sezon 2008
Moderator: vali003
sezon 2008
Cu un pic de intirziere , am inceput si noi sezonul de pescuit la crap . Apa este inca rece , pestii sint cam mofturosi , cu toate astea am facut o partida foarte scurta , ma gonit ploaia , de 3 ore , in care am avut patru trasaturi si toti prinsi . Greutatea pestilor intre 6-11 kg. ,cei mari nu au aparut inca , dar ii asteptam . Ca o curiozitate ,de obicei la inceputul sezonului trage foarte bine la porumb , nu si anul acesta , toti pestii au intrat la bile , scopex de la mainline .
Cred le-ar fi stat foarte bine la cuptor , rumeniti asa aurii si cu un vin bun ca sa mai taie din grasime ,ca sint cam grasuti .fir intins .
Cred le-ar fi stat foarte bine la cuptor , rumeniti asa aurii si cu un vin bun ca sa mai taie din grasime ,ca sint cam grasuti .fir intins .
- gabi neamtu
- senior
Re: sezon 2008
[quote="vali003"]Cu un pic de intirziere , am inceput si noi sezonul de pescuit la crap . Apa este inca rece , pestii sint cam mofturosi , cu toate astea am facut o partida foarte scurta , ma gonit ploaia , de 3 ore , in care am avut patru trasaturi si toti prinsi . Greutatea pestilor intre 6-11 kg. ,cei mari nu au aparut inca , dar ii asteptam . Ca o curiozitate ,de obicei la inceputul sezonului trage foarte bine la porumb , nu si anul acesta , toti pestii au intrat la bile , scopex de la mainline .[attachment=1]P4280228.JPG] Am avut si niste vecini pe timpul partidei de pescuit ,cam galagiosi
fire intinse in continuare vali la mai multi si la mai mari
fire intinse in continuare vali la mai multi si la mai mari
: Mersi Gabi , sint pe ei , au sa vina si cei mari , in general de la mijlocul lunii mai , apar si bunicii . fire intinse .
Ehehe,io m-as multumi si cu taticii...vali003 scrie:: Mersi Gabi , sint pe ei , au sa vina si cei mari , in general de la mijlocul lunii mai , apar si bunicii . fire intinse .
Timer , daca tu spui ca te multumesti si cu taticii , hai sa vii prezint , unul de 14,5 kg si celalalt de 16,7 , prinsi azi 3 mai intr-o partida de 5 ore .
fir intins tuturor , acum pot sa vina si bunicii .Re: sezon 2008
Cind mai prinzi unul mai maricel (de la 20 kg in sus) impaiaza-l si trimite-l la mine
Bravo domnu Vali ! Cand venim si noi sa facem o partida cu "prietenii" tai? Ca vad ca sunt destul de prietenosi... Tine-o tot asa... Fire intinse in continuare.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
salut Teddy , mai lasa-ma cu domnul , aici pe site sintem toti prieteni , poti sa-mi spui simplu Vali , hai sa-ti mai prezint un prieten de-al meu , prins azi 4 mai , in greutate de 13,7 kg. a fost cel mai mare dintr-o serie de 6 bucati prinse intro perioada de 4 ore .
Pescuiesc in aceeasi zona de aproximativ 6-7 ani , nu am reusit sa prind nici un crap oglinda , asta pina simbata trecuta cind in sfirsit a aparut surpriza .
- florentiniuga
- Master Admin
mersi Florentin , si daca nu avea solzi deloc , bucuria era la fel de mare , dar arata super si o sal botez Armani , tu esti nasul , finul nu stiu daca poate veni la nasul cu ploconul , poate vine nasul la finul .
- VulcanescuDragos
- membru activ
Salut!!
Vali da pe ce balta ai avut capturile astea
Fir Intins in continoare
Vali da pe ce balta ai avut capturile astea
Fir Intins in continoare
- Qnyx
- Master Admin
Apropos' Vali -> un prieten era foarte mirat de faptul ca acolo sunt asa pesti mari; la care eu i-am spus ca la voi pestii cand ies din icre au direct 15 kile A ras ala 2 zile incontinuu.....
uite Cosmine , sai arati prietenului tau , doua ICRE , unul de 14 kg si celalalt de 17 kg. ,