efectiv am ras cu lacrimi.si acum ma tin de burta.de unde le scoti omule?sincer ti ai gresit vocatiasorin1362 scrie:Mai Sebi, in PREALABIL cred ca ai inceput sa ...Stiu ca e grea iarna si-ti plac asistentele, dar in prealabil trebuie sa invingi orice iti poate dauna...
Da stai sa-ti spun si eu una : cica Bula bla, bla, bla , iar apoi bla,bla, bla , iar apoi bla, bla, bla si in cele din urma bla, bla, bla .
Ti-a placut? Si cand te gandesti ca-i o intamplare reala...
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
- craparulsef
- Veteran
In traducere, adica Bula si-a luat masina noua, ambulanta, sau la luat ea pe el ca in cele din urma Bulanasul, adica nasul lui Bula a fost cel care a dat telefon la 211...sau cam asa ceva!sorin1362 scrie:...Da stai sa-ti spun si eu una : cica Bula bla, bla, bla , iar apoi bla,bla, bla , iar apoi bla, bla, bla si in cele din urma bla, bla, bla .
Ti-a placut? Si cand te gandesti ca-i o intamplare reala...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Sebi, nu mi-am gresit vocatia, dar asta vreau sa o tin asa pe planul doi. E ca un hobby. Ziua in care n-ai ras e o zi pierduta. Parca a spus cineva asta, dar imi place sa cred ca si eu...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Marius, incearca sa afli si restul de cifre de la "211..." ca la atat nu iti va respunde nici dracu (poate la 666) .
Eventual la 112. Nici n-ai apucat sa tastezi, ca au si sosit. Sa constate ca gravida a nascut, pacientul a raposat, casa e scrum...
Oare pentru un pescuit linistit in delta nu s-ar putea inventa un numar de asta din trei cifre, la care sa te informeze o voce suava despre drepturi si indatoriri? Si sa poti raporta orice abuzuri?
Nuuu ! Ca dupa ce ai ajuns acolo si te-ai instalat si ai cheltuit o mica avere, vin "mulgatorii" care speculeaza faptul ca nu vei pleca acasa fara se prinzi un oblete, macar.
Asa-i, Marius, nimic nu e clar inca... "SI ASA SA RAMANA" zise Voda, ca toata prostimea sa ramana in ceatza !
Eventual la 112. Nici n-ai apucat sa tastezi, ca au si sosit. Sa constate ca gravida a nascut, pacientul a raposat, casa e scrum...
Oare pentru un pescuit linistit in delta nu s-ar putea inventa un numar de asta din trei cifre, la care sa te informeze o voce suava despre drepturi si indatoriri? Si sa poti raporta orice abuzuri?
Nuuu ! Ca dupa ce ai ajuns acolo si te-ai instalat si ai cheltuit o mica avere, vin "mulgatorii" care speculeaza faptul ca nu vei pleca acasa fara se prinzi un oblete, macar.
Asa-i, Marius, nimic nu e clar inca... "SI ASA SA RAMANA" zise Voda, ca toata prostimea sa ramana in ceatza !
Tabara de la Tataru
- liviu_neacsu
- membru activ
Priviti un pescar singur si hotarat Oare o prinde ceva???
Liviu, ala nu-i pescar. Ala-i unul de la Discovery World. Cerceteaza adancurile nebanuite ale deltei. Macar daca ar cauta unde trebuie...
- liviu_neacsu
- membru activ
Nu se vede prea bine pentru ca a trebuit sa micsorez poza pentru atasare. Crede-ma ca avea 12 betesorin1362 scrie:Liviu, ala nu-i pescar. Ala-i unul de la Discovery World. Cerceteaza adancurile nebanuite ale deltei. Macar daca ar cauta unde trebuie...
Da dar sunt scule de sondare a adancimii, a turbiditati, a luminozitati, a planctonului, a gradului de poluare, etc, crede-ma, e de fapt un om de stiinta.
- liviu_neacsu
- membru activ
Somn de 27 kg prins la twister la perivolovca. Domnul cauta salau.
Eliberat
Eliberat
Cauta salau eliberat? Hmm... Cam greu de gasit...
Da ala cu somnu-n brate cine-i? Sherpashu lu domnu respectiv?
- liviu_neacsu
- membru activ
Domnul din poza cauta salau si a dat de somn. L-a scos cu bat de spinning de 2,1m , "kistler" cred si un fir textil de 0,14. S-a cam chinuit putin pana sa-l bage in barca.sorin1362 scrie:Cauta salau eliberat? Hmm... Cam greu de gasit...
Una peste alta domnul din poza e un artist in rapitori.
deci sa intelegem ca si picteaza,sculpteaza ,face catrene pe partea ihtiologica?
Hmmm,dupa cum l-ai descris pe domnul respectiv, as avea impresia ca esti chiar tu in poza
Ca norocul, ai mai postat ceva cu moace si crapceni, pe Dunarea Veche
Ca norocul, ai mai postat ceva cu moace si crapceni, pe Dunarea Veche
somn .eliberat in stomac .La gratar stropit cu vin alb demidulce