pescuitul pe dunare in timpul nopti
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- ROSCA MIREL
- senior
pescuitul pe dunare in timpul nopti
nu am puterea sa inteleg .....de ce noaptea pe dunare in zonele impadurite nu ne lasa sa pescuim ;fiind in regula cu totul. si dupa cite stiu sa dat drumul pe timpul nopti ...am dreptul sa ramin pe locul de pescuit dar fara sa pescuiesc care este logica ? sa mai poata da cite o amenda pol.de frontiera ? daca cineva stie ,sau a intilnit situati asemanatoare va rog spuneti , sau vreo lege ,ceva in care sa le permita sa nu ne dea voie ; cu respect multumesc.
Re: pescuitul pe dunare in timpul nopti
Ai voie sa pescuiesti in orice zona noaptea pe Dunare. Acum depinde de graniceri, daca fac probleme iti recomand sa iti faci o copie dupa monitorul oficial si sa respecti 2 puncte zic eu: sursa permanenta de lumina, PG. De retinut e ca nu e permis focul sub nici-o forma . La ultimul control pe timp de noapte au venit granicerii seara si si-au notat datele noastre in carnetel pt a avea o evidenta a persoanelor care se afla in acea zona.
- stefanflorin
- Veteran
Se gandesc ca poate vrei sa treci la bulgari sa te imbogatesti
Work is for people who can't fish!
Noi cand am fost la Dunare(Cetate,Nedeia)am anuntat telefonic(la pichet) perioada cat stam la pescuit si numarul de inmatriculare al masinii...N-am fost niciodata fara viza PG ..Am avut doar doua controale ale politistilor.de frontiera, care patrulau cu salupa.Practic ,au verificat cu binoclul numereul masinii.Ne-au facut cu mana ca totu-i OK si au plecat cum venisera,starnind valuri pe senal...si freamat printre...crapi si mrene Am uitat de ...barje...Alta pacoste....
am pescuit multe nopti pe dunare in zona giurgiu-oltenita si niciodata nu am avut probleme.
mentionez ca intodeauna am avut locul de pescuit luminat si viza pg.
toate cele bune!
mentionez ca intodeauna am avut locul de pescuit luminat si viza pg.
toate cele bune!
- ROSCA MIREL
- senior
fratilor...nu ati inteles;pescuiesc de 15 pe dunare zona mh.totul in regula lumina(felinar) pg. in regula vin si spun ca nu avem voie pe timpul nopti in anumite zone; am fost si am vizat permisu 650 am cerut la pol.de fron.zonele in care nu avem voie (vorbesc de mehedinti) si sint urmatoarele ; art.3 pescuitul recreativ sportiv pe timpul nopti se poate efectua in urmatoarele zone; -spf girla mare -km.fl. 820-826;833-848;850-854;856-858. -spf portile de fier 2 ;-km.fl. 861-863;864-873;875-877;879-884;893-896;899-905. -spf dr.tr.severin;-km.fl. 905-907;911-915;917-918;925-929;936-939; -spf orsova; -km.fl.953-956;960-965;966-967; golf mraconia;969-971; -spf svinita; -km.fl.989-992;999-1002;1004-1009 am intrebat de ce nu am voie in celelante zone nu au stiut nici ei care este logica ca stau acolo si beau bere cu betele in masina sau cu ele in balta eu tot acolo ramin pe locul de pescuit
- stefanflorin
- Veteran
Am niste amici care frecventau des mraconia, si au patit acelasi lucru, asa ca nu esti singurul, asta e legea (idioata facuta de niste idioti) si nu prea ai ce-i face. Schimba zona, si nu cred ca o sa ai probleme, eu nu am avut probleme niciodata in zonele in care pescuiesc (Dolj).
Work is for people who can't fish!
- ROSCA MIREL
- senior
am fost si pe zona doljului ; salcia; cetate; pina la ciuperceni noi dincolo de calafat sint politisti cu bun simt in aceasta zona nu au intrebat decit de buletin;vorbind civilizat. dar in zona mh. de la girla mare si pina mai sus de svinita.....dezastru cu ei ; sa auzim de bine si intre pescari si pol. de frontiera sa fie o relatie mai buna de colaborare.
prin zona calfatului pe unde? rezultate bune?
pescuiesc de mult pe Dunare, la granita cu Ucraina, niciodata nu am avut probleme cu granicerii.
Noaptea cand veneau ii tratam cu un paharel de vodca, nu veneau sa ne faca rau, veneau de placere!
Noaptea cand veneau ii tratam cu un paharel de vodca, nu veneau sa ne faca rau, veneau de placere!
- valentin geageac
- utilizator
Salut Dle. Rosca, poate facem o partida la Dunare, in concediu vin 2 saptamini la Motru, mai precis la Samarinesti. Cred ca undeva dupa 15 iulie.
Fire intinse.
Fire intinse.
- ROSCA MIREL
- senior
salut , si astept , mergem fara nici o problema ori cind ramine sa l-om legatura .
- valentin geageac
- utilizator
Salut, 0744 626 890, dupa 15 iulie sint in zona.
fire intinse
fire intinse
Salut,ma numesc Ciprian shi locuiesc nu foarte departe de dunare ies la un pescuit pe timp de noapte odata pe saptamana,merg dupa somn.locurile mele preferate sunt in padure shi pana acum nu am avut probleme niciodata nu m-a deranjat nimeni nici pe timp de noapte nici zi.
- ROSCA MIREL
- senior
este foarte bine leoh ;in ce zona mergi ? capturi ai avut ? poate ne intilnim la o partida pe timp de noapte la somn !