Recomandare fir crap.
Moderator: florentiniuga
- cosmin liviu
- utilizator
Recomandare fir crap.
Salutare stimati colegi, am o mare rugaminte, daca vreti sa imi recomandati un fir mono pt. crap, avand in vedere caci pescuiesc preponderent intr-o balta cu f. multe agataturi, pesti vizati 5- 15 kg. As prefera dimens. 0.25-0.30 pt. a arunca cat mai departe si vreau sa va mai intreb, daca nu pescuiesc noaptea ar fi avantajos sa imi iau fir fluo?
Va multumesc!
Va multumesc!
- cosmin liviu
- utilizator
Re: Recomandare fir crap.
am uitat unul din cele mai importante aspecte , bani, pana in 50 ron daca se poate si as vrea rola mare 600 m ( sper ca nu vreau prea multe).
Merci!
Merci!

firele de la Ultima..cel mai indicat ar fi power steel-ul,dar e mai acump..dar mai e si Ultima Distance,un fir galben fluo,pt distanta,si e mult mai ieftin..vre-o 54 ron,si e rola de 1000 sau 1600m de 0,25mm...daca nu folosesti lnainats textil,nu e recomandat firul fluo..daca pui lnaintas,nu are imortanta daca firul e fluo sau nu,pt ca nu ajunge la forfat..deci si ala fluo,nu se vede,pt ca ai cei 8-10m de textil..eu zic ca e bun si ziua,lLvezi mai bine unde se duce etc..fir lntins.
- catalin2804
- membru activ
Cred ca ai deschis topicul degeaba, fiind atatea toopicuri deschise pe tema aceasta. Daca te uiti mai bine gasesti cam tot ce vrei despre fire.
Daca spui ca pescuiesti doar ziua cel mai indicat ar fi un fir transparent sau camuflaj. iti pot recomanda ce folosesc eu, anume Kryston Krystonite dar din cat am inteles si firele carp expert sunt de incercat.cosmin liviu scrie:Salutare stimati colegi, am o mare rugaminte, daca vreti sa imi recomandati un fir mono pt. crap, avand in vedere caci pescuiesc preponderent intr-o balta cu f. multe agataturi, pesti vizati 5- 15 kg. As prefera dimens. 0.25-0.30 pt. a arunca cat mai departe si vreau sa va mai intreb, daca nu pescuiesc noaptea ar fi avantajos sa imi iau fir fluo?
Va multumesc!
Cel mai bine foloseste Cautarea sau uita-te prin subforumul asta si vei gasi cu siguranta ce te intereseaza. S-au discutat atatea despre fire incat nu sunt multi care mai au de gand sa se repete la infinit.
crafty carper
Mihai Tomescu
Mihai Tomescu
- Allen Besnovich
- Veteran
Daca vrei o varianta mai ieftina, poti folosi carp expert uv 0.25, iar ca inaintas sufix blend.
Eu pe asta merg..
Eu pe asta merg..
C.S. OLTENIA FISHING
aveţi idee cam cât ţine carp expertul în buclă ? (nod simplu, buclă în continuarea firului)
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Madalin Dirla
- Veteran
eden scrie:aveţi idee cam cât ţine carp expertul în buclă ? (nod simplu, buclă în continuarea firului)
@eden
sa nu te iei dupa ce scrie pe rola,fiecare scrie ce vrea crede-ma..........ex:carp expert fluo 0,20 = 4,50 kg,sufix ultraknot fluo 0,20 = 2,10 kg,si culmea sufixul era mai rezistent

de citit ştiu şi eu să citesc, dar de luat după cifre nu mă mai iaaau.... în ruptul capului
de-aia am întrebat dacă are cineva la îndemână şi poate să încerce, cam cât ţine bucla simplă, cu 4-5 spire pe carp expert fluo de 0.25 
mulţumesc pentru detalii oricum...

mulţumesc pentru detalii oricum...
aron dan
aron dan
adică, eu personal am forfacuri cu sistem plumb pierdut dar nu am înaintaş de textil... dau cu 0.34 pe tambur şi în capăt fac o buclă cu firul dublat, cu 4-5 spire care duce undeva la 7-8 kg în nod... dacă aş avea o alternativă în vre-un fir mai subţire pe care să-l pun de probă, m-aş cam prinde dacă vreau sau nu să pun înaintaş de textil... momentan sunt nehotărât rău 

aron dan
aron dan