Am fost pana la urma pe Siutghiol in golfuletul de la Cazino unde se aduna babusca dar era pustiu si nu se prindea nimic . Cred ca din cauza ca s-a incalzit vremea a plecat in larg .
Dupa asta am mers sa bagam un ochi pe Tabacarie , la foisorul de langa pavilionul expozitional o gramada de mosi dadeau la japca [ !@#$%!! in gura lor , neamu' lor , mama lor , familia lor , etc ] luau caras cat putza de furnica .
Este prima data cand am vazut o montura dinasta pentru japca . Oribil ...
Dupa asta ne-am dus pe partea cu Liceul Energetic , vis a vis de Atlasib si am bagat navomodelul cu sonar , pana pe la vreo 100 de metrii nici urma de peste . Era ceata si nu vedeam bine navomodelul ca altfel stateam mai mult cu el. Chiar ne-am propus ca intr-o zi sa exploram lacul tabacarie mai in detaliu .
Pana acuma ... in mal are cam 1 m ,la vreo 5 m de mal se face 1,5 , cam la 80 m se duce la 2 m ... cam atat .
Cert este ca tot carasul sta in mal inca.
remus_cta , mi-a spus o data ca vrea sa organizeze o partida de cateva zile non-stop ca sa vada cozile la crapii mari din Tabacarie
![devilish >:)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/19.gif)
, chiar este interesant pentru ca si parerea mea este aceiasi . Tabacarie mai are crap cu siguranta.