va salut
as dori sa stiu si eu dk se merita sa iti achizitionezi lansete senzor club...
raport calitate-pret??
km se comporta la aruncari...dk le -a folosit cnva?
pareri si idei despre lansetele senzor club
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: pareri si idei despre lansetele senzor club
La 240-250lei cat costa eu zic ca merita.
Ce nu-mi place la ele este mandrina si finisajele,in rest nota 10.
Pacat ca nu se fabrica si o varianta de 3,60m.Daca ar exista si ar costa ~200lei s-ar vinde ca painea calda.
La aruncari am auzit(nu le-am folosit,doar le-am studiat in magazin si am vorbit cu pescari car le folosesc)ca se comporta destul de bine.Poti sa arunci departe dar ai si placerea drill-ului.
PS:Vezi ca Club-ul e o lanseta destul de grea.Te sfatuiesc sa cauti o mulineta mare dar care sa nu fie mai grea de 650gr.Eu folosesc un ansamblu de 1.350gr(+plumb!)si iti spun eu ca dupa cateva lansari te dor bratele umerii.
Incearca Okuma Spector sau Tica Abyss.
Ce nu-mi place la ele este mandrina si finisajele,in rest nota 10.
Pacat ca nu se fabrica si o varianta de 3,60m.Daca ar exista si ar costa ~200lei s-ar vinde ca painea calda.
La aruncari am auzit(nu le-am folosit,doar le-am studiat in magazin si am vorbit cu pescari car le folosesc)ca se comporta destul de bine.Poti sa arunci departe dar ai si placerea drill-ului.
PS:Vezi ca Club-ul e o lanseta destul de grea.Te sfatuiesc sa cauti o mulineta mare dar care sa nu fie mai grea de 650gr.Eu folosesc un ansamblu de 1.350gr(+plumb!)si iti spun eu ca dupa cateva lansari te dor bratele umerii.
Incearca Okuma Spector sau Tica Abyss.
unde mai exista cluburi(senzor) sa fie ok
in ce magazine????????????
in ce magazine????????????
Cum adica "unde mai exista Club-uri ok"?
In Timisoara inca se mai gasesc Club-uri ok.Chiar exista suficiente incat sa poti sa alegi.
Le gasesti si online la pret bun.Cauta ca se gasesc.
In Timisoara inca se mai gasesc Club-uri ok.Chiar exista suficiente incat sa poti sa alegi.
Neamtul scrie:Cum adica "unde mai exista Club-uri ok"?
de gasit, se gasesc nu asta ar fi pb
dar ideea e sa ne spuna cnva care a avut ocazia sa dea cu ele sau ceva....
km sunt ...merita investitia sau nu?
Credema k raport calitate pret clubul e lider.....parerea mea...le am de 3 ani si nu am avut nici o problema cu ele.....se comporta excelent si in lanseu si in drill
....merita investitia...
....merita investitia...
Cred ca mai sunt pe putin 10 modele din aceiasi categorie ptr. care se poate declara acelasi lucru...ca sunt lider la raportul pret calitate !ionwt2000 scrie:Credema k raport calitate pret clubul e lider.....parerea mea...le am de 3 ani si nu am avut nici o problema cu ele.....se comporta excelent si in lanseu si in drill
....merita investitia...
Conteaza mai mult ce vrea pescarul de la o lanseta, decat ce ofera lanseta in sine ! Club-ul e o lanseta robusta, rezistenta, dar e f. grea ! Cine vrea o lanseta mai usoara o aseaza in subsolul listei cu un raport pret calitate bun !
-
- VIP+++
minte !!!
pss
am gresit topicu ! sorry !
pss
am gresit topicu ! sorry !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere