UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!

Moderatori: gor965, florentiniuga

serban_31
Veteran
Veteran

Re: UN MIC AJUTOR PTR LANSETE!!

Mesaj de serban_31 » 30 Ian 2010, 20:42

[quote="nastase"]@serban_31 "este el insine un ghiogar..."

ma abtin de la multe comentarii in legatura si cu ideea si cu exprimarea... :-@
Scuze de eroare din cauza oboselii vroiam sa spun "el insusi", pe viitor incearca sa te abtii de tot daca nu ai treaba cu sportul asta. =))
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

chel
utilizator
utilizator

Mesaj de chel » 30 Ian 2010, 20:51

@neamtul -nu imi pot permite 2 seturi :lol: nu pot sa vorbesc deocamdata de placere in drill..(INCEPATOR TIND SPRE MEDIOCRU) :D :D . magicurile intradevar numai de bine am citit despre ele si ma incinta ideea fiind facute aici nu ash avea probleme cu garantia..cei de la senzor sunt pescari stiu ei ce au facut in cunostintza de cauza cu magicurile dar nu stiu cind vin si sa astept pina in aprilie sa ies pe balta ...shimano hmmm nush ce sa zic.prologicul sunt intradevar mai moi de aici si frica de a da cu ele(poate am ramas putin stresat de la rupt-un sentiment tare ciudat nu vreau sal mai traiesc)chub-ul ceva mai tzepene aproape de magic iar sonik-ul sa vedem pretzul.multumesc oricum ptr sfaturi

@nastase -ma repet si nu-i frumos cu scuzele de rigoare- nu am ajuns in stadiu de "PLACERE IN DRILL" (INCEPATOR TIND SPRE MEDIOCRU :"> :"> :"> )mai am mult de invatzat.Am nevoie de distanza la o lanseta dar asta nu inseamna ca nu tin cont si de restul parerilor doamne fereste-am mult de invatzat si orice parere,sfat este binevenit si luat in considerare.ramine sa sun la big fish sa vedem unde au magazinul dar parca ash mai astepta sa apara si sonik-urile de 13" si daca se poate testa lansetele cu pricina.multumesc din nou ptr sfat

chel
utilizator
utilizator

Mesaj de chel » 30 Ian 2010, 23:59

chel scrie:BUNA ZIUA TUTUROR
sunt incepator si tind spre mediocru asa ca mi-am facut curaj sa scriu pentru ca sunt tare ametit(citesc forumul de vre-o 4 luni).pe scurt vreau sami iau scule de crap(lansete si mulinete)din ce am citit sunt vreo 5-6 lansete din care nu stiu ce sa aleg(stiu trebuie sa merg sa pun mina pe ele-vreau daca se poate o parere obiectiva{pe cit se poate}inainte de a merge sa le "pipai"dar ca si incepator spre mediocru TOATE mi se vor parea BUNE).asa ca iata ce vreau de la o lanseta:actiune-rapida(ptr distantza)-pret 5-7mil/buc(ash vrea 5-6 buc{rod pod pelzer de 5 posturi am})3.90 lungime 2tronsoane- sa nu am surprize la aruncari sa le rup(1.92-105kg am eu si am rupt 2 lansete la 2 prieteni corix si un sert..din aruncare fara agatat,infasurat..)lansetele ar fi cam acestea:
NASH MK2
SONIK 4
CHUBOUTKAST
PROLOGIC TOURNAMENT
SENZOR MAGIC
la mulinete am ramas la ultegra xtb 5500
CU scuzele de rigoare ptr un incepator astep cu interes parerile d-vstra in legatura cu acste lansete iar un top gen 1.2..cu ce v-ati cumpara d-vstra cit mai aproape de obiectivitate.
VA MULTUMESC ANTICIPAT

am omis ceva ff important de la inceput si imi cer scuze
CARE DINTRE LANSETLE DE MAI SUS EXPUSE DE MINE S-AR "PUPA" MAI BINE CU SHIMANO ULTERGA XTB 5500 CA CELE DE 14000 PARCA SUNT CAM MARI PTR MINE(vorbesc de greutate 570g-5500 vs 750g-14000)sau daca ar fi vreun impediment raportat la 5500 vs 14000(distantza ,echilibrare..)

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 31 Ian 2010, 15:09

Prologic Tournament sau Chub Outcast.
Daca alegi totusi modelul de 14000,atunci Magic.

nastase
senior
senior

Mesaj de nastase » 31 Ian 2010, 15:33

serban_31 scrie:
nastase scrie:@serban_31 "este el insine un ghiogar..."

Scuze de eroare din cauza oboselii vroiam sa spun "el insusi", pe viitor incearca sa te abtii de tot daca nu ai treaba cu sportul asta. =))
atat ai avut de spus?asta e nivelul?
mie mi-ar fi fost rusine sub blazonul pe care il postezi sa spun acele lucruri despre lansete in general

oricum,multumesc pentru sfat...promit sa nu mai am vreo parere cat esti tu prezent in vreun topic

numai bine baieti!

ps: @chel
ma bucur ca ai ajuns cat de cat la o decizie de a incerca ceva din modelele enumerate de tine
salve!

al crapone
senior
senior

Mesaj de al crapone » 31 Ian 2010, 15:39

Chel,
E alegerea ta, dar sfatul meu e sa nu-ti iei Magic. Se pare ca sint atit de slabe calitativ incit incep sa "cada" dupa citeva folosiri. Asta chiar daca Neamtul continua sa incerce sa te convinga ca sint cele mai bune lansete. Oare pentru ca se tot chinuie sa scape de setul sau de Magicuri?

Daca faci un research amanuntit pe forumuri vei constata ca sint foarte multi care vind aceste lansete, dupa doar citeva folosiri, lucru care ridica destule semne de intrebare. Bine, vei gasi si destule postari "clonate" care vor spune ca sint de senzatie. Important e sa faci un rezumat cit mai corect al sfaturilor si sa alegi apoi.

Pentru Ultegra XTB merge perfect Prologicul. Modelul de 3,90 m are doar 370 g. Vei avea un ansamblu foarte reusit, care va imbina puterea si finetea.

Toate cele bune!

serban_31
Veteran
Veteran

Mesaj de serban_31 » 31 Ian 2010, 16:51

nastase scrie:
serban_31 scrie:
nastase scrie:@serban_31 "este el insine un ghiogar..."

atat ai avut de spus?asta e nivelul?
mie mi-ar fi fost rusine sub blazonul pe care il postezi sa spun acele lucruri despre lansete in general

oricum,multumesc pentru sfat...promit sa nu mai am vreo parere cat esti tu prezent in vreun topic

numai bine baieti!
Eu cel putin am bunul simt sa postez cu numlele meu nu cu un id oarecare fara poza.De altfel daca ai munci in fata unui calculator cat muncesc eu ai intelege ca intervine si oboseala si se mai greseste.Si legat de lansete stiu frate adevarul doare. HAKUYO MTX = NR 1
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

nastase
senior
senior

Mesaj de nastase » 31 Ian 2010, 17:12

intai ma faci ghiogar si acum ma faci si nesimtit... ca nu vezi tu poza la mine la avatar
nu ti se pare ca esti putin cam impertinent?
cer scuze moderatorilor si user-ului @chel pentru acest offtopic si cu asta am incheiat

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 31 Ian 2010, 17:19

@Serban & Nastase
Gata domnilor , reveniti la subiect ori razboiti-va pe privat !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 31 Ian 2010, 17:42

al crapone scrie:Chel,
E alegerea ta, dar sfatul meu e sa nu-ti iei Magic. Se pare ca sint atit de slabe calitativ incit incep sa "cada" dupa citeva folosiri. Asta chiar daca Neamtul continua sa incerce sa te convinga ca sint cele mai bune lansete. Oare pentru ca se tot chinuie sa scape de setul sau de Magicuri?

Daca faci un research amanuntit pe forumuri vei constata ca sint foarte multi care vind aceste lansete, dupa doar citeva folosiri, lucru care ridica destule semne de intrebare. Bine, vei gasi si destule postari "clonate" care vor spune ca sint de senzatie. Important e sa faci un rezumat cit mai corect al sfaturilor si sa alegi apoi.

Pentru Ultegra XTB merge perfect Prologicul. Modelul de 3,90 m are doar 370 g. Vei avea un ansamblu foarte reusit, care va imbina puterea si finetea.

Toate cele bune!
Da,foarte proaste betele Senzor...
De aia am avut vreo patru clienti la ele...
Sti de ce nu le-am dat?->Pentru ca pretul oferit a fost cu 100-200lei sub pretul propus de mine.Daca vroiam sa scap de ele,scapam de mult,stai linistit.Ai vazut tu in ultima vreme ca am mai actualizat anuntul cu Magic-uri?Eu vreau sa le dau sa-mi cumpar ceva din categoria premium,nu pentru ca n-ar fi bune.
Acum ce vrei sa spui?Ca Tournamentul e miezu' ? Fi serios... =;
De aia le-ai vandut tu ca au fost cele mai bune,asa-i? :) :-?

Nu cred ca au fost mai mult de 5-6 anunturi in total cu Magic-uri.Atatea vei gasi si la Fox,Chub,Maver,Century,Shimano si la alte nume grele.Nu stiu de ce tot incerci sa demonstrezi ca Prologic e cel mai tare. :-?? Sti foarte bine ca nu-i asa ;) asa ca las-o mai moale.Parca tu ai avut un anunt cu Prologic Tournament si ai vrut pe bucata vreo 600lei si ai sustinut sus si tare ca e cea mai tare lanseta.Esti cumva platit de prologic? :-/

Fi sigur ca daca Magic-urile ar fi lansete proaste nu le-as mai avea. ;)

al crapone
senior
senior

Mesaj de al crapone » 31 Ian 2010, 20:51

Neamtul,

Scuze de semi-offtopic, e ultima data cind mai raspund unor asemenea aberatii, si agramate pe deasupra.

1. Nu sint platit de Prologic si nu sustin ca sint miezu'. Sustin doar ca sint de departe cele mai bune, mai usoare si mai "dotate" lansete dintre cele enumerate de Chel.
2. Nu le-am vindut, am vrut sa le dau la un moment dat, dar mi-am dat seama ca sint prea bune pentru banii platiti, asa ca le-am pastrat.
3. In lista ta "Fox,Chub,Maver,Century,Shimano si la alte nume grele" doar Century e nume greu, restul sint din plutonul urmaritor, sau chiar mai in spate, cazul Fox.
4. Magicurile sint niste lansete proaste, din punctul meu de vedere, nici macar nu detin titlul de aspirante la clasa medie. Sint convins ca nu le-ai dat nu fiindca sint bune ci pentru ca, dupa ce tu te-ai pacalit si ai platit o avere pe ele, nu gasesti pe nimeni dispus sa-ti dea prea multi bani pe ele.
5. Toate afirmatiile mele sint insotite de sintagma "din punctul meu de vedere", nu sint judecati de valoare absolute, asa cum sint postarile tale in toate topicurile posibile de echipament, indiferent daca ai folosit vreodata echipamentul respectiv (in putine cazuri) sau nu.
6. Spui ca vrei sa treci la clasa premium si tu cauti telescopice si lansete Shimano, chiar nu vezi ca esti penibil?

Nu te obosi sa mai scrii, n-o sa mai intru sa-mi stric ochii si sinapsele incercind sa-mi dau seama ce vrei sa spui. La revedere!

chel
utilizator
utilizator

Mesaj de chel » 31 Ian 2010, 21:28

@neamtul inca oscilez nush daca se va ridica "criza"deocamdata zic de 5500 dar nu se stie pina in martie poate-poate mai creste bugetul sper.sunt foarte curios cind apare varianta de lux cea estimata undeva la 1000ron cum va fi in contrast cu magic asta daca ajung ceva mai repede ambele de aprilie cind,cred eu ca voi avea deja ceva pescuituri vom vedea :D oricum multumesc de sfat

@al crapone intradevar nu sunt magicurile finisate ca si restul expuse de mine dar nu am citit lucruri rele despre ele sau daca se vind niste lansete(nu vb de cele in cauza)nu inseamna ca sunt proaste neaparat(sunt unele care au unele posturi destul de proaste{daiwa emblem de ex am citit si vroiam sa ma indrept spre ele dar mam razgindit subit})sunt destule century sau free la vinzare asta nu inseamna ca-s proaste.Intradevar asta era si ideea topicului meu sa imi fac o parere cit mai obiectiva asupra lansetelor iar despre finisajul si aspectul prologicului nu se poate comenta nimic fiind in primele 3locuri.vis-a-vis de platit sau nu nu este o mare nenorocire alegerea este totusi a mea si nu imi poate impune nimeni ce si cum dar fiind putzin obiectiv uitate cu 3-5 posturi mai sus ce a scris neamtul(nu iau apararea sau nu incriminez pe nimeni doamne fereste ci cum am spus sunt putz obiectiv si sper sa nu te superi pe mine)pina acum in topul meu.oricum multumesc frumos de sfat

@serban ma pus pe ginduri si MTX si inca serios datorita raportului de pret intre ele si celalalte lansete dar pina nu ajung intr-un mag sa pun mina pe ele ..ce sa zic astept dezghetul :D :D

@nastase nu-i bai doar ca era frumos sa discutam civilizat(nu indrept degetul spre nici unu doamne fereste)ca fiecare sa vina cu argumente pro si contra --""TARIA SI FORTZA UNEI IDEI NU CONSTA IN DECIBELII PE CARE ACEASTA II EXPRIMA CI IN ARGUMENTELE CARE VIN SA O SUSTINA"" MULTUMESC FRUMOS PTR SFATURI ORICUM

@gor965 ma asteptam la un sfat din partea dumneavoastra fiind unul din cei care cred eu ca iau trecut ff multe lansete prin mina.oricum nu e timpul trecut MULTUMESC

@

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 31 Ian 2010, 21:38

Uite ca totusi iti raspund!
Ba omule,tu deja ma scoti din sarite!Daca tie nu-ti plac Magic-urile,atunci nu-ti lua(!!)si lasa-i pe ceilalti sa-si ia ce vor!Ai spus foarte clar ca toate comentarile sunt "dpmdv",adica e doar o parere.Eu cu betele nu m-am pacalit pentru ca am luat prima data una singura si restul dupa ce am incercat lanseta..pe balta!Nu mai vorbi fara sa sti. :-@
Lasa-ma cu vrajeala cu Century si ca restu-i praf.Ai inteles foarte bine ce am vrut sa zic,nu incerca sa schimbi subiectul!
Eu mi-am spus parerea despre echipament tot dpmdv asa ca parerea mea valoreaza cel putin la fel de mult ca a ta,cred ca aici esti de acord.
Daca si Magic e o lanseta proasta...inseamna ca pentru tine exista numai bete de la Century in sus.Nu esti obiectiv de loc.
Faptul ca mie-mi trebuie lansete telescopice are cateva motive bune si fiecare cumpara ce-i trebuie,nu ce vrea si ce crede crapone. [-x
Cat despre afirmatia cu Shimano...Cred ca sti ca Prologic e departe de Shimano din multe puncte de vedere asa ca ciocu mic! :-@

Bine ca tu ai super bete...de la Prologic. #-o

De ce trebuie sa-mi f.t eu nervii cu tine nu stiu. :-?? O sa te ignor de-acum incolo. :-*
:-h Flit!

@chel
Scuze pentru ultimul mesaj dar crapone asta ma calca pe bec deja de multa vreme.Sper sa nu te superi pe mine. :)
Spor la cumparaturi. >:)

serban_31
Veteran
Veteran

Mesaj de serban_31 » 31 Ian 2010, 21:44

chel scrie:@neamtul inca oscilez nush daca se va ridica "criza"deocamdata zic de 5500 dar nu se stie pina in martie poate-poate mai creste bugetul sper.sunt foarte curios cind apare varianta de lux cea estimata undeva la 1000ron cum va fi in contrast cu magic asta daca ajung ceva mai repede ambele de aprilie cind,cred eu ca voi avea deja ceva pescuituri vom vedea :D oricum multumesc de sfat

@al crapone intradevar nu sunt magicurile finisate ca si restul expuse de mine dar nu am citit lucruri rele despre ele sau daca se vind niste lansete(nu vb de cele in cauza)nu inseamna ca sunt proaste neaparat(sunt unele care au unele posturi destul de proaste{daiwa emblem de ex am citit si vroiam sa ma indrept spre ele dar mam razgindit subit})sunt destule century sau free la vinzare asta nu inseamna ca-s proaste.Intradevar asta era si ideea topicului meu sa imi fac o parere cit mai obiectiva asupra lansetelor iar despre finisajul si aspectul prologicului nu se poate comenta nimic fiind in primele 3locuri.vis-a-vis de platit sau nu nu este o mare nenorocire alegerea este totusi a mea si nu imi poate impune nimeni ce si cum dar fiind putzin obiectiv uitate cu 3-5 posturi mai sus ce a scris neamtul(nu iau apararea sau nu incriminez pe nimeni doamne fereste ci cum am spus sunt putz obiectiv si sper sa nu te superi pe mine)pina acum in topul meu.oricum multumesc frumos de sfat

@serban ma pus pe ginduri si MTX si inca serios datorita raportului de pret intre ele si celalalte lansete dar pina nu ajung intr-un mag sa pun mina pe ele ..ce sa zic astept dezghetul :D :D

@nastase nu-i bai doar ca era frumos sa discutam civilizat(nu indrept degetul spre nici unu doamne fereste)ca fiecare sa vina cu argumente pro si contra --""TARIA SI FORTZA UNEI IDEI NU CONSTA IN DECIBELII PE CARE ACEASTA II EXPRIMA CI IN ARGUMENTELE CARE VIN SA O SUSTINA"" MULTUMESC FRUMOS PTR SFATURI ORICUM

@gor965 ma asteptam la un sfat din partea dumneavoastra fiind unul din cei care cred eu ca iau trecut ff multe lansete prin mina.oricum nu e timpul trecut MULTUMESC

@
Daca la tine pretul este un punct de clasificare este posibil sa iti dea cu viegula, eu m-am oferit sa iti ofer un mtx de testare, acum vin cu alta propunere cand se dezgheata MOARA te invit pe cheltuiala mea sa pescuiesti cu MTX- urila mele si ai sa observi diferenta, iti garantez ca dupa acea partida ai sa fii fan HAKUYO, legat de rautatiile lui NASTASE eu unul il inteleg cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, asta se intampla cand afirmi ca ai creat niste bete competitionale dar sunt forumurile pline de vanzari cu ele.
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro

chel
utilizator
utilizator

Mesaj de chel » 31 Ian 2010, 22:57

serban_31 scrie:
chel scrie:@neamtul inca oscilez nush daca se va ridica "criza"deocamdata zic de 5500 dar nu se stie pina in martie poate-poate mai creste bugetul sper.sunt foarte curios cind apare varianta de lux cea estimata undeva la 1000ron cum va fi in contrast cu magic asta daca ajung ceva mai repede ambele de aprilie cind,cred eu ca voi avea deja ceva pescuituri vom vedea :D oricum multumesc de sfat

@
Daca la tine pretul este un punct de clasificare este posibil sa iti dea cu viegula, eu m-am oferit sa iti ofer un mtx de testare, acum vin cu alta propunere cand se dezgheata MOARA te invit pe cheltuiala mea sa pescuiesti cu MTX- urila mele si ai sa observi diferenta, iti garantez ca dupa acea partida ai sa fii fan HAKUYO, legat de rautatiile lui NASTASE eu unul il inteleg cand vulpea nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, asta se intampla cand afirmi ca ai creat niste bete competitionale dar sunt forumurile pline de vanzari cu ele.

m-ai inteles gresit poate ,eu spuneam ca pretul ma pus serios pe ginduri cu +la hakuyo nu cu minus.referitor la moara cred ca nu e aceasi dar am pescuit asta vara pe MOARA VLASIEI PASCANI SAU FOCSANI si nu este nevoie sa platesti tu doamne fereste [-x [-x (anul trecut de ex avind un job relaxant ca si timp din 7 zile vb fff serios aprile-septembrie 5 leam petrecut pe balta)am zis sa se dezghete apa sa putem incerca lansetele(nu am uitat de test stai linistit am si telefonul :D

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”