Gogu tatic

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
vali003
site team
site team

Gogu tatic

Mesaj de vali003 » 18 Feb 2010, 20:56

Bine mai Gogule , Bubulinka ti-a nascut o fetita si tu nu zici nimic ????????? Sa-ti traiasca si poate o pui un pic la slabit pe Bubulinka , nu de alta da sa nu aiba vreo idee si sa vrea sa se suie ia pe tine . :)) :)) :))

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Re: Gogu tatic

Mesaj de stefan_kwr » 18 Feb 2010, 23:37

La multi ani Gogule <:-P Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa...numai bine =D> =D> =D>

mircea62
Veteran
Veteran

Mesaj de mircea62 » 19 Feb 2010, 10:34

Daca informatia e adevarata ... =D> =D> =D>

Sa-ti traiasca Gogulina mai Gogule si sa va bucurati de ea. <:-P <:-P <:-P

PS: Gogule, astaptam "baia" =P~ - nu aia de multime

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 19 Feb 2010, 15:02

mircea62 scrie:Daca informatia e adevarata ... =D> =D> =D>

Cum adica daca informatia este adevarata , pai pe toate statiile de televiziune numai Bubulinka lui Gogu este de doua zile .

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 19 Feb 2010, 16:11

vali003 scrie:
mircea62 scrie:Daca informatia e adevarata ... =D> =D> =D>

Cum adica daca informatia este adevarata , pai pe toate statiile de televiziune numai Bubulinka lui Gogu este de doua zile .
:)) :)) :))
Eu chiar am crezut ca este adevarat... sau poate chiar o fi!!!
Dar daca te referi la cea de la stiri care este din craiova si au dus-o la bucuresti ca sa nasca, pt ca avea 240kg si era nasoala treaba, chiar a iesit o gluma de belea pe seama lu nea' gogu... =)) =)) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 20 Feb 2010, 19:58

bah sunteti intro mare si confuza greseala de neiertat ! :-B eu nam legatura cu doamnisoara da 240 de libsi ca nu e sotia mea ci so tie care poate ca aia mananca cel putin ca un rolls roice . #-o si fata are probleme mari da tot a mancato sa faca copil si sa zica sarumana lu ala care a reusit sa ...care a reusit ! :-B
a mea sotie are mai putin mancavas si io stiu sa apreciez efortu cand e la o adica ...ca e mult da munca si cu cat efortu e mai mare cu atat satisfactia e mai mare >:D< deci sotu lu aia e un iresponsabil ca putea sa moara da infarct cu cauze multiple ! #-o
da sa fie la ei ,eu doar vreau sa nu fie confuzi i si sa nu ma puie nevinovat la plata da pensie alimentara ca pa fata aia nam vazuto in viata mia ! :x

pss
sunteti niste perversi <:-P lasa ca va stiu io ca toti va ganditi cum draco ia gasit ala intrarea ... :-c si cum da mai traieste dupa cea muncit la vaduva neagra ! >:)
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 21 Feb 2010, 02:59

Gogule , ai grija , sa nu ne minti , ca eu iau legatura cu FBI, Interpol , Mosad si cu astia nu te joci , asa ca dao pe a dreapta si zi adevarul , nu lasa biata fata sa sufere dupa tine , i-ai puso ori nu ????????? :D

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 21 Feb 2010, 09:26

Io zic sa se faca teste ARN ,ADN,ADP(sect.4),ca asa nu se mai poate,ca stiu io ca cineva minte si nu ie frumos =)) =)) =)) =))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 22 Feb 2010, 11:37

vali003 scrie:Gogule , ai grija , sa nu ne minti , ca eu iau legatura cu FBI, Interpol , Mosad si cu astia nu te joci , asa ca dao pe a dreapta si zi adevarul , nu lasa biata fata sa sufere dupa tine , i-ai puso ori nu ????????? :D
nu sufera aia ca e fericita acu ca are puradel ;;) si ma jur pa cea aveti in casa ca io nam puso cu asa ceva :^O ca am si eu standardele mele ce draco :P nam ajuns sa ma las abuzat doar asa da dragu la amor extrem ! #:-S
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”