vind bete crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vind bete crap
vind 4 bete TORNADO RANGE, 2buc de 3,60m-2,75lbs si 2 buc 3.90m-3lbs pret 350ron toate.Betele sint folosite un sezon maxim 6 iesiri de 10 ore si nu sint zgiriate sau lovite.Le vind pt ca doresc sa imi cumpar altceva.Betele au inel de plecare de 40.NU SE VIND SEPARAT.PRET NEGOCIABIL. Miine o sa pun si niste poze.
- ali_sef2007
- senior
Re: vind bete crap
ma intereseaza.........lasa un numar de telefon..sau id ceva.....
ai mp.ali_sef2007 scrie:ma intereseaza.........lasa un numar de telefon..sau id ceva.....
- ali_sef2007
- senior
ce inseamna ,,mp".........?
mesaj privat
0763607491
mar interesa cele de 3,90 cu 3 lbs.
170 ron si platiti transporul.zm_cs scrie:mar interesa cele de 3,90 cu 3 lbs.
super oferta 300ron toate 4 bete.
edy scrie:super oferta 300ron toate 4 bete.
- bolvasnita
- utilizator
te intereseaza un schimb cu un ceas edox serria 23081 3nin,nou cu garantie internationala,nefolosit,primit ca si bonus la vanzari[il vind fiindca mai am o groaza de ceasuri dar asta este cel mai nou si valoreaza in jur de 600 ron la B&B colection vitan]
nu.bolvasnita scrie:te intereseaza un schimb cu un ceas edox serria 23081 3nin,nou cu garantie internationala,nefolosit,primit ca si bonus la vanzari[il vind fiindca mai am o groaza de ceasuri dar asta este cel mai nou si valoreaza in jur de 600 ron la B&B colection vitan]