Pescuit la avat
Moderator: mini_mic
Re: Pescuit la avat
Am prins azi o platica la vobler.
- bogdan_alex
- junior
poate se indura cineva sa posteze niste imagini despre cum se leaga streamerul ala ca am tot auzit de asta si am incercat si eu in diverse moduri insa mi se cam incurca de fir.
Eu cele mai mari satisfactii la avat le-am avut cu Hornet si surprinzator cu Strike Pro ArcMinnow culoare 48 (oblete), care are 9cm !!!! Cu el am luat cei mai mari avati. In principal la avat dau de pe mal si in general cu vobler. Pescuiesc cu precadere pe Dunare si am observat ca la rotativa sau oscilanta nu am nici pe departe aceleasi rezultate.
Eu cele mai mari satisfactii la avat le-am avut cu Hornet si surprinzator cu Strike Pro ArcMinnow culoare 48 (oblete), care are 9cm !!!! Cu el am luat cei mai mari avati. In principal la avat dau de pe mal si in general cu vobler. Pescuiesc cu precadere pe Dunare si am observat ca la rotativa sau oscilanta nu am nici pe departe aceleasi rezultate.
Strike pro sunt chinezisme dar mie personal mi se par ca bat excelent si in plus au si pret rezonabil ( iti permiti sa il pierzi ). Am si eu cateva, dar lipsite de capturi ( dau rar la vobler ).bogdan_alex scrie:Eu cele mai mari satisfactii la avat le-am avut cu Hornet si surprinzator cu Strike Pro ArcMinnow culoare 48 (oblete), care are 9cm !!!! Cu el am luat cei mai mari avati.
- bogdan_alex
- junior
eu am multe Strike Pro in trusa si pot spune ca 95% au batut bine din prima fara nici un reglaj. Numai cu modelul EuroMinnow nu m-am impacat. Singurul lor defect este ca stratul protector nu este suficient de ....protector. Daca prinzi mult cu un vobler...mai ales stiuca, dar si restu, risti sa le sara vopseaua.mini_mic scrie:Strike pro sunt chinezisme dar mie personal mi se par ca bat excelent si in plus au si pret rezonabil ( iti permiti sa il pierzi ). Am si eu cateva, dar lipsite de capturi ( dau rar la vobler ).bogdan_alex scrie:Eu cele mai mari satisfactii la avat le-am avut cu Hornet si surprinzator cu Strike Pro ArcMinnow culoare 48 (oblete), care are 9cm !!!! Cu el am luat cei mai mari avati.
...ai dreptate , dar oricum , voblerele trebuiesc considerate si chiar sunt ..."consumabile"...bogdan_alex scrie: ... Daca prinzi mult cu un vobler...mai ales stiuca, dar si restu, risti sa le sara vopseaua.
Fir intins ! ...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
- Florea Florin
- membru activ
Salut tuturor celor care scriu si citesc despre avat si despre pescuit in general. Eu pescuiesc pe Olt in zona barajelor de la Avrig, Scoreiu, Arpas si am prins avat la vobler de la Salmo si anume Trillul de culoare alba de 7 cm. si la Xcalibur de culoare chrome blue dar nu este o regula si asta ptr.ca 2 colegi de lucru au prins la twister de la Gipo de culoare alb-gri cu glitter. Ca si locuri se prinde sub baraj cand e dat drumul la baraj de-a lungul malului si cand e foarte cald pe baraj atunci cand ataca din adanc bancurile de albitura. Numai bine si sper ca vor fi de folos sugestiile date.
Thrill-ul l-ai recuperat in viteza cu lanseta ridicata? Sau altfel?
- stefanflorin
- Veteran
iata si primu avatel pe 2010, pe Jiu la un twister alb-sidef MT 6cm, 2kg in cap
Work is for people who can't fish!
- stefanflorin
- Veteran
mersi frumos, sper sa revin zilele astea cu alte poze
felicitari
groh groh
groh groh
Bv mestere ! Frumos peste ! La canal ?
- stefanflorin
- Veteran
Mersi! La canal e luat.mini_mic scrie:Bv mestere ! Frumos peste ! La canal ?
Salut ! Un avat prins pe Dunare in Jud. Giurgiu ,loc. Pietrosani la oblete
anul asta a mai fost cineva dupa avat?
poate si niste foto daca sunt!
poate si niste foto daca sunt!