Noutati (unde am pescuit)

Parerile dumneavoastra despre partidele avute.

Moderator: Coleman

Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Scrie răspuns
Madalin013
membru activ
membru activ

Re: Noutati (unde am pescuit)

Mesaj de Madalin013 » 07 Feb 2010, 23:40

Margescu Romeo scrie:Ma cam sperie ce vad afara,asa ca mai stau pe ganduri.Sa prins rosioara la ,,vaporas,,.Eu daca ma duc , ma duc putin mai sus de nuci,daca sti este un golf cu apa la 2-3 m adancime.
mai sus de nuci ? in Budeasa dupa stalpi e golfu asta de care zici tu langa livada de pruni ?

Da ce vreme urata e si in Pitesti . nici gand de mers la pescuit pe vreme ca asta .. mai asteptam sa se indrepte vremea :D

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 07 Feb 2010, 23:51

Dupa ce treci de valceaua de la nuci pe stanga este o ulita cu un put la drum.Acolo este locul unde apa este cel mai aproape de drum, 200m.Cobori pana la apa si lasi masina acolo.O iei pe jos vreo 3-400m in jos catre nuci pana dai de golf.Dupa golful asta urmeaza valceaua de la nuci.

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 07 Feb 2010, 23:57

Madalin dute la topicul Biban de 1.7kg .Acolo am postat o poza cu un biban prins de mine si pe findal se vad stalpii.Acolo este locul .

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 08 Feb 2010, 16:43

Margescu Romeo scrie:Madalin dute la topicul Biban de 1.7k;g .Acolo am postat o poza cu un biban prins de mine si pe findal se vad stalpii.Acolo este locul .
da stiu locul eu am crezut ca este chiar la stalpi langa livada de pruni . pe zapezile astea nu stiu cum o sa ajungi lslocul ala ...... am auzit ca anul trecut sa prins bine caras in golful asta la nuci .. am fost si eu o data vara trecuta la nuci sa vad ce au prins niste prieteni si prinsasera niste carasi frumusei

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 11 Feb 2010, 17:56

Ai dreptate Madaline,sa prins caras frumos chiar linga papuris din barca.Acum 2 saptamani cand am fost la copca la lighian ,am plecat de acolo si am fost sus in baraj.poza cu copca si bibanii era facuta chiar acolo unde tiam spus.Poate o sa merg duminica dar sa vedem cum evolueaza vremea.Acum o sa afecteze ghiata si nivelul apei .

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 13 Feb 2010, 20:31

Se topeste ghiata,si pe deasupra mai vine si apa tulbure.Deci sa zis cu pescuitul la copca pe budeasa. Astept invitatii la o cpca in jurul pitestiului.Va bagati? >:D<

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 16 Feb 2010, 10:52

Margescu Romeo scrie:Se topeste ghiata,si pe deasupra mai vine si apa tulbure.Deci sa zis cu pescuitul la copca pe budeasa. Astept invitatii la o cpca in jurul pitestiului.Va bagati? >:D<
nu cred ca gheata se va topi asa repede dar nu stiu daca se mai prinde peste pe undeva ... cred ca astati am drum pe la budeasa si o sa ma uit cum e gheata si daca se prinde ceva .... ;)

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 16 Feb 2010, 21:28

A fost fratele meu duminica la ,,lighian,,si a prins un bibanel.Nu se topise ghiata.Nu stiu ce se va intimpla in baraj sus in Budeasa ca acolo vine Vilsanul mare.Daca te duci spune-mi si mie.

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 20 Feb 2010, 19:28

Am fost astazi pe pod la Budeasa e dezghetzat in ecluze in rest un strat subtire de gheata , in Bascov cure apa intruna si e un canal care se varsa in Bscov si vine apa neagra deci in curnd o sa se colmateze apa in Barajul din Tudor nici un pescar pe rau 2-3 pescari iar in prundu pe canal vine apa murdara rau am vorbit cu toti pescari care i-am intalnit si nimeni nu a prins nimic :( macar a fost o ziii superba de primavara

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 21 Feb 2010, 16:07

Astazi am last pescuitul pentru o vizita la ,,Drynky,, cainele meu de la tara.
Fişiere ataşate
Drynky la 6 luni
Drynky la 6 luni
Drynky la 6 luni
Drynky la 6 luni

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 22 Feb 2010, 15:49

Frumos catelu .. sa-ti traiasca .. Azi am vost pe la Budeasa si e neagra apa si tudorul e secat si cred ca urmeaza bascovu

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 24 Feb 2010, 18:04

Am fost In Bascov la lighean pe pa 13:20 am stat pana la 15 si am luat catava babusti frumusele

Imagine

Imagine

Toti pesti au fost prins la vierme .. libelule nu avea la magazin
aaa si am uitat sa precizez ca am mai prins o galagie de bibanei cam cat unghiea :))

Margescu Romeo
senior
senior

Mesaj de Margescu Romeo » 24 Feb 2010, 18:20

Felicitari !! .Mare succes pe 2010. ~x( La lighian nu era apa tulbure?.Vreau sa ma duc si eu duminica dar nu stiu in cotro sa o apuc.

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 24 Feb 2010, 21:20

Margescu Romeo scrie:Felicitari !! .Mare succes pe 2010. ~x( La lighian nu era apa tulbure?.Vreau sa ma duc si eu duminica dar nu stiu in cotro sa o apuc.

Da era apa tulbure , da nu asa rau precum este in restul barajului .. da-mi un PM cu nr tau de tel sa te sun duminica dak ma duc pe undeva si iti zic dak merita sa iesi din casa ;)

meo_mdc
senior
senior

Mesaj de meo_mdc » 25 Feb 2010, 13:48

In anul 2009 a mers destul de binisor balta.Am fost destul de des pe ea si (daca dai la o parte mizeria de nedescris, cate un paznic mai badaran ,intinsul la navoade toata ziua) poti avea rezultate bunicele : caras destul de mult 7-8 kg pe zi(ales peste 200-300 gr),platica,rosioara,ciortan la 2-3 kg,mai intra cate-un somn etc.
Anul trecut taxa a fost 50 ron/12h sunt curios daca o sa o mai mareasca anul acesta.
Daca a fost cineva pe acolo in 2010(la o copca ceva) poate impartaseste si cu noi partida.
Toate cele bune,si fir intins in noul an!
MLDD

Scrie răspuns

Înapoi la “Unde am pescuit”