Postul PV TV la DOLCE
Postul PV TV la DOLCE
Banuiesc ca multi utilizatori ai acestui forum au abonament la Dolce si se enerveaza ca nu pot vedea acest post pe net.
Am vb cu Dl. Victor Hodorog care se ocupa de difuzarea acestui post in Romania si mi-a spus ca sunt in negocieri cu ei dar, trebuiesc ajutati.
De asemenea, am vb cu cineva de la Dolce si mi-a spus ca nu au cereri suficiente pt a introduce acest program.
Promun deschiderea unui topic unde sa strangem destule semnaturi si poate reusim sa convingem grecii sa accepte acest program la ei si sa il putem vedea si noi normal nu cu nervii intinsi la maxim.
Va multumesc.
Am vb cu Dl. Victor Hodorog care se ocupa de difuzarea acestui post in Romania si mi-a spus ca sunt in negocieri cu ei dar, trebuiesc ajutati.
De asemenea, am vb cu cineva de la Dolce si mi-a spus ca nu au cereri suficiente pt a introduce acest program.
Promun deschiderea unui topic unde sa strangem destule semnaturi si poate reusim sa convingem grecii sa accepte acest program la ei si sa il putem vedea si noi normal nu cu nervii intinsi la maxim.
Va multumesc.
Re: Postul PV TV la DOLCE
Daca sunteti de acord, ne trebuie nr de tel Romtelecom si numele persoanei din contract.
- Ion Mironov
- Partener
MIRONOV MIHAELA 021.777.55.39
Nan Cristian 0213519304
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Bun, vad ca are un inceput promitator.
O sa fac eu o lista si o sa ma ocup personal sa o transmit D-lui Victor Hodorog de la Tematic Cable si celor de la Romtelecom.
Asta bineinteles daca toti sunteti de acord.
Va multumesc.
O sa fac eu o lista si o sa ma ocup personal sa o transmit D-lui Victor Hodorog de la Tematic Cable si celor de la Romtelecom.
Asta bineinteles daca toti sunteti de acord.
Va multumesc.
Milea Gabriel - 0245 762310
Sa bage odata si in grila Dolce ii doare undeva pe greci sau cine sunt.....
Sa bage odata si in grila Dolce ii doare undeva pe greci sau cine sunt.....
- Lucian Oprisan
- junior
vrem pv tv p dolce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- florentiniuga
- Master Admin
Cine mai doreste acel post, este rugat sa scrie pe forumul lor (cand vor avea asa ceva) sau pe unde se poate scrie catre ei. Aici e un subiect incheiat... cel putin cat mai e conducerea actuala.