Legea nu este una pentru toti,deh...capra vecinului

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Legea nu este una pentru toti,deh...capra vecinului

Mesaj de gor965 » 13 Feb 2010, 12:09

bobalex76 scrie:...........Ar trebui sa-i lasam doar pe Tovarasii administratori sa tina forumul. :-q
Incercarea...omoara calul !
Daca va retrageti dvs. forumul asta nu pierde absolut nimic si s-ar putea sa reusim sa-l tinem pe aceiasi pozitie sau sa-l mai ridicam putin !!! Daca se retrage Cristian ,recunosc ca avem o problema si trebuie sa ne straduim in a lamuri omul ca ia o decizie pripita ...eventual dansul ne va lamuri pe noi ca am gresit ! Insa diferenta dintre dumnealui si dvs. este aceea ca dansul este un user activ in tot forumul iar dvs. doar in rubrica de vanzari !Nu spun ca sunteti neimportant ptr. noi dar atata timp cat sit-ul nu incaseaza nici un venit din tranzactiile incheiate in acea rubrica si nici numarul mare de utilizatori nu aduc profit pana la acest moment , ma indoiesc sincer ca o sa pierdem prea mult prin retragerea unor useri care s-au simtit lezati de deciziile unor Tovarasi !
P.S
Cui ai place acest forum , ai va fi greu sa accepte ideea ca rubrica de vanzari este cea mai importanta si ca de ea depinde viitorul si calitatea acestui sit !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 13 Feb 2010, 12:15

bobalex76 scrie:La 24 de ani,domnule coleman,ar trebui sa mai citesti pt a inchide un topic,sau poate si la voi merge teorema lui boc.......basescu canta,iar boc danseaza.Sa nu uitam ca dictionarul limbii romane are o gramada de intelesuri,dar,no,cine vrea sa se remarce,le ia in considerare pe cele mai apropiate de problema lui.
felicitari domnule Cristian,si ca sa ma alatur dumneavoastra,ma retrag si eu de pe acest site,chiar daca nu ma pot compara cu,calitatea dumneavoastra.Ar trebui sa-i lasam doar pe Tovarasii administratori sa tina forumul. :-q

utilizator bobalex76 ....25 posturi totale

Cel mai activ in forumul:Vanzari
(23 Posturi / 92.00% din posturile utilizatorilor)
TOTUL PENTRU CRAP

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Feb 2010, 12:25

costelino scrie:Domnilor Admini si Moderatori,

Cred ca este mai simplu sa da-ti libertatea oricui sa posteze un anunt de vanzare pe acest site.
Domnul Costelino ,fiecare e liber sa posteze anunturi de vanzare ...problema e in ce calitate posteaza si in ce scop ! S-a luat decizia de a se elimina reclama mascata , publicitatea gratuita si comertul ilicit ! Firmele ,magazinele si alti intreprinzatori privati nu vor mai putea folosi rubrica aia in scop personal ! Daca-mi baga unul un anut ca vinde mulinete noi ,relatii la nr.xxxxxx, nu stau sa-l urmaresc daca mai apare cu acelasi anunt si nici nu i-l las pe forum, ca-i fac publicitate gratis ! Am recomandat ca anunturile sa cuprinda cat mai multe detalii si sa se evite postarea de link-uri catre magazinele on-line ptr. ca ne-am saturat sa citim anunturi de genul ....vand lanseta ...uite link cum arata ...detalii pe mess ! Asa ceva nu trebuie sa mai fie in rubrica aia ptr. ca e lipsa de respect fata de administratie si fata de restul utilizatorilor ...ulterior putand aparea probleme pe care ar fi imposibil sa le solutionam !

Imagine

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 13 Feb 2010, 14:49

stan nicolae scrie:Neamtule...tot chior ai ramas.

Pe tine te-a intrebat cineva de sanatate?

Consider ca am actionat corect si atunci cand gresesc imi recunosc greseala.Ma cunosti tu de undeva ca sa ma iei peste picior?
Eu zic sa stai in banca ta, L-) si ar fi bne sa faci :-$ .

Nu incerca sa mai aduni posturi atacand membrii forumului.
Sa sti ca sunt tare bun in a ma lua de destepti ca tine dar o sa ma abtin fiindca stiu ca am uneori prea mult temperament.
Daca vrei sa te iei de mine te sfatuiesc sa nu o faci. ;)
Sti vorba aia "Cainii latra,ursul trece"
Considera ca tu faci parte din haita de caini. :-B
Te-am pupat. :-*

PS:@moderatori
Imi cer scuze pentru acest post dar consider ca am fost jignit si postul lui stan nicolae provoaca "flame" dpmdv si chiar nu-mi place sa fiu luat la misto' de un anonim cu 29 de posturi. :-q(cu care nu am avut nimic de impartit pana in prezent)

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 13 Feb 2010, 19:35

IULIAN C scrie:
nastase scrie:aveti foarte mare dreptate...si ma bucur ca mai exista printre noi si oameni cu coloana vertebrala ca d-voastra =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

@coleman
la semnaturi vezi ca ai multi de impuscat...sa te vedem atunci cum o cotesti
nenea asta sincer nu a gresit cu nimic,dar asa cum ti s-a parut ca isi face el reclama la trei bete amarate noi cu care probabil nu avea ce sa faca,asa te-a penalizat el iesind din joc si facand astfel reclama prosta site-ului,moderatorilor,clubului si membrilor lui
si mie tot abuz mi se pare si ii aplaud atitudinea
Auleooo...cum ar spune Batranu' Gogu Steriade...da' ce-ai bre' cu noi?????????????????????????????
Mataluta te afisezi a fi atat de cerebral incat as crede ca poti sa faci distinctie intre site-ul Infopescar si Clubul Carp Zone,pe bune!
Reclama proasta si clubului si membrilor?
Vezi,bre, ca noi desi avem oarece inlesniri pe site,se datoreaza faptului ca Florentin e si membru fondator al Carp Zone(da clic AICI ca sa vezi)
Noi,astia de la Carp Zone ne facem reclama numai cu faptul ca in prezent suntem pe primul loc pe tara,atat!
Concluzia:Carp Zone nu este =(egal)cu Infopescar,capito?
Cu primul loc pe tara ramane de vazut....... :))

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 13 Feb 2010, 20:50

concret mancavash - ce sa vide la topicu aista ? :-? si daca cineva ma invocat si ma facut Batranu Gogu #-o io vreau sa va spun pa fata ca daca e sa sa termine cu reclamile io sunt marca inregistrata ;;) si sa nu ma mai citati pa mine ca va cer drepturi da autor . :-B siasia cum da verdeata in unii cum face reclama mascata ! :-c ala moderatoru :-? ,aragaz :-? ,butelie :-?? cum iti zice ,Coleman #:-S ,taie bre si semanaturile la care are link ca io nam si ma simt inferior ! :^O
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 13 Feb 2010, 22:50

Revin asupra hotararii luate,din respect pentru acest forum si membrii sai.Suntem aici datorita unei pasiuni care ne leaga pe toti si daca am ridicat un semnal de alarma ca in aceasta comunitate trebuie sa avem toti aceleasi drepturi si obligatii, sa nu fim tratati in mod abuziv, este bine daca s-a receptionat pozitiv. Daca nu, inseamna ca nu am avut dreptate si atunci am gresit eu.

nastase
senior
senior

Mesaj de nastase » 13 Feb 2010, 23:59

nea Cristiane...zilele trecute iti urau toti La multi ani,toata lumea...acum uite ca ti-a venit si cadoul :O ~x( :((

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 14 Feb 2010, 14:36

[quote="nastase"]nea Cristiane...zilele trecute iti urau toti La multi ani,toata lumea...acum uite ca ti-a venit si cadoul :O ~x( :(([/quote]

Asta e. Celor care m-au felicitat, le-am multumit frumos. Celor care se comporta abuziv si nu la fel cu toti membrii forumului, le-am dat tras un semnal de alarma. Poate au inteles ceva.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 14 Feb 2010, 17:11

Domnule Cristian vreau sa imi spuneti ce imi reprosati mie ,cu ce am abuzat eu , cum am aplicat eu regulamentul disproportionat?

Eu am explicat de 10 ori cat se poate de clar ca treaba mea este doar la vanzari si pe unde mai sunt moderator in rest nu am alta ''putere''.Semnaturile nici daca as vrea nu le pot sterge eu si v-am spus ca la acest capitol ADMINISRATORII acestui forum va pot lamuri cu aceasta problema.
TOTUL PENTRU CRAP

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 14 Feb 2010, 17:23

gogu steriade scrie:concret mancavash - ce sa vide la topicu aista ? :-? si daca cineva ma invocat si ma facut Batranu Gogu #-o io vreau sa va spun pa fata ca daca e sa sa termine cu reclamile io sunt marca inregistrata ;;) si sa nu ma mai citati pa mine ca va cer drepturi da autor . :-B siasia cum da verdeata in unii cum face reclama mascata ! :-c ala moderatoru :-? ,aragaz :-? ,butelie :-?? cum iti zice ,Coleman #:-S ,taie bre si semanaturile la care are link ca io nam si ma simt inferior ! :^O
Gogule macatias as taia bre numai ca aia care are linkuri ''platesc'' intr-un anumit fel pentru semnaturile alea nu sunt nici aia de capul lor stai ''tranquilo''. Te saluta Aragaz si iti ureaza la multi ani ca nu ne-am ''intalnit'' anul asta deloc ''pa acelasi subiect''.
TOTUL PENTRU CRAP

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 14 Feb 2010, 17:38

[quote="coleman"]Domnule Cristian vreau sa imi spuneti ce imi reprosati mie ,cu ce am abuzat eu , cum am aplicat eu regulamentul disproportionat?[/quote]

Imi poti spune Cristi, nu e cazul de alte apelative.
Pai cred ca am explicat destul de clar, dar uite repet : in anuntul meu nu era mentionat nici un link la vreun magazin,nu era un numar impresionant de produse de acelasi fel, ci un set de3 lansete asa cum ofera foarte multi.
In semnatura mea nu apare link catre un magazin sau firma. Dar anuntul meu a fost sters , fata de alte anunturi care existau in acel moment si contineau destule trimiteri directe sau in semnatura catre magazine.
Deci consider ca am respectat regulamentul acestui site,cu atat mai mult cand daca cineva m-a contactat acum sau alta data ,eu i-am raspuns pe privat spre deosebire de altii care dau numele si linkul direct.
Ceea ce sustii tu ca in anuntul meu era comert online si anume ca am scris ca eliberez factura si si chitanta, este de fapt un act de comert licit si legal. Eu ca vanzator puteam sa ii ofer cumparatorului factura si chitanta cu care am achizitionat aceste obiecte, se poate face si o chitanta de mana,la notar,etc.,etc. bineinteles daca solicita cumparatorul.
Si asa cum ti-am mai spus, puteai sa ma atentionezi inainte de a sterge, sa-mi spui ce consideri tu ca nu e regulamentar ( desi totul era conform regulamentului acestui site) si daca nu ma conformam atunci sa stergi.
Faptul ca stau in proportie de 90% pe site-ul Infopescar,fata de alte site-uri, este ca apreciez acest forum,pe membrii lui si o mare parte din membrii Carp Zone pe care ii cunosc.
Asta m-a facut sa revin asupra hotararii mele.
Hai sa lasam lucrurile asa si cine a avut ceva de inteles, sa inteleaga.

Coleman
site team
site team

Mesaj de Coleman » 14 Feb 2010, 17:46

In legatura cu linkurie si trimiterile carte magazine online ''la vedere'' aveti perfecta dreptate si deaceea am luat atitudine si asupra acestui subiect , in sensul ca la vanzari nu vor mai fi permise linkurile, dar monentan mai lasam putin timp de acomodare cu regulamentul cum am facut si in celelalte cazuri.
Peste maxim o saptamna nu o sa mai vedeti la vanzari decat linkuri ale celor care ''platesc'' pentru asta.
TOTUL PENTRU CRAP

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 14 Feb 2010, 18:01

Cristian ,daca-mi permiti ,am sa incerc eu sa argumentez iar decizia lui Coleman .
O iau punctual :
-regulamentul l-am modificat in urma cu cateva zile deci sunt urmarite acum doar anunturile care se "reactiveaza" .
-n-a fost sters anuntul ptr. ca face comert ilegal ci comert fara acordul administratiei .
-rubrica la care sunt postate anunturile se numeste Taraba SH si are drept scop intermedierea schimburilor ,negocierilor, vanzarilor si cumpararilor de echipament .Daca se numea Buticul on-line ,era OK ptr. orice comerciant .
-problema link-urilor nu se pune retroactiv ptr. ca este enorm de munca daca ne apucam acum sa le scoatem .
-problema semnaturilor catre magazine on-line este la latitudinea Administratiei care incheie protocoale de colaborare si reclama cu terte persoane. In aceasta categorie ,pot intra ca Parteneri si membrii CZ (dar doar legat de semnaturi si in anumite conditii)
Stiu ca sunteti un om corect , respect orice decizie luati in ceeace ne priveste si pun acest inconvenient pe seama faptului ca s-a intamplat ca topicul dvs. sa fie printre primele care nu se mai incadrau cu noul regulament !
Cu respect !

Imagine

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 14 Feb 2010, 22:18

[quote="gor965"]Cristian ,daca-mi permiti ,am sa incerc eu sa argumentez iar decizia lui Coleman .
[/quote]

Tare explicatia asta George! Te rog sa imi explici si mie,conform regulamentului Administratiei ( asta imi aminteste de Ferma Animalelor a lui Orwell - four legs good,two legs bad) : ce nu era corespunzator in anuntul meu. Dar concret si la obiect daca poti.

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”