Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Bragau Laurentiu
- senior
Re: Zona Brasov
Poate facem duminica o copca pe belin daca se mai incalzeste acum la 0 grade zici ca e primavara fata de cat de frig a fost zilele astea .Radule ce zici te incumeti?Poate mai gasim vreo doi doritori . .
- florentiniuga
- Master Admin
Nu-i cinstit. La munte sunt 0 grade si la Bucuresti -9 !Bragau Laurentiu scrie:Poate facem duminica o copca pe belin daca se mai incalzeste acum la 0 grade zici ca e primavara fata de cat de frig a fost zilele astea .Radule ce zici te incumeti?Poate mai gasim vreo doi doritori . .
- Bragau Laurentiu
- senior
Da dar la Bucuresti baltile se dezgheata mai devreme decat la Brasov .Noi mai avem de asteptat .S-au venim mai intai la Bucuresti la o partida
-
- Veteran
Bragau Laurentiu scrie:Da dar la Bucuresti baltile se dezgheata mai devreme decat la Brasov .Noi mai avem de asteptat .S-au venim mai intai la Bucuresti la o partida
laurentiu a mai gasit o idee despre o balta .o alta balta vorbim cand ai timp
Salut
eu nu pot duminica pt ca e ziua de nastere a sotiei.Nu zic ca nu ma maninca talpile da aste e
eu nu pot duminica pt ca e ziua de nastere a sotiei.Nu zic ca nu ma maninca talpile da aste e
salut Florine ce balta ai mai gasit ca nu mai stui ce sa zic de lates cu taxa pe 2010 e cam greu?Daca tot vreti sa mergeti duminica vedeti ca e concurs de copca pe vadu e 50 ron inscrierea.
-
- Veteran
nu merg la nici un concurs.dar radule sau laurentiu sunatima ca nu mai am minute si vorbim.
-
- Veteran
unde sunt brasoveni sau apucat de schii
- Bragau Laurentiu
- senior
S-au bagat la caldura si fac planu pt anu asta
- vlad eugen
- membru activ
Nu toti.
Am fost duminica la Cismasu,dar in afara de frig nu am prins mare lucru.
Un amic de-al meu a luat 2 carasi mai rasariti.
Am fost duminica la Cismasu,dar in afara de frig nu am prins mare lucru.
Un amic de-al meu a luat 2 carasi mai rasariti.
Salut sunt Sorin.
Voi cand megeti la pescuit, cat mai curand si unde? Eu abia astept sa se incalzeasca putin si sa o tai pe balta la Belin.
Voi cand megeti la pescuit, cat mai curand si unde? Eu abia astept sa se incalzeasca putin si sa o tai pe balta la Belin.
-
- Veteran
salut sorin sa ne spui si noua cu e la belin ca se pare ca nu voi mai merge asa curand acolo.unde la belin pe care balta mai exact?
pe balta aia mai noua. nu la Bela. am fosr anul trecut si am fost chiar f. multumit. cum se incalzeste ma duc, cred ca la inceputul lui martie sigur ma duc.
de ce nu te duci la belin? atunci pe unde iti faci veacul?
-
- Veteran
sincer inca nu m-am decis dar o voi face pana in martie .ne-am adunat deja 3 din brasov si vom hotara in cel mai scurt timp .apropo sorin caTI ani ai ?sorinbv scrie:de ce nu te duci la belin? atunci pe unde iti faci veacul?