vand navomodel oltenita
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Ion Mironov
- Partener
vand navomodel oltenita
navomodelul este de la oltenita si i-a fost schimbat actuatorul de la sistemul de cuvare....arata si merge impecabil.persoana care il vinde nu mai are nevoie de el si m-a rugat sa il pun la vanzare....cine e interesat sa ma sune sau sa imi lase mesaj privat.multumesc
pret 1200 ron usor discutabil
pret 1200 ron usor discutabil
Re: vand navomodel oltenita
este cel cu 12V ----- 17 A nu?
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
Salut as vrea sa-ti fac o oferta de 900 ron
- radu vaduva
- utilizator
Poate ne spui si ceva date tehnice despre barca.jonny_23 scrie:navomodelul este de la oltenita si i-a fost schimbat actuatorul de la sistemul de cuvare....arata si merge impecabil.persoana care il vinde nu mai are nevoie de el si m-a rugat sa il pun la vanzare....cine e interesat sa ma sune sau sa imi lase mesaj privat.multumesc
- dobrin marius
- membru activ
cam piperat pretul ......arata cam forjata.
- dobrin marius
- membru activ
ultimul pret?????????/
- Ion Mironov
- Partener
12 v 12 ampnando scrie:este cel cu 12V ----- 17 A nu?
- Ion Mironov
- Partener
radu vaduva scrie:Poate ne spui si ceva date tehnice despre barca.jonny_23 scrie:navomodelul este de la oltenita si i-a fost schimbat actuatorul de la sistemul de cuvare....arata si merge impecabil.persoana care il vinde nu mai are nevoie de el si m-a rugat sa il pun la vanzare....cine e interesat sa ma sune sau sa imi lase mesaj privat.multumesc
20 drumuri la 150 200 m....lumini fata spate acumulator 12 volti 12 amperi doua elici antibradis doua cuve 1 kg telecomanda merge cu baterie 9 volti fibra de sticla doua motoare
- Ion Mironov
- Partener
este de anu trecut...daca vroiam sa tepuiesc pe cineva o faceam foarte usor... am solutie degresanta auto...iese brici dar nu am chef si nici nu vreau sa imi aud vorbe ca am tepuit pe cineva....poti cumpara si de la magazin...1800...sincer nu ma supar si nici nu ma deranjeaza...salutdobrin marius scrie:cam piperat pretul ......arata cam forjata.
Ultima oară modificat 02 Feb 2010, 00:06 de către Ion Mironov, modificat 1 dată în total.
- Ion Mironov
- Partener
1000 nediscutabildobrin marius scrie:ultimul pret?????????/
- Ion Mironov
- Partener
valabil
- Pilbak Levente
- senior
Ce model de telecomanda are?Paacat ca e criza asta ca nici nu stateam pe ganduri si o luam ca are un prieten si e o barca buna
- Ion Mironov
- Partener
telecomanda este a ei asa cum a cumparat-o ala.
asta e aia care merg toate cu aceiasi telecomanda?? daca mai are unul pe balta aceiasi barcuta interfereaza cu a mea si le facem varza.nu???
- Ion Mironov
- Partener
nu nu cred.nu am auzit sa pateasca ceva da genu asta