Ace Caras
Moderator: florentiniuga
Re: Ace Caras
Cred c-am pescuit vre-o 10 ani de zile cam cu acelasi tip de carlig Nr.10 ,foarte bun la caras ,babusca ,platica, ciortan ,pretandu-se la o serie de momeli precum :viermusi ,rama ,cocolos si patratica...este un "ieftin si bun" clasic de la Mustad ,argintiu , "dupa colt" ,tija mijlocie ,foarte ager pe varf ...Mustad Classic Hollow Point 221C
- Madalin Dirla
- Veteran
eu foloseam ace in functie de speci vizata si momeala cu care dadeam......................in general ace subtiri cu tija lunga.
in functie de momeala cu care pescuiesc folosesc ace cu tija lunga - Gamagatsu sau ace cutija scurta de culoare dalbena tot Gamagatsu iar marimea este in functie de marimea carasului vizat
- stefanflorin
- Veteran
daca si la caras carligele sunt o problema
. Eu folosesc orice carlig cu care reusesc sa prind
PS: gor, carligele alea sunt bune insa se duce varful repede si daca mai ai si "bafta" sa agati un crapustean ii cam zici pa
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
PS: gor, carligele alea sunt bune insa se duce varful repede si daca mai ai si "bafta" sa agati un crapustean ii cam zici pa
Work is for people who can't fish!
- al_trentea
- membru activ
- florin crapanu
- senior
La o emisiune am vazut ca Benzar Zolt foloseste Maruto nr. 10 galbene ieftine si bune
- mircearusu
- senior
Nu stiu exact producatorul,dar sunt niste carlige albastre.Nr.10 ar trebui sa isi faca treaba.Sunt extrem de ascutite si rezistente.Totusi s-ar putea sa fie Mustad,dar nu garantez.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
Eu folosesc cirlige de la owner marimea 8 sau 10 in functie de balta in care pescuiesc.