nu e bine sa razi de mine manQnyx scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cred ca am ras 5 minute la postarea asta a' la Gogu !

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
nu e bine sa razi de mine manQnyx scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cred ca am ras 5 minute la postarea asta a' la Gogu !
bre tre sa recunosc ca am avut la viata mea si momente mai greleTibi30 scrie:mircea,uita-te bine,si o sa gasesti un filmulet,unde ,,nicusor de la braila",are look-ul,de la avatarul,lui Gogu steriade..dar sa-l lasam pe maestru,si poate recunoaste el singur....lmi cer scuze pt. off topic..
Gata. ma las de pescuit la crap si ma apuc de vanatoare. Poate il corup si pe Iulica, ca uite ce lot am:florentiniuga scrie:Acum chiar s-a depasit orice limita de off-topic, de ambele parti. Nu mai tolerez genul acesta de polemici pe Info Pescar. Daca se continua inchid topicul.
Si zici ca are treaba cu Gogu.gor965 scrie:Sorine ,ti-am mutat postul bre ... ca vanatoritele astea n-au nici o treaba cu CN de Crap ...poate doar cu craparii sa aiba ceva...![]()
Are treaba...cu Off topic !mircea62 scrie:Si zici ca are treaba cu Gogu.gor965 scrie:Sorine ,ti-am mutat postul bre ... ca vanatoritele astea n-au nici o treaba cu CN de Crap ...poate doar cu craparii sa aiba ceva...![]()
Saracu, cand e ceva de nu se potriveste, hop, dam pe Gogu.
Pai si tu, mey Gore?! O bunatate de lot aveam si l-ai bagat la Gogu in ograda?gor965 scrie:Sorine ,ti-am mutat postul bre ...
din stanga sau din dreapta ?gogu steriade scrie: e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !
gogule, am uitat sa-ti prezint capitanul nejucator al lotului...gogu steriade scrie:unde ati casit mah curcile alea /nu vedeti ca e vai mama lor si slabe si subnutrite si nepregatitea sa tina o pusca !
una sa impuscan tzatze
alta in picior ,alta face pa rambo ,o fi travestit
,alta tine pusca ca john wine
,ce mai mah in afara da aia cu silicoane care dan cauza da securitatea la implanturi nici nare pusca
nici nai pa ce pune mana ca bubuie , e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !
ba tu esti perversiunea intruchipata !Amsterdamer scrie:gogule, am uitat sa-ti prezint capitanul nejucator al lotului...gogu steriade scrie:unde ati casit mah curcile alea /nu vedeti ca e vai mama lor si slabe si subnutrite si nepregatitea sa tina o pusca !
una sa impuscan tzatze
alta in picior ,alta face pa rambo ,o fi travestit
,alta tine pusca ca john wine
,ce mai mah in afara da aia cu silicoane care dan cauza da securitatea la implanturi nici nare pusca
nici nai pa ce pune mana ca bubuie , e pocnitori ca uite cu ce sictir sa uita bagaboanta aia a 3-ia !