mihi78 scrie:mai Gogule nu stiu cum ti-au dat statut de vip!nu te supara pe mine, m-am uitat fara sa vreau pe cateva posturi d'ale tale si constat ca nu prea ai limbaj de forum.
daca stai bine cu sanatatea, sfatul meu e sa incerci sa mananci mai des cate putina ciocolata poate te mai indulcesti...
bre vere io nu fac limbaj da forum io fac forum dupa limbaju meu .ai inteles ?
...nici eu !
da dacai dau de cap iti zic si tie !
. care va sa zica matale cu siguranta ai mancat mult cingo Turbo in tinerete ca ai fata la avatar ca un pepene galben !
seamana cu un dovleac deci rocomand o analiza tomografica da urgenta !
si mai tine cont ca sai zici saru mana la admin si sai pupi talpile ca nu ma facut inca moderator
ca altfel iti dadeam avertesment ca vorbesti offtopic si apoi iti mai dadeam unu ca te ieie da modelator si asa ca sunt eu marinimos iti mai dadeam unu ca sa te stiu banat la ip !
eeee ,come e ,asai ca te bucuri ca sunt doar vip ?
si ce daca mai verificat la posturi , tu esti din aia care ma votat contra sa fiu sef
,lasa ca va stiu io ,si sunteti plini da voi dar da fapt sunteti iepurashu gaurashu
din cantecu ala cu vanatoru ,pusca si cureaua lata ...ce habar naveam odata ...da doaua ori ...da trei ori...da patru ori...hai ca sa furat cam mult !
Auguri !
psss
modelator ,scuzu per la offtopic ma cuesto ragatzo ma provocat
...mutare discuzu per la mia topic , sti matale unde !
Mile Gratie !