primavara in delta
Moderator: Sebastian
Re: primavara in delta
deci primavara in delta.cine se baga?cine se ofera ?cine da mai mult?
Deocamdata Gabi cu trupa se baga la primavara in delta. In mod sigur vor culege cel putin matzisori
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
nu fi rau ,mai stii poate da omu lovitura si apoi cind o sai vezi filmuletele pe youtube te vei linge pe bot de ciuda.oricum matisori ,nematisori importanta e aventura, iesirea in natura, evadarea din stresul orasului,si nu in ultimul rand relaxarea alaturi de amici.
matzisori ha sa vezi ce bestii o saprind uite atat de mari si sa vezi tu dupa aia .
Pentru ca mai ranit in orgoliul de pescar, o sa plec pregatit. O sa-mi iau vreo 3 crapalai de la Metro sa ma pozez cu ei in delta numa' d-al naibii .
auci,sorine,ce a lovit omu .asa sa faci omule dale in bot la submarine mai bine sa ramai tu cu amintiri super ,capturi de vis si noi cu ciuda si invidia
Gabi, ai grija sa nu se vada eticheta sau codul de bare...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
sorinica tata, vezi ca ai lasat robinetul la invidie deschis, inchidel maica ca iar o sa faci inundatie.ps nu uita sa duci gunoi ,si nu ma mai face sa repet ,cheia la gat cu ata,sa nu o pierzi iarasi ca stai acasa anul asta daca se mai intampla
A era sa uit, cred ca pana plec o sa achizitonez si primul meu aparat foto dslr care o sa faca botezul in delta si sa vezi atunci nenica poze . O sa poti numara solzisorii sa vezi ce varsta are dihania ,ca inelele la copaci.
bravo ,asa sa faci.si noi ne am propus anul acesta ,sa filmam si sa pozam tot,TOT.[sper sa avem ce ]Crownyboy scrie:A era sa uit, cred ca pana plec o sa achizitonez si primul meu aparat foto dslr care o sa faca botezul in delta si sa vezi atunci nenica poze . O sa poti numara solzisorii sa vezi ce varsta are dihania ,ca inelele la copaci.
- liviu_neacsu
- membru activ
- liviu_neacsu
- membru activ
Oricat ar fii de frig... de-o ciorba tot iese
yami yamii .off ce pofta imi fac pozele astea.
- liviu_neacsu
- membru activ
Daca anul trecut a fost asa inundat..... anul asta o sa fie jaleeee.
E greu sa-ti gasesti loc de campare ok si de pescuit la fel de ok.. Cu toate astea .... cum se incalzeste putin, eu am plecat
E greu sa-ti gasesti loc de campare ok si de pescuit la fel de ok.. Cu toate astea .... cum se incalzeste putin, eu am plecat
Salut Liviu. Cumva sunt poze de pe Dranov ? Nu pot sa cred ca era asa inundat