N-am patit nimic domnilor, dar dupa escapada Chilia ma cam lovit criza si pe mine si stiind ca nu mai pot iesii pe nicaieri la pescuit am preferat sa nu ma mai uit nici macar pe forum. Pot sa ma laud ca anul asta am udat un pic batul de rapitor,pe 7 Ianuarie la Barajul Paltinu,Prahova dar fara succes.Erau -2C afara si nu am rezistat decat vreo 3h timp in care am admirat peisajul ca nu am avut nici macar o trasatura. Cica ar fi populat cu stiuca,salau,biban,caras si chiar crap. Cred ca anul asta o sa mai dau cateva ture ,avand in vedere ca fac 40 min din Moreni localitatea natala,macar pentru peisaj si un gratar si tot merita.
@Sebi de unde ai luat felinarul magic sau spunemi modelul si firma sa-l caut pe net, ca tare mi-ar fi de folos si mie.
@Zamfi noi am vrea sa plecam pe la sf. lui Martie pana in prohibitie, nu cred ca informatiile te-ar ajuta prea mult,dar oricum tinem legatura.
@Ce e Sorinele , miss me !!!!
A ,am uitat. Dupa ce-am venit de la Chilia nesatisfacandu-mi pohta de crapi, am fost pe balta unui prieten si in 4h am umplut juvelnicul cu bucati intre 2 si 7 kg.Nu-mi venea sa cred. Am fost cu cumnatul meu,Iulian ,mai incepator de fel. I-am aranjat lui sculele mai intai, care erau tot ale mele, si pe urma m-am apucat de sondat apa. Surpriza, aruncam cat puteam la vreo 80m si apa nu avea nici un metru. Ce-i zic lui Iulian "Tata ne-am pus tare prost pe locul asta ca apa e o minipiscinica de copii" Nu apuc sa termin de rostit si tusti o lanseta zboara de pe suport in garla. Sa ne fi vazut nenica pe amandoi cum zburam peste bagaje, lansete si alte alea s-o prindem. Desteptu' nu slabise frana deloc si la capatul celalalt tragea voiniceste un crap de 7 kile, cel mai mare de altfel prins in ziua respectiva. E ,inchipuitiva acum ce viteza aveam eu la montatul sculelor mele. Nu mai nimeream ochete,inele, imi tremurau mainile, nu mai gaseam monturile. Pana am terminat eu a mai scos 2 buc mai mici.Si dupa aceea dai si lupta sa-l prind din urma, ca vorba aceea el incepator ,io "meserias". Ei as, da de unde el scotea unul dupa altul eu unul la o juma de ora. Ca sa vezi moncher ce ti-e cu soarta asta.