Pescuit in DECEMBRIE - IANUARIE : unde ?!
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Pescuit in DECEMBRIE - IANUARIE : unde ?!
Nu cred ca prinzi + grade saptamana care vine ... oricum la apa calda merge si la - 20 de grade .
Se ia orice fel de peste dar in special caras cat palma se ia la greu .
Avat se ia foarte bine chiar langa cascada de apa calda , la taparina cu carlige mari si mustele sa fie argintii ( beteala , staniol , etc ) .
Stiuca si salau la pestisor viu , crap la mamaliga.
Daca temperatura este pozitiva o sa te sperii de cata lume ai sa vezi la apa calda
Se ia orice fel de peste dar in special caras cat palma se ia la greu .
Avat se ia foarte bine chiar langa cascada de apa calda , la taparina cu carlige mari si mustele sa fie argintii ( beteala , staniol , etc ) .
Stiuca si salau la pestisor viu , crap la mamaliga.
Daca temperatura este pozitiva o sa te sperii de cata lume ai sa vezi la apa calda
- HD18161375
- membru activ
Salut prieteni pescari,ma numesc Cornel si as vrea sa va intreb daca a mai avut cineva ceva "succesuri" pe riul Mures.
Salut Cornel , eu personal nu cred ca voi avea prea curand niste succesuri pe Mures intrucat sunt din Dobrogea .
- HD18161375
- membru activ
Salut.'' Never say never'' Nu stii niciodata de unde sare PESTELE.roshured scrie:Salut Cornel , eu personal nu cred ca voi avea prea curand niste succesuri pe Mures intrucat sunt din Dobrogea .
Ieri am fost la apa calda din nou , rezultatul ... o iesire in natura si atat
Pestii au fost prea mici ca sa ii mentionez . Lume foarte multa . Cainii de pe mal ne-au mancat mancarea
Noroc!
Pestii au fost prea mici ca sa ii mentionez . Lume foarte multa . Cainii de pe mal ne-au mancat mancarea
Noroc!
- Ionita Nicolae
- junior
Salut roshured, ti-am calcat meleagurile vineri 19 la crapat de ziua am fost pe canal si cum ma asteptam o multime de pescari, chiar si vinerea ...ramane de vazut marti miercuri cum sta treaba, apoi la capitolul capturi nesemnificativ, 4 platici , pe tot cananlul nu a mers, in schimb localnicii s-au delectat cu guvizi , ca altceva nimic , fir intins si poate ne mai ti la curent, apropo , se vorbea cu frenezie de electricieni in seara de joi , dar am inteles ca toata saptamana a mers la fel ,de slab.
Miercuri daca e frumos ma duc iar la apa calda .
Anunt rezultatul !
Sau poate de rusine nu o sa mai zici nimic ))
Anunt rezultatul !
Sau poate de rusine nu o sa mai zici nimic ))
Am fost pana la urma pe Siutghiol in golfuletul de la Cazino unde se aduna babusca dar era pustiu si nu se prindea nimic . Cred ca din cauza ca s-a incalzit vremea a plecat in larg .
Dupa asta am mers sa bagam un ochi pe Tabacarie , la foisorul de langa pavilionul expozitional o gramada de mosi dadeau la japca [ !@#$%!! in gura lor , neamu' lor , mama lor , familia lor , etc ] luau caras cat putza de furnica .
Este prima data cand am vazut o montura dinasta pentru japca . Oribil ...
Dupa asta ne-am dus pe partea cu Liceul Energetic , vis a vis de Atlasib si am bagat navomodelul cu sonar , pana pe la vreo 100 de metrii nici urma de peste . Era ceata si nu vedeam bine navomodelul ca altfel stateam mai mult cu el. Chiar ne-am propus ca intr-o zi sa exploram lacul tabacarie mai in detaliu .
Pana acuma ... in mal are cam 1 m ,la vreo 5 m de mal se face 1,5 , cam la 80 m se duce la 2 m ... cam atat .
Cert este ca tot carasul sta in mal inca.
remus_cta , mi-a spus o data ca vrea sa organizeze o partida de cateva zile non-stop ca sa vada cozile la crapii mari din Tabacarie , chiar este interesant pentru ca si parerea mea este aceiasi . Tabacarie mai are crap cu siguranta.
Dupa asta am mers sa bagam un ochi pe Tabacarie , la foisorul de langa pavilionul expozitional o gramada de mosi dadeau la japca [ !@#$%!! in gura lor , neamu' lor , mama lor , familia lor , etc ] luau caras cat putza de furnica .
Este prima data cand am vazut o montura dinasta pentru japca . Oribil ...
Dupa asta ne-am dus pe partea cu Liceul Energetic , vis a vis de Atlasib si am bagat navomodelul cu sonar , pana pe la vreo 100 de metrii nici urma de peste . Era ceata si nu vedeam bine navomodelul ca altfel stateam mai mult cu el. Chiar ne-am propus ca intr-o zi sa exploram lacul tabacarie mai in detaliu .
Pana acuma ... in mal are cam 1 m ,la vreo 5 m de mal se face 1,5 , cam la 80 m se duce la 2 m ... cam atat .
Cert este ca tot carasul sta in mal inca.
remus_cta , mi-a spus o data ca vrea sa organizeze o partida de cateva zile non-stop ca sa vada cozile la crapii mari din Tabacarie , chiar este interesant pentru ca si parerea mea este aceiasi . Tabacarie mai are crap cu siguranta.
- Ionita Nicolae
- junior
zi-ne de cernavoda roshuuuu , ce zic batranii merge? nu merge?
Sambata s-a luat crap frumos in canal , la patratica .
Eu fost niste prieteni , surse de incredere care au vazut cand s-au luat .
Avat mare si frumos in cascada .
Cum da caldura e puhoi de lume , se face un mic sat acolo .
Eu fost niste prieteni , surse de incredere care au vazut cand s-au luat .
Avat mare si frumos in cascada .
Cum da caldura e puhoi de lume , se face un mic sat acolo .
Poate, pe viitor ne arati si noua celor din Muntenia,care ajung mai greu pe meleagurile tale,niste poze de la apa calda pt ca m-ai facut foarte curios
MLDD
A fost cineva de curând la apă caldă? (până-n 5 aprilie).