CALIFICARI 2010 - NEVOIA DE DIALOG
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
- claudiurothas
- junior
Re: CALIFICARI 2010 - NEVOIA DE DIALOG
Orhei si Buhac
nu ma mir ca va baneaza lumea. de la o vreme ati umplut toate forumurile. sunteti un cuplu aproape insuportabil.
chiar ma mir cum va suportati intre voi da cred ca aveti nevoie unul de altu. nu va mai baga nimeni in sama si cum nu puteti vorbi neintrebati, unu intreaba si celalalt raspunde ce voia sa zica. mi-e mie rusine cind citesc ce scrieti prostii ca la copii mici.
oameni cu par alb si va faceti de rusine cum v-ati facut si clubul. bine ca ati pleca si i-ati lasat pe oamenii aia in pace.
vinatorule, padurare, nu stiu ce le-ai promis la baietii din lot de s-au luat dupa tine da rau ai facut si tu si ei.
nu ma mir ca va baneaza lumea. de la o vreme ati umplut toate forumurile. sunteti un cuplu aproape insuportabil.
chiar ma mir cum va suportati intre voi da cred ca aveti nevoie unul de altu. nu va mai baga nimeni in sama si cum nu puteti vorbi neintrebati, unu intreaba si celalalt raspunde ce voia sa zica. mi-e mie rusine cind citesc ce scrieti prostii ca la copii mici.
oameni cu par alb si va faceti de rusine cum v-ati facut si clubul. bine ca ati pleca si i-ati lasat pe oamenii aia in pace.
vinatorule, padurare, nu stiu ce le-ai promis la baietii din lot de s-au luat dupa tine da rau ai facut si tu si ei.
Promisiunea a fost simpla ;
Vor avea ocazia sa demonstreze ca EI vor fi cei mai buni !
Nu scrie nimeni ca au fost BANATI
Bidoanele erau de aracet ?
Vor avea ocazia sa demonstreze ca EI vor fi cei mai buni !
Nu scrie nimeni ca au fost BANATI
Bidoanele erau de aracet ?
Da tu cine esti? Ca nu te-am vazut niciodata sau nu te cunosc dupe id ,de ce iti d-ai cu parerea despre niste oameni pe care nu-i cunosti?Si daca ii cunosti ce te bagi ?Esti mecanic?Esti sigur ca esti la curent cu toate detaliile sau doar te-ai intoxicat pe net?E asa usor sa vorbim .......claudiurothas scrie:Orhei si Buhac
- dan _city_center
- senior
@baboierubaboieru scrie:Esti mecanic?.......
iarasi ai blocat zavorul de la usa morii?..sau tot problema veche cu lantul de la mulineta ?...
Baricada Carp Club
Nu m-ai scap de tine! Esti sub acoperire ?Zi-mi ca nu te nu te d-au de goldan _city_center scrie:@baboierubaboieru scrie:Esti mecanic?.......
iarasi ai blocat zavorul de la usa morii?..sau tot problema veche cu lantul de la mulineta ?...
- oliviu orhei
- senior
Mondialule, lasal are reducere la anumite magazine in fuctie de postare.baboieru scrie:
Economia de piata, se uita de toate.
- florentiniuga
- Master Admin
buhac, claudiurothas, dan-city-center, baboieru si orhei
Aveti cate un avertisment pentru off-topic. Nu mai permit misto-uri din astea ieftine pe forumul info pescar. Am anuntat mai demult dar vad ca nu ma bagati in seama. Aveti grija ca ma simt darnic. Sa nu va plangeti ca va banez eu, la trei avertismente va baneaza forumul automat.
Aveti cate un avertisment pentru off-topic. Nu mai permit misto-uri din astea ieftine pe forumul info pescar. Am anuntat mai demult dar vad ca nu ma bagati in seama. Aveti grija ca ma simt darnic. Sa nu va plangeti ca va banez eu, la trei avertismente va baneaza forumul automat.
Am inteles eu cu unul raman .
- dan _city_center
- senior
buhac scrie:Am inteles eu cu unul raman .
si cu postarea de m-ai jos 3.ai curaj?.....
Baricada Carp Club