Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar
Re: Ce credeti ca ar mai trebui sa aiba website-ul Infopescar
Nu este rau deloc (scuze off topic)
- florentiniuga
- Master Admin
La mine de vineri pana duminica seara a fost cazut netul de multe ori. RDS-ul a avut fluctuatii de tensiune in zona si abia luni dimineata au remediat.
II dau dreptate lui Mario este ceva cu accesarea din Clicknet a website-ului infopescar.mario_kempes10 scrie:George , azi am facut testul pe reteaua RDS si rezultatul este :
Download - 1,90 Mbps
Upload - 2,28 Mbps
Ping - 17
Mentionez ca aici merge aproape perfect.
Ieri , acasa pe clicknet nu am putut sa ma conectez decat o singura data si la un refresh a fost gata , nu a mai vrut deloc.
Deci eu cred ca este ceva , o incompatibilitate ceva cu clicknetul sau ....
Am Clicknet 8 Mb si aceleasi probleme semnalate de Mario.
Nu spun ca pe Video/ emisiune...merge foarte sacadat.
Acesta problema cu delay-urile mari la accesare a aparut dupa schimbarea website-ului inainte mergea f. bine.
Inca ceva ..daca dau un ping http://www.infopescar.tv am reply from 86.120.120.193 ....average 16 ms destul de bun zic eu.....totusi
- florentiniuga
- Master Admin
Asa cum v-am spus, am facut deja o investitie majora in schimbarea echipamentului si adaugarea unui al doilea server pe o linie de viteza si latime de banda mai mare. Problema este doar de timp si de furnizori pana ajung echipamentele in tara. Cred ca in maxim 10 zile o sa putem reintroduce serviciile cu care v-am obisnuit si sper cu cat mai putine, daca nu chiar deloc, probleme de incarcare si vizionare.
- Adam Mihai
- membru activ
O propunere (cred ca e destul de complicata ca sa o puneti in aplicatie repede ) : a-ti putea sa faci o rubrica SHOP ..in care puteti pune produse (nade , vergi , mulinete etc.) recomandate si testate de domniile voastre ... daca nu doriti sa va alegeti cu o alta problema pe cap (DISTRIBUTIA - INVENTARUL si tot tacamul) puteti pune la rubrica produsul iar butonul "CUMPARA" sa te redirectioneze inspre WebShop-ul care detine produsu (si asa va puteti atrage sponsorizari sau chiar tarif pentru redirecte ) .... Eu cred ca ar fi o idee buna ...insa...ramane la atitudinea dumneavoastra sa luati decizia care va avantajaza .
F!RE !NT!NSE !
F!RE !NT!NSE !
!!! F!R !NT!NS !!!
- Qnyx
- Master Admin
Varianta aceasta am am luato in considerare inca de la inceputul creearii site-ului, dar...........nu este pusa in aplicare; cu toate aceasta, va fi disponibila curand, alaturi de alte rubrici la fel de interesante.
- craparulsef
- Veteran
Catre m33hay - FELICITARI ! - Cred ca e una din putinele idei cu adevarat pertinente de pe acest topic, azi l-am citit integral, economic vorbind cred ca se pot astfel rezolva cateva probleme...si deloc de neglijat baza de date pentru cei interesati in a cumpara ceva deja testat, foarte important, inca o data sincere felicitari!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807