UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!
@serban_31
ba baiatule!!!tie nu ti se pare ca intinzi coarda prea mult?
"...rautatile lui Nastase..." te-ai tatuat pe vreun umar "Hakuyo"?
apropos de zicala cu vulpea si strugurii...ai MTX?...atunci hai sa iti spun eu o zicala care te caracterizeaza..
"Prostul pana nu e si fudul,nu e prost destul"
iti mai e frica sa nu iti rupa vreun ciortan de Moara batul?...sau ti-ai dat seama in sfarsit ce ineptie ai zis?
apropos de zicala cu vulpea si strugurii...ai MTX?...atunci hai sa iti spun eu o zicala care te caracterizeaza..
iti mai e frica sa nu iti rupa vreun ciortan de Moara batul?...sau ti-ai dat seama in sfarsit ce ineptie ai zis?
Nu stiu alta "Ca niciodata sa nu te pui la mintea prostului( clonei) ca are mintea odihnita". Aici am incheiat, nu de alta dar nu meriti aceasta discutie.nastase scrie:@serban_31
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
E ultima oara cand va avertizez sa ramaneti pe subiect si sa incetati cu rautatile !
@Chel
Eu am vazut ceva lansete dar in multe cazuri am fost limitat la treaba asta ..m-am uitat doar,nu le-am si folosit !
N-as vrea sa te incurc mai rau ,mai ales ca nu sunt un pescar care cauta in pescuit ,lanseuri cat mai lungi !
Dintre cele enumerate de tine ,imi place cel mai mult Prologic (arunca bine ,arata bine ,e usoar,etc.) ...apoi ,doar ptr. distanta ,eu as incerca si-un Magic , ptr. ca sunt un tip masiv si fiindca ca nu dispun de tehnica ma bazez pe forta ,iar lanseta asta e ceva mai grea , cu blankul mai gros in carne( te lasa sa te infigi mai tare in ea ), in 6 inele ,cu plecare din 50 ,facuta sa arunce bine cu greutati mai mari !
Am vazut anul trecut varianta Magic de 12,8'' cu inele Kigan (plecare din 40 ) si e un pic mai usoara ,dar la pretul la care vine ,are concurenta serioasa !
P.S
Uite un coleg de forum aruncand cu Prologic...si avand in vedere ca betele astea au costat initial in jur a 500 ron ,isi merita fiecare banut :
@Chel
Eu am vazut ceva lansete dar in multe cazuri am fost limitat la treaba asta ..m-am uitat doar,nu le-am si folosit !
N-as vrea sa te incurc mai rau ,mai ales ca nu sunt un pescar care cauta in pescuit ,lanseuri cat mai lungi !
Dintre cele enumerate de tine ,imi place cel mai mult Prologic (arunca bine ,arata bine ,e usoar,etc.) ...apoi ,doar ptr. distanta ,eu as incerca si-un Magic , ptr. ca sunt un tip masiv si fiindca ca nu dispun de tehnica ma bazez pe forta ,iar lanseta asta e ceva mai grea , cu blankul mai gros in carne( te lasa sa te infigi mai tare in ea ), in 6 inele ,cu plecare din 50 ,facuta sa arunce bine cu greutati mai mari !
Am vazut anul trecut varianta Magic de 12,8'' cu inele Kigan (plecare din 40 ) si e un pic mai usoara ,dar la pretul la care vine ,are concurenta serioasa !
P.S
Uite un coleg de forum aruncand cu Prologic...si avand in vedere ca betele astea au costat initial in jur a 500 ron ,isi merita fiecare banut :
@gor965 acelasi lucru este si la mine masiv si fara tehnica(deocamdata 1.92cm 105kg)de ce vb de distantza si sunt chitit pe asta.din cite imi dau eu seama pina acum cu modelul 5500 nu trebuie neaparat configuratie de 50-16(mulineta avind arc-spool si...) dar in eventualitatea ca nu ma da nevasta afara sa dorm pe presh si incerc sa iau 14000 atunci un 50-16 ar mai aduce un plus.da fata de cele expuse de mine vis-a-vis de estetica nu are concurent prologicul.oricum multumesc de sfat si astept si altele
@serban si nastase DOMNILOR ORICE PARERE,SFAT ESTE BINEVENIT CREDETI_MA IAU IN CONSIDERARE ORICE SFAT SAU PARERE NU IGNOR NIMIC !!!NU CONTEAZA CA SE NUMESTE HAKUYO SAU FMJ(cam fortzata comparatia dar iau in considerare orice parere{cind ma voi decide la virgula lasetele pe care le iau acum promit ca urmatoarele lansete vor fi FMJ{DACA O TRINTESC LA LOTO SAU ASTEPT VREO 3-4 ANI SA STRING BANI })
@serban si nastase DOMNILOR ORICE PARERE,SFAT ESTE BINEVENIT CREDETI_MA IAU IN CONSIDERARE ORICE SFAT SAU PARERE NU IGNOR NIMIC !!!NU CONTEAZA CA SE NUMESTE HAKUYO SAU FMJ(cam fortzata comparatia dar iau in considerare orice parere{cind ma voi decide la virgula lasetele pe care le iau acum promit ca urmatoarele lansete vor fi FMJ{DACA O TRINTESC LA LOTO SAU ASTEPT VREO 3-4 ANI SA STRING BANI })
nu stiu daca ai observat,dar niciodata nu ti-am scris sa iei cutare sau cutare...
singurul lucru pe care ti l-am sugerat a fost sa faci tot posibilul sa incerci modelele pe care le-ai enumerat cand ai initiat acest topic
si toti cei care am incercat sa iti deschidem capul in legatura cu acele modele am mers pe ideea sa te duci sa sa le faci proba
chiar eu ti-am spus unde ai putea sa le gasesti si sa le incerci
in acea categorie cea mai buna pentru mine este Prologic
daca ai fi zis o categorie mai sus as fi raspuns imediat Harisson Balistta
pentru ca astea mi se potrivesc mie,imi plac din orice punct de vedere si cel mai important este ca pot sa le incarc zic eu la maxim,asa le simt eu
ce ti se potriveste,aia sa iti iei
daca ai ajuns la MTX foarte bine...este fix alegerea ta
din cauza asta nu o sa scriu nimanui niciodata sa isi cumpere cutare lucru pentru ca imi place mie
sper ca raspunsurile mele la general iti vor fi de folos pentru modul in care iti alegi betele
singurul lucru pe care ti l-am sugerat a fost sa faci tot posibilul sa incerci modelele pe care le-ai enumerat cand ai initiat acest topic
si toti cei care am incercat sa iti deschidem capul in legatura cu acele modele am mers pe ideea sa te duci sa sa le faci proba
pentru ca astea mi se potrivesc mie,imi plac din orice punct de vedere si cel mai important este ca pot sa le incarc zic eu la maxim,asa le simt eu
din cauza asta nu o sa scriu nimanui niciodata sa isi cumpere cutare lucru pentru ca imi place mie
sper ca raspunsurile mele la general iti vor fi de folos pentru modul in care iti alegi betele
nu am si nu voi avea ceva cu cineva.nu am plecat inca cu idei preconcepute ptr ca altfel topicul nu isi mai avea rostul. am facut acest topic tocmai pentru a ma mai destepta ptr a invatza si contrar a ce crezi chiar se contureaza ceva sunt 3 lansete in finala pe care le voi testa una fiind prologicul.1 trebie sa se potriveasca pe mina mea nush care va fi.de testat nu le testez inainte sa imi iau mulinetele asa ca sunt in asteptare poate cine stie se mai mareste bugetu(sau dorm pe presh afara )sa iau 14000 in loc de 5500 in plus nu este inca sezonul sa merg pe balta ptr ca daca le iau innebunesc la modul cel mai serios avind betele si mulinetele in casa si sa nu pot sa le incerc cum trebuie pe balta.iti ultumesc ptr sfaturi si pareri si sa stii ca le-am luat in considerare iar vis-a-vis de a nu-ti mai da cu parerea este un lucru gresit ptr ca,,ca si mine mai sunt destui care au nevoie de o parere sau un sfat .NIMENI NU DETINE ADEVARUL ABSOLUT!sper ca nu te-ai suparat pe minenastase scrie:nu stiu daca ai observat,dar niciodata nu ti-am scris sa iei cutare sau cutare...
oricum astept incontinuare pareri si sfaturi
- catalin2804
- membru activ
O sa imi dau si eu o parere ca vad ca lumea se cearta. Si eu vreau sa imi schimb arsenalul si tot la mulineta shimano ultegra xtb 5500 m-am oprit. La bete nu m-am hotarat dar pe primul loc este prologic-ul si nash mk2. La mine criteriul de alegere a fost in primul rand greutatea ansamblului.Acuma am Maver 403 cu okuma pl860 si pot sa spun ca sunt foarte grele. Este greu sa te antrenezi la lansari cu ansamblu greu, dupa 10 aruncari deja simt ca nu mai am forta si de asta am spus ca, cu un ansamblu usor altfel te antrenezi.
despre nash mk2 nu stie nimeni nimic?in afara de lansetele discutate nu mai exista altele care sa se incadreze in pretul spus de chel?si eu sunt interesat de schimbare si daca cineva stie si alte lansete ar fi o parere buna de ascultat.
Eu am vorbit cu Vlad Pavlovici despre Venom mk2 si parca tin minte ca spunea ca lansetele astea nu sunt facute pentru distanta si ca ar fi cam moi.Inelele mari ajuta la aruncari dar lanseta nu va face minuni.
In rest pare sa fie peste Venom mk1.
Venom mk2 e un compromis bun pentru cei care vor sa pescuiasca la 100-120m si vor o actiune placuta in drill.
Raport pret/calitate foarte ok.
In rest pare sa fie peste Venom mk1.
Venom mk2 e un compromis bun pentru cei care vor sa pescuiasca la 100-120m si vor o actiune placuta in drill.
Raport pret/calitate foarte ok.
si mie imi plac foarte mult MK2...cum arata si spun asta pentru ca mai mult decat sa pun mana pe ea la magazin nu am facut
la fel ca si @neamtul stiu si eu aceleasi lucruri despre ea si acele lucruri pe mine m-ar multumi la o adica...
100-120m mie personal mi se pare destul de rezonabil mai ales daca am placere si spectacol la drill
un singur lucru nu imi place la ea...,de fapt nu ca nu imi place,as spune mai degraba ca nu stiu cum va deveni dupa un sezon de pescuit...ma refer la acea "piele de sarpe"(nu stiu cum sa ii spun altfel) cu care e imbracat blankul
imi lasa impresia ca dupa un sezon o sa am niste bete jumulite si jupuite...
poate n-o fi asa,iar cei care le folosesc de un sezon poate ar fi mai bine sa ne lumineze...
la fel ca si @neamtul stiu si eu aceleasi lucruri despre ea si acele lucruri pe mine m-ar multumi la o adica...
100-120m mie personal mi se pare destul de rezonabil mai ales daca am placere si spectacol la drill
un singur lucru nu imi place la ea...,de fapt nu ca nu imi place,as spune mai degraba ca nu stiu cum va deveni dupa un sezon de pescuit...ma refer la acea "piele de sarpe"(nu stiu cum sa ii spun altfel) cu care e imbracat blankul
imi lasa impresia ca dupa un sezon o sa am niste bete jumulite si jupuite...
poate n-o fi asa,iar cei care le folosesc de un sezon poate ar fi mai bine sa ne lumineze...
dar alte lansete care sa se incadreze poate si mai scumpe stie cineva ?
eu personal nu inteleg intrebarea...
mai scumpe sa se incadreze in ce?
sa arunce departe sunt...FMJ,HI-s 200,...daca poti sa le incarci...17bulioane bucatica
daca nu poti dai la fel de departe ca si cu una de 5mil
mai mult nu stiu ce sa raspund pentru ca nu stiu in ce sa se incadreze.
mai scumpe sa se incadreze in ce?
sa arunce departe sunt...FMJ,HI-s 200,...daca poti sa le incarci...17bulioane bucatica
daca nu poti dai la fel de departe ca si cu una de 5mil
mai mult nu stiu ce sa raspund pentru ca nu stiu in ce sa se incadreze.
_Dan_ scrie:dar alte lansete care sa se incadreze poate si mai scumpe stie cineva ?
sa se incadreze la ce?distanza sau ce?
sa se incadreze in suma de 5-7 milioane scrisa la inceput
_Dan_ scrie:dar alte lansete care sa se incadreze poate si mai scumpe stie cineva ?
pai ori mai scumpe ori se se incadreze?nush ce am gasit ce am citit cam la astea m-am oprit.poate altii au alte gusturi alteasteptari de la o lanseta eu am specificat incepator tind spre mediocru