pescuit dunare galati

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Scrie răspuns
menumorut
junior
junior

pescuit dunare galati

Mesaj de menumorut » 13 Iun 2009, 01:11

buna ziua(defapt seara).as vrea sa ma duc la pescuit pe dunare in zona galati-braila in perioada 15-22 iunie 2009.problema e ca nu am fost niciodata in zona si nu prea cunosc locurile.mentionez ca vreau sa pescuiesc la stationar(langa masina).daca stie cineva niste locuri si ma poate ajuta as fi recunoscator.va multumesc anticipat

pescaromy
junior
junior

Re: pescuit dunare galati

Mesaj de pescaromy » 24 Iun 2009, 10:34

Salut din pacate am vazut tarziu acest topic,dar daca te mai afli in aceasta zona Galati-Braila,ti-as propune sa mergi in zona dintre Galati si Braila pe dig in zona Chici,acolo sunt locuri bune ptr.crap si somn.FIR INTINS

Vlad Mnt
junior
junior

Mesaj de Vlad Mnt » 20 Feb 2010, 12:22

Salut , tarziu am vazut si eu mesajul dar poate pe viitor informatia poate fi utila cuiva. La Turcoaia pe Dunare in insula mare a brailei este un loc foarte bun de pescuit, chiar si cum treci bacu prin Braila imediat la circa 30-40 km se afla localitatea Macin (sau Maces parca), Dunarea face un cot in zona respectiva iar este un loc bun, ca recomandare o partida de pescuit in zonele astea trebuie sa fie mai lunga de 1 - 2 zile..

Fir Intins!

dummy81
utilizator
utilizator

Mesaj de dummy81 » 16 Mar 2010, 02:08

se prinde foarte bine pe toata zona turcoaia peceneaga ostrov sunt zone superbe cu praguri copaci cazutzi si capturi frumoase , in zona peceneaga am vazut prima captura prinsa de un arbitru de fotbal din braila era cu cortul acolo ,venea cam in fiecare an si statea cu prietenul sau cam 2-3 sapt si captura crap 18 kg la mamaliga
natura-aventura si spinning

Scrie răspuns

Înapoi la “Pe rauri si Dunare”