UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!
Din curiozitate am intrat si eu pe acest forum sa vad anumite pareri despre betele de pescuit, nu pot spune ca sunt un pescar profesionist dar nici amator. De aproximativ un an de zile ma tot uit la betele de pescuit TFG Intruder Slim de 3,60...De ce ma uit la ele si inca nu le am? ....motivul fiind bine cunoscut de toata lumea, cel financiar, parerea mea ca si a altui domn de pe acest forum este aceeasi, batul cel mai bun este cel care ti se potriveste cel mai bine, pescuitul difera de la om la om si de la apa la apa, cum bine stiti cu totii.
Am adus in discutie aceste bete deoarece mi se par foarte bune atat din punct de vedere tehnic cat si raport calitate pret. Problema cea mare este ca aceste bete nu se comercializeaza in Romania, dar pot fi achizitionate de orinde din afara Romaniei, intradevar se mai pipereaza poate putin pretul din cauza shippingului. http://www.fishtec.co.uk/productdetaili ... /yes/36887
P.S.: Nu vreau sa fac reclama acestui produs, ideea am spus-o si mai sus, fiecare isi alege batul in functie de stilul lui de pescuit, de cat de comfortabil este lansatul si drill-ul pentru acea persoana, etc...
Pentru ca se apropie sezonul, mult a fost putin mai e , doresc tuturor sa faca alegerea cat mai buna in achizitionarea "sculelor de pescuit" si FIR INTINS!!!!!!!!!!!!!
Am adus in discutie aceste bete deoarece mi se par foarte bune atat din punct de vedere tehnic cat si raport calitate pret. Problema cea mare este ca aceste bete nu se comercializeaza in Romania, dar pot fi achizitionate de orinde din afara Romaniei, intradevar se mai pipereaza poate putin pretul din cauza shippingului. http://www.fishtec.co.uk/productdetaili ... /yes/36887
P.S.: Nu vreau sa fac reclama acestui produs, ideea am spus-o si mai sus, fiecare isi alege batul in functie de stilul lui de pescuit, de cat de comfortabil este lansatul si drill-ul pentru acea persoana, etc...
Pentru ca se apropie sezonul, mult a fost putin mai e , doresc tuturor sa faca alegerea cat mai buna in achizitionarea "sculelor de pescuit" si FIR INTINS!!!!!!!!!!!!!
Vlad Mnt scrie:Din curiozitate am intrat si eu pe acest forum sa vad anumite pareri despre betele de pescuit, nu pot spune ca sunt un pescar profesionist dar nici amator. De aproximativ un an de zile ma tot uit la betele de pescuit TFG Intruder Slim de 3,60...De ce ma uit la ele si inca nu le am? ....motivul fiind bine cunoscut de toata lumea, cel financiar, parerea mea ca si a altui domn de pe acest forum este aceeasi, batul cel mai bun este cel care ti se potriveste cel mai bine, pescuitul difera de la om la om si de la apa la apa, cum bine stiti cu totii.
da nu exclud ideea dar din ce am vazut pe pagina exista doar varianta de 12" pe mine aceasta varianta nu ma avantajeaza deloc (1.9x-10x kg )nu mai vorbesc ca ash si vrea sa pun mina pe ea un pic sa o "simt" putin
Asta e si ideea, iti iei ce-ti place si batul cu care te simti cel mai bine.... mie unu imi plac mai mult cele de 3.60 (12`)...dar asa ca idee!!
sunt total dezgustat si mi sa facut sila!!!de 2 luni astept sa vina mulinetele de la shimano nu am reusit sa incerc nici o lanseta asteptind sa vina mulinetele!cum este posibil ca unicul importator shimano pe ROMANIA sa nu aibe in stoc mulinete??!!!nu vorbesc doar de xtb-uri???!!!!ce mama draku de importator unic esti cind nu ai bani sa aduci gama shimano si cind stii ca sunt cereri????din comenzi de 1000 de mulinete si 1000 de lansete pe romania nu esti in stare sa aduci decit 5%???!!!!!!!SA VA FIE RUSINE!!!!(1000 cu 1000 vb la modul general ca am umblat prin magazine de mi-au iesit ochii din cap!!!!)am ajuns sa fac comanada afara ptr mulinete ca la noi nu este in stare UNICUL IMPORTATOR SHIMANO PE ROMANIA(No....k)NU AU ADUS!!!(ca sa nu mai vb de diferentele de pret net superior celor de afara)cu scirba care o am acum si nervii(imi cer scuze ptr limbajul dur folosit dar nu am crezut ca este posibil asa ceva )intinsi la maxim voi astepta sa imi vina mulinetele si poate voi ajunge sa incerc lansetele care au fost prezentate in acest topic(am gasit xtb-14000 la un pret mai mult decit decent mai iefine chiar ca 5500 la noi!!!!!!si se pare ca voi ramine la ele)
CU SCUZE ANTICIPATE vis-a-vis de limbaj astept in continuare pareri si sfat referitor la lansete
CU SCUZE ANTICIPATE vis-a-vis de limbaj astept in continuare pareri si sfat referitor la lansete
daca se poate sa-mi spui si mie unde ai gasit 14000-urile pe ce site si la ce bani,multumesc anticipat si numai bine,iar despre faza patita de tine sa stii ca nu esti unicul care a patit asa ceva din pacate romanii nostrii nu vor sa rupa traditia in a fii neseriosi si a se oprii din minciunile in care tarasc zii de zii o gramada de oameni care intradevar sunt corectii si de care depind pana la urma afacerile lor.Eu cred ca ar trebui retrase liceentele celor care duc oamenii de buna cuvinta cu zaharelul si ii seaca de nervi si bani.RUSINE MAI ALES "UNICULUI" IMPORTATOR DE SHIMANO IN ROMANIA
tonny scrie:daca se poate sa-mi spui si mie unde ai gasit 14000-urile pe ce site si la ce bani,multumesc anticipat si numai bine,iar despre faza patita de tine sa stii ca nu esti unicul care a patit asa ceva din pacate romanii nostrii nu vor sa rupa traditia in a fii neseriosi si a se oprii din minciunile in care tarasc zii de zii o gramada de oameni care intradevar sunt corectii si de care depind pana la urma afacerile lor.Eu cred ca ar trebui retrase liceentele celor care duc oamenii de buna cuvinta cu zaharelul si ii seaca de nervi si bani.RUSINE MAI ALES "UNICULUI" IMPORTATOR DE SHIMANO IN ROMANIA
din pacate nu fac livrari si in "afara" dar daca ai pe cineva care sa ti le aduca sunt......pfff(ca si pret....vezi si 5500 no coment!!)
http://www.hobbycenterpesca.it/shop/shi ... p-686.html
ms mult de ajutor banuiesc ca acest site este din italia si pretul mi se pare ff ok .Stima
oricind cu placere iar referitor la UNICUL IMPORTATOR sunt atit de scirbit incit o sa pierd citeva nopti dar nu ma las pina nu gasesc sectiunea plingerii si reclamatii la licetele shimano pe europa!!
Din cunostintele mele nu exista unic importator in Romania pe Shimano, anul asta se aude ca vor sa intre ei direct pe piata tocmai ca nu exista un reprezentant solid.chel scrie:oricind cu placere iar referitor la UNICUL IMPORTATOR sunt atit de scirbit incit o sa pierd citeva nopti dar nu ma las pina nu gasesc sectiunea plingerii si reclamatii la licetele shimano pe europa!!
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
daca zici ca nu este un asemenea "importator unic" atunci inseamna ca este unu care se da drept importator Shimano si duce lumea de nas cu minciunile lui ieftine si in plus omu poate sa-si comande mai nou de afara unde distribuitorii sunt mult mai seriosi decat la noi si chiar fac ce scrie in reclama lor de pe site(cunosc deoarece am comandat de afara mult dar nu articole de pescuit).Sa stiti ca am primit un pachet din china cu plasticuri pt motocicleta mea si unele dintre ele erau crapate,am vb cu omul care mi le-a trimis si a spus sa nu ii las calificativ negativ ca o sa imi trimita altele in locul celor crapate si asta doar pe cheltuiala lui si ca sa nu isi faca reclama negativa asa ca sunt oameni care tin la afacerea lor si fac ceea ce fac cu succes de invidiat la care romanii nostrii doar viseaza plus ca nu te tin cu anii cum fac romanii si te aburesc de pe o zi pe alta
Din cunostintele mele Shimano a cerut un target de 500.000 RON parca pe an si nu a indeplinit nimeni acest criteriu, deci marfa vine prin terte filiale, Ungaria, Bulgaria sau Roamnia dar fara exclusivitate.tonny scrie:daca zici ca nu este un asemenea "importator unic" atunci inseamna ca este unu care se da drept importator Shimano si duce lumea de nas cu minciunile lui ieftine si in plus omu poate sa-si comande mai nou de afara unde distribuitorii sunt mult mai seriosi decat la noi si chiar fac ce scrie in reclama lor de pe site(cunosc deoarece am comandat de afara mult dar nu articole de pescuit).Sa stiti ca am primit un pachet din china cu plasticuri pt motocicleta mea si unele dintre ele erau crapate,am vb cu omul care mi le-a trimis si a spus sa nu ii las calificativ negativ ca o sa imi trimita altele in locul celor crapate si asta doar pe cheltuiala lui si ca sa nu isi faca reclama negativa asa ca sunt oameni care tin la afacerea lor si fac ceea ce fac cu succes de invidiat la care romanii nostrii doar viseaza plus ca nu te tin cu anii cum fac romanii si te aburesc de pe o zi pe alta
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
fara a face reclama departe de mine gindul mai ales la ce am patit in ultimele 2 luni si o spun din nou RUSINEEE!!!!unicul importator shimano la ora actuala(niste nesimtiti!!!)este NORMARK(vezi pe catologul shimano pe 2009 pe spate)serban_31 scrie:Din cunostintele mele Shimano a cerut un target de 500.000 RON parca pe an si nu a indeplinit nimeni acest criteriu, deci marfa vine prin terte filiale, Ungaria, Bulgaria sau Roamnia dar fara exclusivitate.tonny scrie:daca zici ca nu este un asemenea "importator unic" atunci inseamna ca este unu care se da drept importator Shimano si duce lumea de nas cu minciunile lui ieftine si in plus omu poate sa-si comande mai nou de afara unde distribuitorii sunt mult mai seriosi decat la noi si chiar fac ce scrie in reclama lor de pe site(cunosc deoarece am comandat de afara mult dar nu articole de pescuit).Sa stiti ca am primit un pachet din china cu plasticuri pt motocicleta mea si unele dintre ele erau crapate,am vb cu omul care mi le-a trimis si a spus sa nu ii las calificativ negativ ca o sa imi trimita altele in locul celor crapate si asta doar pe cheltuiala lui si ca sa nu isi faca reclama negativa asa ca sunt oameni care tin la afacerea lor si fac ceea ce fac cu succes de invidiat la care romanii nostrii doar viseaza plus ca nu te tin cu anii cum fac romanii si te aburesc de pe o zi pe alta
- celine2008
- membru activ
salutare tuturor de pe acest forum si cu rugaminte lui chel sa ne spuna ce bete si-a luat si o parere despre ele ?