Cine stie...?
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Cine stie...?
Cred este hibridul ala nou al lui Florentin .
de catre florentiniuga » Mar Feb 09, 2010 5:50 pm
Ale mele s-au imprietenit cu Hakuyo si sunt de nedespartit. Se inteleg asa de bine ca mi-e teama sa nu apara vreun hibrid SHIMUYO.
de catre florentiniuga » Mar Feb 09, 2010 5:50 pm
Ale mele s-au imprietenit cu Hakuyo si sunt de nedespartit. Se inteleg asa de bine ca mi-e teama sa nu apara vreun hibrid SHIMUYO.
ala cred ca este blanc hi-modulus de salcie plangatoare iar stilul acelui pescar cred ca este cel"cumpana" mi se pare un nume potrivit:))
blanc cen-tor carbon 110% ranforsat cu celuloza si dubla actiune :rapida daca tii de partea mai groasa sau parabolica daca tii de aia mai subtire ,mufare totala inele titan zirconiu fara picior modelul initial se numea ghioaga si avea actiune rapida pe crestet
- silviu toma
- utilizator
Cred ca e ce rezulta in urma hibridizarii SHYMUIO pt crap si HAKMANO pt copca
Toma Silviu - http://www.chiroiu4greenlake.ro/
am uitat sa scriu despre inelele acelea super-noduroase de la fuji dar se pot comanda si pe varianta kigan,iar inelul de plecare foarte mare varianta de 60 scoasa noua pe piata.Ce subiect de discutie bun pentru comentarii funny mai descretim si noi fruntile fire intinse
Si firul este bestial. ..ce marca o fi? OL37...?
Am impresia ca firul e de fapt o articulatie de ceva...spite de umbrela ...de bicicleta ...Amsterdamer scrie:Si firul este bestial. ..ce marca o fi? OL37...?
ala agatat acolo e peste?sau vre-un ciorap nespalat..lL baga omu",ln apa,si ies pestii singuri afara pe copca..
- mariusbulanel
- Veteran
cred ca se intimideaza pestii cand vad asemeanea montura
din cate am aflat acum o saptamana din fabrica Century au disparut cateva prototipuri de lansete care urmau a fi scoase pe piata in 2011.E vorba despre o tehnologoe care va revolutiona industria lansetelor.Din cate vad pe poza respoctiva cred ca unul din prototipurile furate s-a gasit.
Celui care a postat poza si poate da relatii i se vor trimite un set de 4 astfel de scule gratuit ...si pe deasura si o securica speciala penru ajustarea actiunii paraboloice a sculelor
Celui care a postat poza si poate da relatii i se vor trimite un set de 4 astfel de scule gratuit ...si pe deasura si o securica speciala penru ajustarea actiunii paraboloice a sculelor
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
Sunt sigur ca bietul om traieste si isi hraneste familia din acest mod de pescuit si, trecand peste ridicolul echipamentului, sunt multi amarati care traiesc asa...E funny pentru noi, dar pentru el e mana cereasca acel peste prins. Esecul unei zile de pescuit = foame.
Ca ichtiolog, ma intreb, oare cum se inmultesc sirenele? Au si ele sirenul lor?