Gogu tatic
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Gogu tatic
Bine mai Gogule , Bubulinka ti-a nascut o fetita si tu nu zici nimic ????????? Sa-ti traiasca si poate o pui un pic la slabit pe Bubulinka , nu de alta da sa nu aiba vreo idee si sa vrea sa se suie ia pe tine .
- stefan_kwr
- Veteran
Re: Gogu tatic
La multi ani Gogule Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa...numai bine
Daca informatia e adevarata ...
Sa-ti traiasca Gogulina mai Gogule si sa va bucurati de ea.
PS: Gogule, astaptam "baia" - nu aia de multime
mircea62 scrie:Daca informatia e adevarata ...
Cum adica daca informatia este adevarata , pai pe toate statiile de televiziune numai Bubulinka lui Gogu este de doua zile .
- stefan_kwr
- Veteran
vali003 scrie:mircea62 scrie:Daca informatia e adevarata ...
Cum adica daca informatia este adevarata , pai pe toate statiile de televiziune numai Bubulinka lui Gogu este de doua zile .
Eu chiar am crezut ca este adevarat... sau poate chiar o fi!!!
Dar daca te referi la cea de la stiri care este din craiova si au dus-o la bucuresti ca sa nasca, pt ca avea 240kg si era nasoala treaba, chiar a iesit o gluma de belea pe seama lu nea' gogu...
-
- VIP+++
bah sunteti intro mare si confuza greseala de neiertat ! eu nam legatura cu doamnisoara da 240 de libsi ca nu e sotia mea ci so tie care poate ca aia mananca cel putin ca un rolls roice . si fata are probleme mari da tot a mancato sa faca copil si sa zica sarumana lu ala care a reusit sa ...care a reusit !
a mea sotie are mai putin mancavas si io stiu sa apreciez efortu cand e la o adica ...ca e mult da munca si cu cat efortu e mai mare cu atat satisfactia e mai mare deci sotu lu aia e un iresponsabil ca putea sa moara da infarct cu cauze multiple !
da sa fie la ei ,eu doar vreau sa nu fie confuzi i si sa nu ma puie nevinovat la plata da pensie alimentara ca pa fata aia nam vazuto in viata mia !
pss
sunteti niste perversi lasa ca va stiu io ca toti va ganditi cum draco ia gasit ala intrarea ... si cum da mai traieste dupa cea muncit la vaduva neagra !
a mea sotie are mai putin mancavas si io stiu sa apreciez efortu cand e la o adica ...ca e mult da munca si cu cat efortu e mai mare cu atat satisfactia e mai mare deci sotu lu aia e un iresponsabil ca putea sa moara da infarct cu cauze multiple !
da sa fie la ei ,eu doar vreau sa nu fie confuzi i si sa nu ma puie nevinovat la plata da pensie alimentara ca pa fata aia nam vazuto in viata mia !
pss
sunteti niste perversi lasa ca va stiu io ca toti va ganditi cum draco ia gasit ala intrarea ... si cum da mai traieste dupa cea muncit la vaduva neagra !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule , ai grija , sa nu ne minti , ca eu iau legatura cu FBI, Interpol , Mosad si cu astia nu te joci , asa ca dao pe a dreapta si zi adevarul , nu lasa biata fata sa sufere dupa tine , i-ai puso ori nu ?????????
Io zic sa se faca teste ARN ,ADN,ADP(sect.4),ca asa nu se mai poate,ca stiu io ca cineva minte si nu ie frumos
-
- VIP+++
nu sufera aia ca e fericita acu ca are puradel si ma jur pa cea aveti in casa ca io nam puso cu asa ceva ca am si eu standardele mele ce draco nam ajuns sa ma las abuzat doar asa da dragu la amor extrem !vali003 scrie:Gogule , ai grija , sa nu ne minti , ca eu iau legatura cu FBI, Interpol , Mosad si cu astia nu te joci , asa ca dao pe a dreapta si zi adevarul , nu lasa biata fata sa sufere dupa tine , i-ai puso ori nu ?????????
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere