Lansetele potrivite pentru Shimano Ultegra 10000 XSA
Moderatori: gor965, florentiniuga
Lansetele potrivite pentru Shimano Ultegra 10000 XSA
Va rog sa ma ajutati in a alege lansetele potrivite pentru aceste mulinete.
Astept in special sfaturi de la cei care folosesc sau au folosit aceste mulinete.
Va multumesc.
Astept in special sfaturi de la cei care folosesc sau au folosit aceste mulinete.
Va multumesc.
Re: Lansetele potrivite pentru Shimano Ultegra 10000 XSA
Daca nimeni nu se oboseste sa-mi dea un sfat vin eu cu cateva modele la care ma gandesc si astept totusi niste pareri:thomas scrie:Va rog sa ma ajutati in a alege lansetele potrivite pentru aceste mulinete.
Va multumesc.
1. Shimano Force Master 3.9 m 3.5 lbs
2. Chub Outkast 3.9 m 3.5 lbs
3. FOX Warrior ES 3,9 M 3,25lbs
Va multumesc inca o data!
Singura care merita din cele trei este Chub Outcast.
De ce nu te uiti la bete mai scumpe daca tot ai mulinetele alea extraordinare?
Mersi pentru sfat dar sa stii ca si mulinetele nu ma costa foarte mult. Le-am gasit la oferta la 270 Eur/3buc.Neamtul scrie:Singura care merita din cele trei este Chub Outcast.
De aceea m-am orientat si la niste bete mai ieftine.
Nu se inghesuie lumea sa-ti spuna ceva tocmai ptr. ca , criteriul dupa care vreti sa va alegeti lamnseta, e gresit !O lanseta potrivita e cea care va face pescuitul mai placut si mai eficient , nu cea pe care sta respectiva mulineta mai bine in mandrina !
- Bragau Laurentiu
- senior
unde ai gasit frate ultegra la 270E?si 3 bucati vreau si eu
Salut,Bragau Laurentiu scrie:unde ai gasit frate ultegra la 270E?si 3 bucati vreau si eu
Le-am gasit in Italia, magazinul se numeste LaMincio (au si site si fac livrari dar numai in Italia).
Au foarte multe produse cu reduceri.
Vezi la acelasi magazin daca au in vinzare lansete Harrison torrix , se inteleg foarte bine cu mulinetele pe care le-ai luat .
- florentiniuga
- Master Admin
Ale mele s-au imprietenit cu Hakuyo si sunt de nedespartit. Se inteleg asa de bine ca mi-e teama sa nu apara vreun hibrid SHIMUYO.
- mircearusu
- senior
Foarte tare,domnule Florentin.florentiniuga scrie:Ale mele s-au imprietenit cu Hakuyo si sunt de nedespartit. Se inteleg asa de bine ca mi-e teama sa nu apara vreun hibrid SHIMUYO.
Bastoane de nadit fibra carbon
SuperVeloce
Killer Design
SuperVeloce
Killer Design
florentiniuga scrie:Ale mele s-au imprietenit cu Hakuyo si sunt de nedespartit. Se inteleg asa de bine ca mi-e teama sa nu apara vreun hibrid SHIMUYO.
Dragi Pescari de Crap,
Inca nu m-am hotarat in ceea ce priveste alegerea lansetelor si din acest motiv am nevoie de ajutor din partea dvs.
O sa merg la diverse magazine si sa vad mai multe lansete dar totusi va rog sa-mi spuneti daca inelul de plecare trebuie sa fie de 50 sau poate sa fie si de 40?
Multumesc,
Thomas
Inca nu m-am hotarat in ceea ce priveste alegerea lansetelor si din acest motiv am nevoie de ajutor din partea dvs.
O sa merg la diverse magazine si sa vad mai multe lansete dar totusi va rog sa-mi spuneti daca inelul de plecare trebuie sa fie de 50 sau poate sa fie si de 40?
Multumesc,
Thomas
Nu te ajuta cu nimic sa-ti spuna cineva marimea de inel pe care s-o cauti ! Poti gasi o varga cu inel de 50 care sa fie foarte grea ,sau inelul sa fie prea aproape de mandrina , si invers , un inel de 40 la o varga de 3.90 situat cat mai sus posibil , iti va fi suficient ! Ideal este sa pui mulineta in mandrina ,sa vezi daca se aseaza perfect si dupa aia sa simti putin ansamblul (eventual ,niste aruncari ar fi super OK ) . Asa ,la modul general ,ti-as recomanda doar sa nu pui mulineta aia pe o lanseta de 3.60 cu inel de 40 decat daca n-ai alta alternativa !thomas scrie:Dragi Pescari de Crap,
Multumesc,
Thomas
Mersi mult Gor 965.
Acum sunt lamurit si cu privire la dimensiunea inelului. In ceea ce priveste lungimea din start m-am gandit la 3.90.
Inca o data multumesc.
Acum ramane sa dau o raita prin magazine cu mulineta in buzunar.
Acum sunt lamurit si cu privire la dimensiunea inelului. In ceea ce priveste lungimea din start m-am gandit la 3.90.
Inca o data multumesc.
Acum ramane sa dau o raita prin magazine cu mulineta in buzunar.
- STAN MIHAI
- membru activ
ultegrele mele sunt imperecheate cu chub outkast 3.9 /3.5 lbs si se inteleg perfect