nu stiu pe care sa il aleg:
- http://www.totalfishing.ro/rod-pod-daiw ... -4741.html
sau
- http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ucts_id=46
sau altceva la in jur de 550ron.
daca aveti pareri pro sau contra despre unul sau amandoua ,o sugestie, orice.
multumesc.
Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi aluminiu sau Pelzer Phaser
- Trofim Cristian
- senior
Re: Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi aluminiu sau Pelzer Phaser
Daiwa Infinity fara discutii....nu exista comparatie intre el si Phaser...am avut 3 ani daiwa.
C.S Green Lake
- Driscu Radu
- senior
Nu faci o alegere gresita nici cu pelzer, e un rod pod stabil si versatil in gama lui de pret, ar mai fii un Mad SLR in jur de 600 lei care vine insotit de o pereche de picioare fata (gen sky), ambele le-am vazut echipate cu BBLC si nu atarnau capetele buzbarurilor.
- Razvan Garcea
- senior
Strict personal iti spun ca deshi simpatizez foarte mult Pelzer ca firma,PhaserGreen este o saracie de rodpod
Am avut asha ceva cumparandul dupa ce l-am vazut in poza.Are atatea articulatii si cheitze si reglaje ...incat iti vine sa da cu el de pamant de la prima folosire.Nu are termen de comparatie cu Daiwa ...dar cel mai bine iti iei picheti,asta daca nu dai la peste de pe pontoane
Am avut asha ceva cumparandul dupa ce l-am vazut in poza.Are atatea articulatii si cheitze si reglaje ...incat iti vine sa da cu el de pamant de la prima folosire.Nu are termen de comparatie cu Daiwa ...dar cel mai bine iti iei picheti,asta daca nu dai la peste de pe pontoane
SENIOR CRAP CLUB
la total fishing sunt doua modele de Rod Pod Daiwa Infinity unul e aluminiu altul otel eu vb de aluminiu .Incerc sa pun o poza cu el.
- Fişiere ataşate
-
- Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi, aluminiu.pdf
- (1.93 MiB) Descărcat de 357 ori
nu ca nu am incredere in Daiwa dar nu prea am incredere in imbinarile din aluminiu ,nu stiu cum se comporta in timp.(aluminiu e un material moale, sa nu capete joc in timp)
...ai perfecta dreptate !!shimano scrie:Strict personal iti spun ca deshi simpatizez foarte mult Pelzer ca firma,PhaserGreen este o saracie de rodpod