bratul sf.gheorghe km48-49
Moderator: Sebastian
Re: bratul sf.gheorghe km48-49
Pai crezi tu ca pot tine banu' la ciorap pana la toamna. . O sa te contactez pe mes cat de curand pot. Multumesc frumos.
pai hai ca iti tin eu banu
aaa si sa nu uit ,baga in caramida aromix de la sensas -vers de terre[aroma de rime]
nu pot sa cred ca au scos si aroma de rame
este de vreo 4ani aroma asta,serios vb
Mai baieti sunteti mici copii daca n-ati auzit de aroma nasincur...va garantez ca e cea mai puternica, cel putin in relatiile interumane...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
si presupun ca este buna numai la fund.sorin1362 scrie:Mai baieti sunteti mici copii daca n-ati auzit de aroma nasincur...va garantez ca e cea mai puternica, cel putin in relatiile interumane...
Apropo, cica anul asta nu se mai spune " Fir intins" cand pleci la pescuit ci "Sa ti-o traga la fund " si daca mai ai si aroma daia da lui Sorin ,nasincur, sigur nu mai scapi..... pestele.
aromele ca aromele,dar ce preturi sunt si acuma la momeli vii in tulcea{in sensul giratoriu}incredibil,prosteala pe fata .clar anul acesta am sa ma orientez spre alte surse sau in cel mai rau caz am sa le transport 800de km greu dar asta este situatia
de dor.petreceri cu voie buna in delta
- craparulsef
- Veteran
Eu unul nu mai suport, asta e masochism...la draqu cu iarna asta, vreau la balta! De cate ori vad caravanseray-urile astea sau cum le zice ma apuca amocul si-mi vine sa alerg cu 60 pe Dunare...sper sa nu ma prinda radarul ca e in localitate!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Gabi, a aparut ceva mai nou : "Sa i-o tragi in buza", chiar in aia de jos ca-i cel mai regulamentar
Bravo Marius, ne amintesti de sado si de maso cand tu, daca te apleci un pic mai mult pe balcon cazi in Dunare?