nu e bine sa razi de mine man ...si oricum 5 min e putin ...foarte putin !Qnyx scrie:
Cred ca am ras 5 minute la postarea asta a' la Gogu !
Off-topic ...cu Gogu & Friends
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
-
- VIP+++
Re: Off-topic ...cu Gogu & Friends
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Tibi,nu conteaza melodia ,ci conteaza ..poezia..
C-asa ,mai e si Emil:
si Ghitza:
C-asa ,mai e si Emil:
si Ghitza:
-
- VIP+++
bre tre sa recunosc ca am avut la viata mea si momente mai grele cand datorita unor imprejurari demne da romanul da dragoste interbelic ma vrajit una dan Braila siam apucato pa niste cai ascunse ale laturi mele umane ! ca urmare de multe ori inpins da necuratu am consumat ierburi si plante aromatice si inclusiv betisoare aromate dan china ca re nici nu trebuia mancate ci doar date foc sa faca fum ! ce sa va mai spun am facut ca trenu in gara pana ama cazat uni pa str. Carantinei nr.4 si cine e dan Braila poata sa confirma ca acolo e penitenciaru ! siodata am vrut sa fug vere siam sarit gardu ca stiam ca peste drum era o moara mare cat casa poporului facuta da marele scriitor Anghel Saligny. da finca mai resimtem efectele nociv da negative ale papadiilor pe care leam tras pa nas cu baietii acolo in camera ,mi sa schimbat notiunile da puncte cardinale siam sarit gardu din lac in put ,ca alt vecin cu penitenciaru e o cazarma da jandarmi care facea instructie cu caini da paza si sa vezi ce ochisori a facut animalele cand ma vazut pa mine in zeghe incercand sa sar gardu inapoi aratandumi colti ca un tigru da da fapt mieuanm si ma zbarlisem ca o pisica ,poate-poate sa mai intimideaza fraieri ...si urmarile sa vazut pe net , ca ia durut fix in basca da capitan a lu basexu si ma facut praf ! dupa aia mam facut om cinstit si la casa altuia ,ca io nu mai aveam casa ! am ramas cu ceva apucaturi de zmardoi da numa cand vad iar papadi in rest sunt cuul si ferches mai ceva ca alba ca zapada !Tibi30 scrie:mircea,uita-te bine,si o sa gasesti un filmulet,unde ,,nicusor de la braila",are look-ul,de la avatarul,lui Gogu steriade..dar sa-l lasam pe maestru,si poate recunoaste el singur.. ..lmi cer scuze pt. off topic..
pss
pace voua cititorilor si sa ma iubiti ca si eu va iubesc mai ceva ca pa monica dan cartieru Viziru 3 care ma deprimat si ma decazut in viata si pentru care mam si batut cu autoritatile pe unde ma intalnit si ma cautat sa ma oprime !
Re: AVPS-ACVILA NR-13 in Campionatul National
Gata. ma las de pescuit la crap si ma apuc de vanatoare. Poate il corup si pe Iulica, ca uite ce lot am:florentiniuga scrie:Acum chiar s-a depasit orice limita de off-topic, de ambele parti. Nu mai tolerez genul acesta de polemici pe Info Pescar. Daca se continua inchid topicul.
Sorine ,ti-am mutat postul bre ... ca vanatoritele astea n-au nici o treaba cu CN de Crap ...poate doar cu craparii sa aiba ceva...
Si zici ca are treaba cu Gogu. Saracu, cand e ceva de nu se potriveste, hop, dam pe Gogu.gor965 scrie:Sorine ,ti-am mutat postul bre ... ca vanatoritele astea n-au nici o treaba cu CN de Crap ...poate doar cu craparii sa aiba ceva...
Are treaba...cu Off topic !mircea62 scrie:Si zici ca are treaba cu Gogu. Saracu, cand e ceva de nu se potriveste, hop, dam pe Gogu.gor965 scrie:Sorine ,ti-am mutat postul bre ... ca vanatoritele astea n-au nici o treaba cu CN de Crap ...poate doar cu craparii sa aiba ceva...
Pai si tu, mey Gore?! O bunatate de lot aveam si l-ai bagat la Gogu in ograda? Asta-i discriminare !!! Pai lotul Acvila de ce a ramas acolo, ca nu-i asa frumos ca al meu )?? Va e frica de fetele mele? Sau poate voua nu va plac ..femeile ?? Oricum, mie imi plac mai mult fetele (care umbla cu pusti ) decat acvilistii, care au si-un ceaun in capgor965 scrie:Sorine ,ti-am mutat postul bre ...
Ce sa va fac...voi in loc sa discutati despre acvile ,ulii ,soimi si alte pasari de prada de pe la noi ,voi bagati poze ...cu pasarici !!!
Apai ,,pasaricile,,astea nu e animale de prada bre???
-
- VIP+++
unde ati casit mah curcile alea / nu vedeti ca e vai mama lor si slabe si subnutrite si nepregatitea sa tina o pusca ! una sa impuscan tzatze alta in picior ,alta face pa rambo ,o fi travestit ,alta tine pusca ca john wine ,ce mai mah in afara da aia cu silicoane care dan cauza da securitatea la implanturi nici nare pusca nici nai pa ce pune mana ca bubuie , e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !
din stanga sau din dreapta ?gogu steriade scrie: e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !
gogule, am uitat sa-ti prezint capitanul nejucator al lotului...gogu steriade scrie:unde ati casit mah curcile alea / nu vedeti ca e vai mama lor si slabe si subnutrite si nepregatitea sa tina o pusca ! una sa impuscan tzatze alta in picior ,alta face pa rambo ,o fi travestit ,alta tine pusca ca john wine ,ce mai mah in afara da aia cu silicoane care dan cauza da securitatea la implanturi nici nare pusca nici nai pa ce pune mana ca bubuie , e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !
iuhu!!!!
-
- VIP+++
ba tu esti perversiunea intruchipata ! asta e ca o floare da colt urcamash pa munti ei da fata frumoasa ! sa vede ca supt la mai multe mame si e tare in gura rau ca tzipa palmani in ea si da pa dan afara ! ce mai miai stricat linistea conjugala si acuma vrea si tovarasa mea sa arate ca asta si io nam un sfant sai fac cate operati da cosmetica vre ea !Amsterdamer scrie:gogule, am uitat sa-ti prezint capitanul nejucator al lotului...gogu steriade scrie:unde ati casit mah curcile alea / nu vedeti ca e vai mama lor si slabe si subnutrite si nepregatitea sa tina o pusca ! una sa impuscan tzatze alta in picior ,alta face pa rambo ,o fi travestit ,alta tine pusca ca john wine ,ce mai mah in afara da aia cu silicoane care dan cauza da securitatea la implanturi nici nare pusca nici nai pa ce pune mana ca bubuie , e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !
pss
dau un tzigan ...pardon, un regat ! pentru un numar lu fata asta ...un numar da telefeon !