Ii fi tu doctor dar tot ai pacalit omu cum la fel am patit si eu asa ca nu va mai dati voi cei raniti macar aveti un pic de bun simt sa va recunoasteti greseala si gata macar tu i-ai zis ca nu-l mai trimiti(din greseala) ca asa astepta omu mult si bine ca mine.jirosmarius scrie:bine dl zmeu.respect pt functia pe care o detineti.folositi o ca si pina acum in scopuri constructive,sanatate si numai bine.astept o confruntare pe balta,barbateste,si la o palinca de bihor.si nu in ultimul rand functia care eu o detin in viata privata imi permite sa spun ca cei care ma cunosc stiu ca sunt un om de cuvant...respectele mele.dr jiros marius
vanzator: jirosmarius - Oradea
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Re: vanzator: jirosmarius - Oradea
Marius ce faci? Nu mai dai nici un semn?
- florian1954
- membru activ
Este ocupat cu o altă tranzacţie...
Sa inmuiat de la tranzactia aia...
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu personal i-am trimis dlui jiros marius 3 mulinete Okuma Powerliner (2 de 860 si una de 865) + un rodpod de la energo , dl jiros marius a primit coletul, eu mi-am primit banii, nu am avut nici o problema in aceasta tranzactie.
De aici pot trage o concluzie si pot spune, din partea mea tot respectul pentru dansul, si pot recomanda pe viitor.
Chiar as avea o rugaminte la dansul, daca se poate sa raspunda aici!
De aici pot trage o concluzie si pot spune, din partea mea tot respectul pentru dansul, si pot recomanda pe viitor.
Chiar as avea o rugaminte la dansul, daca se poate sa raspunda aici!
C.S. OLTENIA FISHING