M-am interesat, pe Chilia sunt litigii mai vechi in curs de derulare, pana la acest moment nimic nu e sigur...in continuare vom mai vedea.sebastian scrie:marius ,nimic despre concesiunile acelea?...
Sulina
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: Info Sulina
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- craparulsef
- Veteran
Cotele sunt si vor ramane pentru inca multa vreme foarte ridicate! E atata aparaie ca nu are unde sa se mai scurga. La noi cel putin e groasa rau!sebastian scrie:alo.marius,am vazut cotele dunarii ieri,sunt spre surprinderea mea super bune.poti sa ne spui ceva?
- craparulsef
- Veteran
A fost o nevinovata replica la povestea puricilor...dar revenind la lucruri mai serioase, v-am promis ca in momentul in care incep si am si rezultate va informez cu imagini cu tot!sorin1362 scrie:Marius, nu ne tot aburi cu macroul, ca a mai fost unul si a fost impuscat in `89 . Ia condeiul in mana si scrie de crapi (sefi), de somni, de stiuci si de farul din Sulina....
Re: Sulina
Marius, cand ai spus de perioada aia cu "zanatecii"... Noi mergem in septembrie, ne postam "caravanserai-ul" undeva pe langa Chilia (vom vedea unde). Pentru noi, o zi de pescuit in delta inseamna mai mult decat orice. Nu avem la dispozitie nici macar motoare pe care sa scrie cu creta "Mercury", asa ca deplasarea pana pe Dunarea Veche ar putea dura mult si bine...Sa lasam tabara de izbeliste, nu se poate. Sa mearga unul, iar altul nu, nici asta nu se poate.
Ramane o singura varianta : iti rupi cateva ceasuri, ne intalnim, ne vorbim, iar ca sa te pot momi...iti pun deoparte o "fiola" de palinca de la origini. Asta ca sa-i poti rapune pe zanateci
Ramane o singura varianta : iti rupi cateva ceasuri, ne intalnim, ne vorbim, iar ca sa te pot momi...iti pun deoparte o "fiola" de palinca de la origini. Asta ca sa-i poti rapune pe zanateci
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- craparulsef
- Veteran
Ce mai conteaza perioada, in ziua cu pricina plec de dimineata, dupa cafea, de la Dunarea Veche, fac un ocol prin Sulina, eventual va fac si piata cu ce mai aveti nevoie, si dupa cateva ceasuri ne vedem la locul vostru momit pentru crapul sef!sorin1362 scrie:Marius, cand ai spus de perioada aia cu "zanatecii"... Noi mergem in septembrie, ne postam "caravanserai-ul" undeva pe langa Chilia (vom vedea unde)...Ramane o singura varianta : iti rupi cateva ceasuri, ne intalnim, ne vorbim, iar ca sa te pot momi...iti pun deoparte o "fiola" de palinca de la origini. Asta ca sa-i poti rapune pe zanateci
Asa te vreau ! Hotarat ! Direct ! Fara ocolisuri si colturi ! Un adevarat fiu al Sulinei !
Merci Marius, deocamdata. Ramanem pe frecventza ! Asteptam numai vesti bune !
- craparulsef
- Veteran
Adevarat, nu, adoptat in 1986, da, caci de atunci ma chinui aici cu pescuitul sportiv, pana atunci l-am practicat in Tulcea, orasul meu natalsorin1362 scrie:Asa te vreau ! Hotarat ! Direct ! Fara ocolisuri si colturi ! Un adevarat fiu al Sulinei !
si banuiesc ca din cauza vietii scumpe de acolo ai migrat la sulina.
ochi si urechi sau si altceva?
- craparulsef
- Veteran
In curand imagini din zona Sulina cu locuri de pescuit!!! Imaginile sunt facute in mod special din aer de la o inaltime de aproximativ 100-150 m.
Mi-am propus sa le postez azi dar am uitat CD-ul, dimineata plecand foarte devreme si pe fuga....asta e poate maine.
Mi-am propus sa le postez azi dar am uitat CD-ul, dimineata plecand foarte devreme si pe fuga....asta e poate maine.
- craparulsef
- Veteran
Nu Sebi, in 1986 am lucrat pe un pescador de coasta, pana in anul 1990 cand s-a stricat jucaria!!! Am ajuns aici la Sulina pentru ca o Dacie atunci era 75 mii lei si eu castigam pe luna in medie 10-12 mii, au fost si luni de vara cand am primit pe statul de plata 32 mii lei!!! Ce alt motiv mai bun ca sa ma stabilesc in Sulina??? Si inca ceva - nu doresc a fi invidiat pentru ca munceam mai greu ca in mina si nu exagerez deloc.sebastian scrie:si banuiesc ca din cauza vietii scumpe de acolo ai migrat la sulina.
sefule ai promis ceva aici.hai punete pe treabacraparulsef scrie:In curand imagini din zona Sulina cu locuri de pescuit!!! Imaginile sunt facute in mod special din aer de la o inaltime de aproximativ 100-150 m.
- craparulsef
- Veteran
OK...ma gandeam ca e duminica si ne odihnim si noi...sebastian scrie: sefule ai promis ceva aici.hai punete pe treaba
Acum vad o alta fata a Sulinei obisnuind sa intru pe google earth.Acum doi ani am pescuit pe bazinu mare avand un numar mare de driluri dar foarte putine reusite.Anul acesta pana in prohibitie as vre sa revin si poate un pic mai pregatit pt bazin.Mi-ar fi de folos putine informatii la vremea respectiva.Multumesc.