Salut,
Am si eu o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Doresc sa imi achizitionez in perioada imediat urmatoare un set de lansete de crap, si am pus ochii pe niste Fox-uri Warrior Es de 13" cu 3,25 lb si un Fox Spod Rod de 12" cu 5,5ptr nadire cu racheta si catapulta. Am fost pe la Senzor, din pacate nu aveau decat Warrior Elite, care sincer mi-a placut foarte mut. Din pacate bugetul nu imi permite sa iau bucati Warrior Elite, asa ca tot la ES voi ramane. Are cineva lansete de acest fel, imi poate da mai multe detalii cum se comporta? Va multumesc, si va urez fire intinse si sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Si...sa ne vedem pe balta!
Achizitie lansete Fox
Moderatori: gor965, florentiniuga
Achizitie lansete Fox
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- roataclaudiu
- senior
Re: Achizitie lansete Fox
mai bine mai astepti si mai stringi ceva bani si iati warrior elite, ca spod mai este o varianta de la fox horizon distance parerea mea ...acuma vezi si tu........
CS Ovidius
Salut , am folosit aceste lansete , dar erau de 12 ft. , am fost foarte multumit de ele ,ti-as recomanda sa ti iei 3,25 sau 3,5 lb.daca ai sa le folosesti si la concursuri asa te vor ajuta la aruncari mai lungi . Fir intins .
Daca vrei sa le achizitionezi pe 1, 2 sezoane k daca nu cumpara elite si la fel spod Horizont