Pai foarte bine.Poate ii ajuti pe baieti sa-si procure si ei la pretul asta.Daca e adevarat,chiar nu sunt convins,este extraordinar.Daca insinuiezi ca as face afaceri,nu este adevarat.Am spus si o mai spun.Omul de la care am luat e din Bihor,si nu am nici cea mai mica ideea cine este.Il stiu doar din cateva convorbiri telefonice,daca asta se poate numi ca il stiu.Ceea ce pot spune,e ca ardelenii sunt oameni de calitate si de cuvant,marea majoritate.De ce inclin sa nu te cred in legatura cu pretul,este faptul ca am mai gasit acest produs si in alte parti,si era foarte scump in comparatie cu ce am luat eu.Si inca ceva.Acest tip de hrana,de la aceasta firma,nu este ambalat decat in galeti de 6 kg.Hrana ambalata la saci este cea care are proteina mai putina sau ulei mai mult,adica pentru peste mai mare,nu chiar cel mai mic puiet,cum este aceasta.In legatura cu pretul si sistemul de ambalare,cred ca poate confirma LUCKY,sau puteti intra chiar pe site-ul producatorului,cel dat de LUCKY.Nu ma credeti,asta e.Eu nu am vrut decat sa dau o mana de ajutor,ca stiu cum e sa ai nevoie de unele sfaturi si sa nu ai de unde sa le iei.Cam atat.mosharu scrie:ce arati tu acolo eu iau tot la 100 lei sacul de 25 kg......Fisher scrie:
Salut.Asa arata:?
Se gaseste numai la galeti de 6 kg si e hrana pentru puiet de pastrav si crap,e pentru ambele specii.
Numai bine.
Numai bine.