Daca sunt doritori......................mircearusu scrie:mulinetele le-a vandut.am sunat si eu pentru ele si le-am ratat.
Post Editat -> Gor965
Ptr. oferte comerciale ori luati legatura cu Admin-ul ori folositi mesageria privata !
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Daca sunt doritori......................mircearusu scrie:mulinetele le-a vandut.am sunat si eu pentru ele si le-am ratat.
Si eu zic ca e cu tepele, mai are un anunt unde vinde 2 lansete cu 120 lei, iar la magazin ,lansetele lui + 2 mulinete+ scaun+husa lansete costa 116 leiremus_cta scrie:atentie ca am impresia ca omul e tepar sau este complet neserios
i-am facut o lista de vreo 3-4 produse,totalul era pe la 100 de ron si a ramas sa revin cu un telefon dupa vreo 2 ore.de atunci i-am dat vreo 10 telefoane,i-am dat si vreo 3 mp cand il vedeam aici pe site,la telefoane nu raspundea,iar la mp la fel.
eu am impresia ca asteapta o comanda mare sa traga o teapa si sa dispara sau in cazul calalalt este un om extrem de nesimtit.
in ambele cazuri mie mi-a last un gust amar tare.
Unde-i frate anuntul asta ?caloo78 scrie:............
Si eu zic ca e cu tepele, mai are un anunt unde vinde 2 lansete cu 120 lei,.............lei
pt @caloo78 ca sa nu fie confuzi!caloo78 scrie:Si eu zic ca e cu tepele, mai are un anunt unde vinde 2 lansete cu 120 lei, iar la magazin ,lansetele lui + 2 mulinete+ scaun+husa lansete costa 116 leiremus_cta scrie:atentie ca am impresia ca omul e tepar sau este complet neserios
i-am facut o lista de vreo 3-4 produse,totalul era pe la 100 de ron si a ramas sa revin cu un telefon dupa vreo 2 ore.de atunci i-am dat vreo 10 telefoane,i-am dat si vreo 3 mp cand il vedeam aici pe site,la telefoane nu raspundea,iar la mp la fel.
eu am impresia ca asteapta o comanda mare sa traga o teapa si sa dispara sau in cazul calalalt este un om extrem de nesimtit.
pt @caloo78 ca sa nu fie confuzi!sorin_s scrie:caloo78 scrie:Si eu zic ca e cu tepele, mai are un anunt unde vinde 2 lansete cu 120 lei, iar la magazin ,lansetele lui + 2 mulinete+ scaun+husa lansete costa 116 leiremus_cta scrie:atentie ca am impresia ca omul e tepar sau este complet neserios
sorin_s scrie:Ma prostu satului !esti de o luna pe forum si tu deja iti permiti sa acuzi lumea de tepe si sa iti dai cu parerea de cine vrei tu?