pescuit dunare galati
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
pescuit dunare galati
buna ziua(defapt seara).as vrea sa ma duc la pescuit pe dunare in zona galati-braila in perioada 15-22 iunie 2009.problema e ca nu am fost niciodata in zona si nu prea cunosc locurile.mentionez ca vreau sa pescuiesc la stationar(langa masina).daca stie cineva niste locuri si ma poate ajuta as fi recunoscator.va multumesc anticipat
Re: pescuit dunare galati
Salut din pacate am vazut tarziu acest topic,dar daca te mai afli in aceasta zona Galati-Braila,ti-as propune sa mergi in zona dintre Galati si Braila pe dig in zona Chici,acolo sunt locuri bune ptr.crap si somn.FIR INTINS
Salut , tarziu am vazut si eu mesajul dar poate pe viitor informatia poate fi utila cuiva. La Turcoaia pe Dunare in insula mare a brailei este un loc foarte bun de pescuit, chiar si cum treci bacu prin Braila imediat la circa 30-40 km se afla localitatea Macin (sau Maces parca), Dunarea face un cot in zona respectiva iar este un loc bun, ca recomandare o partida de pescuit in zonele astea trebuie sa fie mai lunga de 1 - 2 zile..
Fir Intins!
Fir Intins!
se prinde foarte bine pe toata zona turcoaia peceneaga ostrov sunt zone superbe cu praguri copaci cazutzi si capturi frumoase , in zona peceneaga am vazut prima captura prinsa de un arbitru de fotbal din braila era cu cortul acolo ,venea cam in fiecare an si statea cu prietenul sau cam 2-3 sapt si captura crap 18 kg la mamaliga
natura-aventura si spinning