UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Dan Mitranescu
- Partener
Re: UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!
Am 6 lansete MTX 3,9m "obosite" peste 2 ani.
Cu oricare dintre ele pot sa :
-arunc in mod repetat cu momitor la 130m,
-arunc in mod repetat (pb 120g )peste 160m
-arunc cu racheta plina (200 g) 130m
-nadesc cu bulgari cu cupa la 130m (bulgari mamaliga) si peste 140m bulgari pasta boilies.
Fac precizarea ca aceste lansete nu cantaresc mai mult de 500 g , nu s-a rupt nici o lanseta din acest model NICIODATA (peste 1000buc. in 2 ani ) !!! ... si costul uneia noi este de 240 ron.
OFER GRATIS LANSETELE PENTRU CEL CARE NU CREDE ACESTE LUCRURI SI DOVEDESTE CONTRARIUL!
OFER GRATIS LANSETELE PENTRU CEL CARE VINE CU UN MODEL DE LANSETA DE 3,90 m CU ACELEASI CALITATI CA CELE PREZENTATE MAI SUS CU VALOARE DE PANA IN 500 ron.
-nadesc cu bulgari cu cupa la 130m (bulgari mamaliga) si peste 140m bulgari pasta boilies.
Fac precizarea ca aceste lansete nu cantaresc mai mult de 500 g , nu s-a rupt nici o lanseta din acest model NICIODATA (peste 1000buc. in 2 ani ) !!! ... si costul uneia noi este de 240 ron.
OFER GRATIS LANSETELE PENTRU CEL CARE NU CREDE ACESTE LUCRURI SI DOVEDESTE CONTRARIUL!
OFER GRATIS LANSETELE PENTRU CEL CARE VINE CU UN MODEL DE LANSETA DE 3,90 m CU ACELEASI CALITATI CA CELE PREZENTATE MAI SUS CU VALOARE DE PANA IN 500 ron.
chub outkast,de 3,9-3,5lb...e pana ln 500 ron,si e bat bun.. ..primesc lansete moca??daca vin cu ea dane?sau nu crezi ca e,egala mtx-ului??
nu am folosit nici una dintre ele sunt in cautari
O fi Chub-ul ala o lanseta buna ,dar ma indoiesc rau de tot ca arunca o racheta de 200 gr la 130m cum zice Dan !Tibi30 scrie:chub outkast,de 3,9-3,5lb...e pana ln 500 ron,si e bat bun.. ..primesc lansete moca??daca vin cu ea dane?sau nu crezi ca e,egala mtx-ului??
- Dan Mitranescu
- Partener
Nu "bat bun" la modul general ...nu fi hot ... .Tibi30 scrie:chub outkast,de 3,9-3,5lb...e pana ln 500 ron,si e bat bun.. ..primesc lansete moca??daca vin cu ea dane?sau nu crezi ca e,egala mtx-ului??
Sa treaca toate testele acelea si in plus sa nu fi auzit nimeni ca s-a rupt vreuna ...Mai cauta !
LUMEA NE-A ACUZAT CA FACEM RECLAMA LA HAKUYO MTX ,SINCER AM PRIMIT CATE 4 LANSETE PENTRU FRANTA ,DAR ASTA NU INSEAMNA CA NE-AM VANDUT PENTRU CATEVA LANSETE.CU PUTIN EFORT NE LUAM SI HS 200 ,DAR CE FOLOS, DACA EU SUNT OBISNUIT CU ASTEA!SA SPUNA MITRANESCU M-AI DEPARTE CAT A ARUNCAT CU HS 200 SI CAT A ARUNCAT CU MTX IN FRANTA !AM PUTEA PROMOVA SI ALTE BETE LA PRETUL ASTA ,DAR ....DEOCAMDATA NU SUNT
PS A NU SE INTELEGE CA ASTEA SUNT CELE M-AI BUNE BETE.CELE M-AI BUNE BETE SUNT ALEA CARE T-I SE POTRIVESC,CARE SUNT PE STILUL TAU
PS A NU SE INTELEGE CA ASTEA SUNT CELE M-AI BUNE BETE.CELE M-AI BUNE BETE SUNT ALEA CARE T-I SE POTRIVESC,CARE SUNT PE STILUL TAU
da..nu arunca Chub-ul,o racheta de 200g..poate spodul,de la chub..nu stiu cine v-a acuzat de reclama...e chiar de apreciat ca informati pescarii,si ln acelasi timp santeti pescari de competitie..deci daca sant bune lntr-un concurs..mie lmi pare rau ca am dat banii pe Greys,nu merita..se plateste firma...nu am dat si nici nu cunosc foarte bine HI-S200...poate ca merita banii??nu stiu ce sa zic..dar am vazut ca una de 3,90,cu inel de plecare de 50,era 1850 ron...se plateste mult firma,pt ca sant calitativ,egale,si alte lansete,care costa mult mai putin..
Salut sa stii ca si eu tot incepator sunt si mi-am achizitionat 3 hakuyo mtx 3,9 4lb si am pus pe ele k karp excellance vx 8000 si deabea astept sa le incerc
Dan Mitranescu scrie:Am 6 lansete MTX 3,9m "obosite" peste 2 ani.
multumesc frumos domnului mitranescu pentru prezentare.astept sa-mi vina xtb-urile 5500 si sa se dezghete sa fac un test cu domnul serban poate cine stie sunt pe mine mea cum se zice.
stiti cumva cum vor fi hakuyo noul model ce pret si ce configuratie de inele are?cand apar si de unde pot fi luate?
- mariusangler
- senior
George uite aici una, care chiar face tot ce vrea Mitranescu,si se incadreaza si la pret.!!!!gor965 scrie:O fi Chub-ul ala o lanseta buna ,dar ma indoiesc rau de tot ca arunca o racheta de 200 gr la 130m cum zice Dan !Tibi30 scrie:chub outkast,de 3,9-3,5lb...e pana ln 500 ron,si e bat bun.. ..primesc lansete moca??daca vin cu ea dane?sau nu crezi ca e,egala mtx-ului??
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=3243
Team Select Baits Romania
Daca ai probat-o tu asa o fi ...eu n-am pus mana pe ea, insa am vazut acelasi blank (impropriu spus "acelasi" ca n-am stat sa le fac analiza "moleculara" ) pe o lanseta de somn : BFF T-Rex Big Cat Fish de 3.00 m si in ciuda faptului ca era destul de robusta era un pic cam moale ptr. o lanseta care arunca 300 gr. ...dar si aici gusturile sunt discutabile ,fiindca ce consider eu moale, poate fi o sipca de gard ptr. altii !mariusangler scrie:George uite aici una, care chiar face tot ce vrea Mitranescu,si se incadreaza si la pret.!!!!gor965 scrie:O fi Chub-ul ala o lanseta buna ,dar ma indoiesc rau de tot ca arunca o racheta de 200 gr la 130m cum zice Dan !Tibi30 scrie:chub outkast,de 3,9-3,5lb...e pana ln 500 ron,si e bat bun.. ..primesc lansete moca??daca vin cu ea dane?sau nu crezi ca e,egala mtx-ului??
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=3243
- mariusangler
- senior
Geo, alea de crap difera ca actiune.E sipci cum zici tu...... arma alba nu alta.Cea de 12 cu racheta plina nici nu se indoaie.Genul ala,dai contra si rupi capul pestelui..........
Team Select Baits Romania
[/quote]
O fi Chub-ul ala o lanseta buna ,dar ma indoiesc rau de tot ca arunca o racheta de 200 gr la 130m cum zice Dan ! [/quote]
George uite aici una, care chiar face tot ce vrea Mitranescu,si se incadreaza si la pret.!!!!
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=3243[/quote]
Daca ai probat-o tu asa o fi ...eu n-am pus mana pe ea, insa am vazut acelasi blank (impropriu spus "acelasi" ca n-am stat sa le fac analiza "moleculara" ) pe o lanseta de somn : BFF T-Rex Big Cat Fish de 3.00 m si in ciuda faptului ca era destul de robusta era un pic cam moale ptr. o lanseta care arunca 300 gr. ...dar si aici gusturile sunt discutabile ,fiindca ce consider eu moale, poate fi o sipca de gard ptr. altii ![/quote]
MULTUMESC TUTUROR dar sa nu uitam ca eu sunt interesat de distanta(deocamdata ,nu de drill sau..doar distantza conteaza momentan)si ca am ramas la xtb-5500 asa ca virgula care s-ar "pupa"mai bine cu xtb pentru ce ma intereseaza pe mine si anume DISTANTZA!!(de la 3.5 lb in sus se spune ca ar fii mici spoduri dar la "micile spoduri" nu conteaza si cit de mult le incarci de ex cu plumb de 100gr nu o arunc mai putz decit cu plumb de 120gr sau mai mare?aici vb si de saculeti adaugati la montura?iar daca nu ar fii un "mic spod" nu sunt multe lansete pe care sa le poti incarca cu asemenea greutati fara sa te ia inima cind arunci?)
multumesc tuturor si astept in continuare parerile dumneavoastra
O fi Chub-ul ala o lanseta buna ,dar ma indoiesc rau de tot ca arunca o racheta de 200 gr la 130m cum zice Dan ! [/quote]
George uite aici una, care chiar face tot ce vrea Mitranescu,si se incadreaza si la pret.!!!!
http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=3243[/quote]
Daca ai probat-o tu asa o fi ...eu n-am pus mana pe ea, insa am vazut acelasi blank (impropriu spus "acelasi" ca n-am stat sa le fac analiza "moleculara" ) pe o lanseta de somn : BFF T-Rex Big Cat Fish de 3.00 m si in ciuda faptului ca era destul de robusta era un pic cam moale ptr. o lanseta care arunca 300 gr. ...dar si aici gusturile sunt discutabile ,fiindca ce consider eu moale, poate fi o sipca de gard ptr. altii ![/quote]
MULTUMESC TUTUROR dar sa nu uitam ca eu sunt interesat de distanta(deocamdata ,nu de drill sau..doar distantza conteaza momentan)si ca am ramas la xtb-5500 asa ca virgula care s-ar "pupa"mai bine cu xtb pentru ce ma intereseaza pe mine si anume DISTANTZA!!(de la 3.5 lb in sus se spune ca ar fii mici spoduri dar la "micile spoduri" nu conteaza si cit de mult le incarci de ex cu plumb de 100gr nu o arunc mai putz decit cu plumb de 120gr sau mai mare?aici vb si de saculeti adaugati la montura?iar daca nu ar fii un "mic spod" nu sunt multe lansete pe care sa le poti incarca cu asemenea greutati fara sa te ia inima cind arunci?)
multumesc tuturor si astept in continuare parerile dumneavoastra
[quote="_Dan_"]stiti cumva cum vor fi hakuyo noul model ce pret si ce configuratie de inele are?cand apar si de unde pot fi luate?[/quote]
stie cineva?
stie cineva?