intrebare pt moderatori
intrebare pt moderatori
primesc pe e-mail notificare ca am primit MP pe forum si cand intru aici nu gasesc nika'.....
- Qnyx
- Master Admin
Re: intrebare pt moderatori
Fiindca expeditorul s-a razgandit si a sters mesajul intre timp.mosharu scrie:primesc pe e-mail notificare ca am primit MP pe forum si cand intru aici nu gasesc nika'.....
ok. ms
de ce nu mai pot posta poze pe topic?[de exp.pe topicul unde sunt eu cel mai activ,ba mai mult chiar eu l am generat/imi apare un mess de genul.e prea mare maxim permise 2.;la ce se refera acest mesaj?]de ce nu mai apare pe poze numarul de vizualizarii?multumesc anticipat ptr raspuns
- florentiniuga
- Master Admin
Probabil poza e prea mare nu se accepta decat maxim 2mb. Incearca sa o micsorezi la 800x600 si cred ca ai rezolvat.sebastian scrie:de ce nu mai pot posta poze pe topic?[de exp.pe topicul unde sunt eu cel mai activ,ba mai mult chiar eu l am generat/imi apare un mess de genul.e prea mare maxim permise 2.;la ce se refera acest mesaj?]de ce nu mai apare pe poze numarul de vizualizarii?multumesc anticipat ptr raspuns
am sa incerc.multumesc pt raspuns,doar ca este un pic interesant,caci pina acuma aceleasi marimi de poze mi au fost acceptate.
- florentiniuga
- Master Admin
Mi-am dat cu parerea, s-ar putea sa nu fie asa dar stiu ca au fost modificate multe scripturi ca sa functioneze rapid forumul dar in special sa poata fi integrat in site. Numai Qnyx poate da un raspuns exact.
- Qnyx
- Master Admin
Exact asa este: limita maxima a unei poze: 2 mb ~!
multumesc.deci mai ramine intrebarea cu vizualizarile, nu ca ar fi ceva super important,dar parca un pic din farmecul postarii de poze dispare
- Qnyx
- Master Admin
Apar vizualizarile (daca cineva a dat click pe ele).sebastian scrie:multumesc.deci mai ramine intrebarea cu vizualizarile, nu ca ar fi ceva super important,dar parca un pic din farmecul postarii de poze dispare
- florentiniuga
- Master Admin
Daca e vorba de nr. de vizualizari ale fiecarei poze, nu mai apare nici la mine (Firefox 3.6).
la acest aspect ma refeream si euflorentiniuga scrie:Daca e vorba de nr. de vizualizari ale fiecarei poze, nu mai apare nici la mine (Firefox 3.6).
Nu mai apare scris deasupra...dar apare cand pui cursorul pe poza !sebastian scrie:la acest aspect ma refeream si euflorentiniuga scrie:Daca e vorba de nr. de vizualizari ale fiecarei poze, nu mai apare nici la mine (Firefox 3.6).
ms mult.oo doamne vad
- florentiniuga
- Master Admin