Ce faceti ?cumparati un mix cunoscut sau faceti unul acasa.
Merita sa experimentezi? Mixurile din comert sunt bune?
Mix gata preparat sau facut acasa?
Moderator: florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Mix gata preparat sau facut acasa?
Incepi cu mixuri din comert dupa retetele recomandate si cand inveti cate ceva despre ele, cand incepi sa le "simti", sa faci diferentele, sa afli mai multe despre componente si compozitii, poti incepe sa experimentezi. Asa am facut aproape toti.
Foarte important insa este sa le folosesti pe balti diferite, cu raspunsuri diferite si sa tragi concluzii, altfel, nu vei face decat sa le rulezi mai bine sau mai prost dar nu vei avea informatiile corecte despre calitatea lor. Asta e valabil si in cazul mixurilor consacrate, desi ele au fost deja testate si se presupune ca poti avea incredere. Incredere doar in calitate mixurilor dar nu si in mecanica si efectul boiliesurilor rezultate din prepararea facuta de tine. Cel putin nu de la inceput.
Foarte important insa este sa le folosesti pe balti diferite, cu raspunsuri diferite si sa tragi concluzii, altfel, nu vei face decat sa le rulezi mai bine sau mai prost dar nu vei avea informatiile corecte despre calitatea lor. Asta e valabil si in cazul mixurilor consacrate, desi ele au fost deja testate si se presupune ca poti avea incredere. Incredere doar in calitate mixurilor dar nu si in mecanica si efectul boiliesurilor rezultate din prepararea facuta de tine. Cel putin nu de la inceput.
o lntrebare pt Florentin...daca cunosti,binelnteles,si poti spune....din urmatoarele 4 ingrediente,care lipseste,sau le regasim pe toate 4 ln compozitia unui mix,sa-i zicem ,,de firma",facut de marile companii de nada...1.Grisul,2.Faina de soia,3.Faina de orez,4.faina de malai...acestea fiind ingrediente de volum,binelnteles..multumesc.
ps-poate doar faina de orez,care da si ,,greutate",bilei..
ps-poate doar faina de orez,care da si ,,greutate",bilei..
- florentiniuga
- Master Admin
De unde sa cunosc eu retetele firmelor?
La unele s-ar putea sa lipseasca grisul, la altele faina de orez sau de porumb...
PS Cine stie cu ce poate fi inlocuit grisul?
La unele s-ar putea sa lipseasca grisul, la altele faina de orez sau de porumb...
PS Cine stie cu ce poate fi inlocuit grisul?
Am inteles, incep cu cele din comert. Acum am o alta intrebare:
Care ar fi primele trei mixuri din comert in topul preferintelor voastre?
Care ar fi primele trei mixuri din comert in topul preferintelor voastre?
am lnteles Florentin..multumesc..petrica_p,cand esti la lnceput de drum,mai bine mergi pe mixuri din comert,care se ruleaza bine,si dupa aia faci experimente..doar o parere..