Din curiozitate am intrat si eu pe acest forum sa vad anumite pareri despre betele de pescuit, nu pot spune ca sunt un pescar profesionist dar nici amator. De aproximativ un an de zile ma tot uit la betele de pescuit TFG Intruder Slim de 3,60...De ce ma uit la ele si inca nu le am?

....motivul fiind bine cunoscut de toata lumea, cel financiar, parerea mea ca si a altui domn de pe acest forum este aceeasi, batul cel mai bun este cel care ti se potriveste cel mai bine, pescuitul difera de la om la om si de la apa la apa, cum bine stiti cu totii.
Am adus in discutie aceste bete deoarece mi se par foarte bune atat din punct de vedere tehnic cat si raport calitate pret. Problema cea mare este ca aceste bete nu se comercializeaza in Romania, dar pot fi achizitionate de orinde din afara Romaniei, intradevar se mai pipereaza poate putin pretul din cauza shippingului.
http://www.fishtec.co.uk/productdetaili ... /yes/36887
P.S.: Nu vreau sa fac reclama acestui produs, ideea am spus-o si mai sus, fiecare isi alege batul in functie de stilul lui de pescuit, de cat de comfortabil este lansatul si drill-ul pentru acea persoana, etc...
Pentru ca se apropie sezonul, mult a fost putin mai e

, doresc tuturor sa faca alegerea cat mai buna in achizitionarea "sculelor de pescuit" si FIR INTINS!!!!!!!!!!!!!