Vand swinger fox micro 5 bucati
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand swinger fox micro 5 bucati
3 bucati sant la set,ln gentuta originala de la fox,2 separat,din care unul sigilat,nefolosit..am dat cu ei o singura data anul trecut..deci sant noi..li vand,deoarece mi-am luat euro swinger...pretul nou.ln magazin este 57-60 ron..am vazut si la 65 ron,la dechatlon,ln militari..eu vreau 250 ron,pe toti 5,de preferat cineva din bucuresti..mentionez,ca nu li vand separat,si nu negociez,pretul..daca nu pot sa-i vand,li pastrez..
Re: Vand swinger fox micron 5 bucati
salut
din cate am vazut sunt micro si nu micron. M-ar interesa de ce culoare sunt
din cate am vazut sunt micro si nu micron. M-ar interesa de ce culoare sunt
culori?
sunt iluminated?
sunt iluminated?
multumesc sorine,
nu-s guru..asta e..
iluminated?
nu-s guru..asta e..
iluminated?
Re: Vand swinger fox micro 5 bucati
nu sant luminated...aia cu,lumina,lti mananca bateria de la avertizor,de nu ai aer..de aia nici nu lmi iau,plus ca ai led-uri pe avertizor,si vezi la care ti-a tras...culoare,sant albastrii,toti 5..cumparati din Anglia.da ai dreptate.micro swinger...am gresit si nu am putut sa modific,la topic..sau nu stiu cum sa modific..
up..acum vine primavara..
250 ron tot,,pachetul"..am facut o iesire cu ele,sant practic noi...chiar si-a luat toata lumea Fox Euro Swinger??si mi-am luat eu ultimul?? ..