Tamburi shimano BBRLC

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
gimi_mures
senior
senior

Tamburi shimano BBRLC

Mesaj de gimi_mures » 17 Feb 2010, 19:21

Cum se deosebesc tamburii originali de copiile acestora, inafara de culoarea mai inchisa(roscata) a celor neoriginali, care elemente ar mai fi.Exista posibilitatea de a achizitiona BBRLC din magazin cu tamburi neoriginali?
Multumesc.
Prinde si Elibereaza

miclea cristian
utilizator
utilizator

Re: Tamburi shimano BBRLC

Mesaj de miclea cristian » 17 Feb 2010, 19:27

Poti sa cumperi si din magazin,dar chiar nu conteaza ,andeplinesc aceasi functie.
"Cea mai analta datorie a omului este de a cruta animalele de la cruzime"

kry
senior
senior

Mesaj de kry » 18 Feb 2010, 01:31

Si as fi interesat de raspunsuri...mai ales despre cei noi care am inteles k nu au acel clips care il "setai" in functie de ce fir aveai pe tambur??
L.V.

baboieru
senior
senior

Mesaj de baboieru » 18 Feb 2010, 11:46

Nu stiu pe cine ai auzit ,dar nu cred ca poate cineva sa-i faca .In legatura cu clipsul ,BBLC nu are clips reglabil.pot sa-ti dau tamburi la 100 ron/buc .
sc...........................

Post Editat -> Gor965
Pentru oferte de acest gen folositi mesageria privata !
Reclama si anunturile publicitare sunt interzise in discutiile tehnice !

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 18 Feb 2010, 12:34

kry scrie:Si as fi interesat de raspunsuri...mai ales despre cei noi care am inteles k nu au acel clips care il "setai" in functie de ce fir aveai pe tambur??
Asta cu "setat in functie de ce fir ai pe tambur" e bullshit.Am varianta veche cat si varianta noua de BBLC si iti garantez ca acel clips din tambur nu are un rol important,e mai mult ca sa sti tu ce fir ai pe tambur.Nu imbunatateste performantele mulinetei cu nimic daca umbli la acel clips.

Si nu inteleg care-i treaba cu tamburii originali si cei copiile acestora.Din cate stiu eu tamburii de rezerva sunt mai roscati,exact ca tamburii originali ce se gasesc pe BBLC de anul trecut.Ma insel? :-?? Nu mi-am luat inca tamburi de rezerva dar din cate am inteles difera doar de modelul mai vechi de tamburi BBLC.(cele ce se foloseau pana in primavara anului trecut,cele fara luciu)
Poate imi explica si mie cineva cum sta treaba cu tamburii,eventual cu cateva poze cu tamburi vechi,noi,de rezerva,etc...,sa vedem si noi deosebirile(culoare,material,etc.).
Cum am mai spus,am ambele modele si performanta e aceeasi. :-??

gimi_mures
senior
senior

Mesaj de gimi_mures » 18 Feb 2010, 19:25

Legat de acel clip din interiorul tamburului sunt mulinete cumparate care pe linga clip are si o "scala" gradata de plastic care nu are nici o legatura cu setarea tamburului sau a mulinetei ci doar iti da posibilitatea sa o fixezi la o anumita gradatie pt a sti ce grosime are firul de pe tambur( asta daca vrei sa setezi).....(cel putin asas cred :) ).Am prieten care a cumparat BBRLC cu tamburi care au un astfel de clip....si eu am cumparat cu tamburi care nu au acea scala pe interior si au si o culoare mai inchisa (rosiatica).Atasez si o poza..nu foarte clara.
Fişiere ataşate
180220101080.jpg
Prinde si Elibereaza

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 18 Feb 2010, 22:21

Pai daca ai cumparat si tu BBLC cu tamburi din aia mai rosiatici de ce spui ca nu-s originali?Tamburii care-i ai tu se regasesc pe toate BBLC-urile produse incepand cu anul 2009(sau toamna 2008 :-/ ).
E vorba de un upgrade...dar sa sti ca in practica diferentele sunt egale cu 0.

gimi_mures
senior
senior

Mesaj de gimi_mures » 19 Feb 2010, 00:11

Ok merci nu am stiut.
Prinde si Elibereaza

Scrie răspuns

Înapoi la “Mulinete”