lanseta
Moderatori: gor965, florentiniuga
- cris71tian72
- senior
lanseta
cristos a inviat. poate cineva sa faca o comparatie intre carp tamer x-wrap 3,9m 3,5lbsi rod hutchinson icon 3,9m 3,5lb. astept cu nerabdare raspunsurile.vamultumesc :shock:
- IULIAN C
- carpZone team
Re: lanseta
SALUTARE,
Si eu am o nelamurire: am o lanseta telescopica baracuda storm 3,9 m pe care scrie ca ar avea actiunea de 150-250 grame. Se poate folosi aceasta lanseta pentru marker? K sta nefolosita pe-acasa si ma gandeam ca m-ar scuti de-o investitie daca se poate,insa nu stiu daca ar rezista.
Va multumesc , Fire intinse !!!
Si eu am o nelamurire: am o lanseta telescopica baracuda storm 3,9 m pe care scrie ca ar avea actiunea de 150-250 grame. Se poate folosi aceasta lanseta pentru marker? K sta nefolosita pe-acasa si ma gandeam ca m-ar scuti de-o investitie daca se poate,insa nu stiu daca ar rezista.
Va multumesc , Fire intinse !!!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Re: lanseta
Nu stiu de ce nu ar fi buna, la marker nu vei folosi plumb mai mare de 100 g. Eu am o lanseta de 150-300 g, si o folosesc deocamdata si la pescuit, dar mai ales la nadit cu racheta. Cu fir textil ca inaintas, bineinteles. Si se comporta excelent. Poti sa incerci sa arunci cu plumbi diferiti, sa vezi cum se incarca. Dar nu cred ca este o lanseta care sa nu faca fata.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS